icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

berus222
1. feb 2011

@viviem potom daj vediet ako si dopadla u dr

@zuzanka.j kedy ides zase na kontrolu?

ja dufam, ze vo stvrtok bude vidiet aspon gestacny vak tam, kde ma byt. a najlepsie jeden, nie dva 😅

jkc3000
1. feb 2011

Ahojte, bola som vcera u doktorky, ktora mi predpisala duphaston. Prevencia, aby som nedopadla ako minuly rok. Vtedy - bohuzial - to skoncilo zamlknutym potratom a naslednou kyretazou. Na vysetrenie idem 14. 2. a zostava mi len verit, ze tentokrat tam nebude len plodove vajice, ale aj babo v nom.

berus222
2. feb 2011

@jkc3000 neboj, teraz to bude dobre.

baby, kde ste vsetky?! je tu mrtvo.

lillusa
2. feb 2011

ahojte tak aj ja sa k vam pridavam, robila som si dva testy a oba boli pozitivne.. len ma trochu pobolieva v podbrusku a mam obrovsku nechut do jedla.. inak ta nasa nahodicka by mala prist na svet asi 3. oktobra podla internetovej kalkulacky

hasky6886
2. feb 2011

ďakujem za privítanie 😵 tak ja idem k doktorovi až po 20.2, ak sa niečo nezmení..gynekológa intenzívne hľadám 😕
inak zatiaľ bolia len prsia a veľa papám.

zuzul1310
2. feb 2011

Čaute patrím k októrovkám 2008 a do týždňa by som sa mala dozvedieť či budem patriť aj k októbrovkám 2011....dúfam že áno.... 😉

masinka
2. feb 2011

@lillusa vitaj, @zuzul1310 snad to vyde a pridas sa k nam 😀
@berus222 ja som bola dnes u zubara 😝 prvy mesiac tehu za mnou a 2 nove plomby 😢

zuzul1310
2. feb 2011

@masinka Ďakujem pekne 🙂 To nie je ktoviečo dostať plomby, ja osm pri prvom tehu nebola ani raz u zubára....ale teraz by som už musela, lebo tie plomby by som dostala aj keby som nebola tehu 🙂
Ja som sa narodila 13.10, môj drobec sa narodil 13.10 a tak by sa aj druhý drobec mohol narodiť cca vtedy.... 🙂

berus222
2. feb 2011

o zubarke ani nehovorte!! aj ja musim ist. bude mi menit hybajucu sa bielu plombu v prednych zuboch. to bude zase palka! uz na to setrim. a to mam statnu zubarku.

@zuzul1310
@lillusa uz vas berieme za svoje 😀

zuzul1310
2. feb 2011

@berus222 Ďakujem pekne, dúfam že to vyjde 🙂 teda vyšlo 🙂

zuzka88
2. feb 2011

Vsetkym buducim maminkam drzim palce a pripajam sa s mojimi // 😵
K doktorovi sa zatial neponahlam, mozno koncom mesiaca ale verim, ze to bude OK

zuzka88
2. feb 2011

A dovolila som si zalozit aj sukromnu temu pre tie, co by si chceli poklabosit trosku viac v sukromi 😉 pridam samozrejme vsetky tehulky pripadne napiste do IP vasu prezyvku

viviem
3. feb 2011

ahojte, tak 2.2. som bola u lekara, vsetko v poriadku, videl vak 5mm a v nom bodku, vraj malinke, este nevidel bit srdiecko, lebo to je len 5tt....chcel aby som prisla zasa o tyzden, ja som chcela az o tri tyzdne, tak sme sa dohodli na kompromise, ze pridem 16.2. to by uz mal vidiet bit srdiecko....moj gyn. nema ultrazvuk na usb alebo foto, tak povedal, ze si mam mobilom odfotit, ziadna vyhra, kedze mobil ma zly fotak...verim, ze sa bude vsetko vyvijat v najlepsom poriadku 🙂

viviem
3. feb 2011

@berus222 ahoj, tak nech to u zubarky dopadne dobre, predne zuby su hroza....mna objednala zubarka, este ked som nebola tehu na 17.2., akurat dobre to vychadza....v oktobri mi robila plombu a posledne dva tyzdne, ked zjem alebo vypijem nieco teple, tak hrozna bolest, asi vykonala nekvalitnu pracu

berus222
3. feb 2011

@viviem jej, aka bublinka. ja idem dnes o 3., tak dufam ze volaco bude vidiet.

masinka
3. feb 2011

@viviem krasne 🙂 tak prva fotecka 😀
ja som vzdy chodila na UTZ s digitalnym fotakom a fotila som si monitor 🙂

bibi13
3. feb 2011

ahojte.. hm.. mne povedal lekar, že moja bublinka má 13,2 mm.. alebo približne, už si nepamätám.. bola som v 5+3..

tun1ska
3. feb 2011

Ahojte baby--...aké ste mali HCG pri prvom odbere? 😨
Ja som bola na krv v pondelok - 27DC - a hneď aj zobral krv, dnes som volala o výsledky - tak to mám HCG 280 ...... 😵 Kontrola až 21.2........ 😉

bibi13
3. feb 2011

@tun1ska mne krv nebral.. a pri prvom tehu si nepamätám..

nellynka
3. feb 2011

@tun1ska mne krv nebrali, resp. ja som este ani u MUDr. nebola 🙂

nellynka
3. feb 2011

@bibi13 a to skor dutinka bola taka velka nie? miminko nie je az take velke v takom veku.

nellynka
3. feb 2011

@berus222 tesime sa na nove infosky!!!

bibi13
3. feb 2011

@nellynka hej, hovorím o dutinke.. v 6tt ešte bábätko nie je vidieť, nie?? len dutinka..

nellynka
3. feb 2011

uf, no neviem ti povedat, musim vyhrabat svoje stare veci z predchadzajuceho tehu. Ja idem az na bud. tyzden ked budem v 6+2 tt, tak uvidim. Ale myslim, ze je to ok.

nellynka
3. feb 2011

@zuzka88 no neviem ci nie je skoro na sukromnu skupinu, kedze tema oktobrovky sa este len rozbieha. A myslim si ze tu nic take strasne nerozoberame ze by to bolo nutne. Povedala by som, ze az ked tu budu vsetky baby a ustalime sa nejako, tak potom by sme mohli prejst do sukromnej skupiny a urobit si aj nejaku tabulecku🙂 Ja to zdovodnujem len tym, ze prvych 12 tyzdnov je tehu este take vrtkave a vela bab si to este nechava pre seba a mozno tu aj nakukaju, aby sa co to dozvedeli, ake mame pocity, tazkosti a tak ale este sa nezapajaju, lebo to nechcu zakriknut a mozno su ostychave, no cokolvek. No neviem, to je moj nazor, ved sa vyjadrite aj ostatne kocky.

viviem
3. feb 2011

@berus222 ahoj, urcite bude vidiet 🙂

viviem
3. feb 2011

@masinka no super, myslela som, ze som jedina....nabuduce idem tiez so zrkadlovkou, ale vraj uz bude nove sono 🙂

viviem
3. feb 2011

nakoniec nejdem 16.2., volala mi sestricka, ze ten tyzden nerobia, tak idem 21.2., tak som rada, uz bude este vacsie 🙂

viviem
3. feb 2011

@bibi13 to je nejak vela na tento tyzden myslim - to skor 6 az 7tt...ja som v 5tt a 5mm a je to v poriadku 🙂

viviem
3. feb 2011

@tun1ska ahoj mne brali krv na hcg 30DC cize 27.1. a mala som ho 489, ak si to presne pamatam 🙂 ...na sone som bola 26.1., kde videl sliznicu 13mm a marilo sa mu, ze nieco vidi...2.2. videl vacok 5mm a v nom bodku a objednana som zase 21.2., ze uz by mal vidiet bit srdiecko 🙂 ...tak nech vsetko ide ako ma 🙂