Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
to sa chlapom na tehotenstve paci, o 2 cisla vacsie prsia, len keby sme boli ticho, ze?! tak aspon moj hovori, lebo stale na nieco nadavam 😅
fuh, dnes mi je cely den nejak blivno. ale zistila som, ze ked jem, tak mi neni zle. ked takym tempom budem jest ako dnes, za mesiac som jak tulen.
@tafy vitaj medzi nami. kedy si bola u dr, ked uz videl bit srdiecko?
baby, ja idem zase zajtra k dr. dufam, ze uz tam bude. snad do tretice sa to podari, ale radsej sa netesim
Berus, tak snad tam uz bude. Kedy ides? Aj ja idem zajtra ale az o pol siedmej vecer 🙂
Ahojte, tak sa snad uz mozem pridat medzi Vas 🙂 . Doteraz som Vas len citavala a dufala, ze budem patrit medzi Vas. No moj prvy test v 27. DC bol negativny (mam 26-dnovy cyklus), ale mrcha stale nikde. No a dnes poobede uz boli // - takze by sme mali byt v 5.tyzdni - termin 17.10 😀 . Takze sa snad uz na tom nic nezmeni 🙂 . Este skusim dalsie testiky a potom doktorku 🙂 🙂
jéééééééj, tak aj dufam, ze budem patrit medzi vas......som tu ale tyzden registrovana......a este nedavno som sa chystala na druhe umele oplodnenie/ bolo uspesne, ale potratila som/, lenze kvoli cyste sa to posunulo...no popritom som otehotnela prirodzene.....uz minuly tyzden som bola na krv a hormon HCG bol 240 a tento pondelok uz 2400....lenze lekar je opatrny, lebo na sone nic nevidno. takze pekne som na marodke, musim len lezat a cakat....podla mojich vypoctov by som mala mat termin 6.10.2011
Ahojte, aj ja sa k Vám pridávam 😉 Tiež som Vás viac menej len čítala. Teraz mám trochu času - pokiaľ nezaspím za PC 😀 Som od NR a máme už doma 2,5 r. huncútika - dáva nám riadne zabrať. Teda mne - som s ním viac menej sama (manžel je vodič). Urobila som si od min. štvrtku 3 testíky a boli tam slabé čiarky - v piatok idem pozrieť p. doktora 😉 Už sa neviem dočkať čo povie. Od októbra sme sa snažili, toto bol posledný mesiac čo sme si povedali ešte skúsime (ale keďže manžel nebol doma cez plodné dni, tak sme mysleli, že už nič nebude a nejak sme sa utešovali). Asi sme ich predsa stihli 😀 Ale čo sa nestalo - mrška meškala (posledná bola 29.12.) a hoci ju mám po vysadení HAK poriadne nepravidelnú stalo sa - krásny zázrak 😉 Dúfam, že bude všetko ok - prvé tehu bolo úplne v poho - okrem pichania v boku a nemohla som papať žiadne rybky (predtým som ich milovala) nič. Teraz ma pobolieva bruško, prsia, stále som hladná a keď niečo spapaám tak sa mi krúti žalúdok a napína (nevraciam), mala som závraty a teraz mám už 2dni hnačku 1-2X za deň a okrem toho odo dnes nádchu a poriadnu (asi od malého bo ten má poriadnu chrípku).Júúj ale som sa rozpísala 😀
Dobre rano dievcata vitam medzi nami nove tehulky jani74, zuzanazuzana,eronika a tafy a zelam im krasne tehulkovanie...mne vcera bolo celkom fajn comu som sa aj potesila..cikat chodim aj ja stale a to vecerne stavanie na wc mi lezie na nerv ale to uz patri k tehulkovaniu 😉 pekne nam tu pribudaju nove tehulky a dufam ze pribudnu nejake aj BA..zelam Vam pekny dnik 🙂
jani 74 :zelam ti skore uzdravenie
@lucy56 ja som ani v prvom tehotenstve vôbec nezvracala a nebolo mi absolutne zle-ani raz a potrat teda u mňa rozhodne nehrozil....ešte som týždeň prenášala 😉 . Inak som si dala záväzok že toto tehu nekúpim jediný časopis pre tehuľky ci mamicky, lebo keď som bola 1x tehu a prečítala som si nejaký blbý článok, hneď som začala na sebe pozorovat všetky príznaky, že niečo nieje v poriadku a to sú zbytočné nervy...toto tehu si budem užívať 😀
@struhatko no tak ti zavidim ze ti nie je zle,ja to uz nezvladam ved co zjem vsetko von som hladna a nemozem sa najest,vcera v praci som bola ako na ihlach som pocitala minutky kedy skoncim a lahnem si do svojej milovanej postielky a som sa tak vyplakala az az.ja osobne neznasam bolest prach bolesti mam na bode nula tak preto som mimo z toho ze mi zle,ale sa aspon utesujem tym ze mi rastie fazulka v brusku.mysis ze mi bude cele tehu tak zle?
@santerra KET je vpodstatě umělé oplodnění. Byli jsme na umělém loni v červenci a podařilo se otěhotnět ale v 9tt zjistili na kontrole, že nebije srdíčko, tak jsem musela na revizi. Ale zůstali nám dvě zamražená vajíčka. No a teď v lednu jsem měla ten ket a to je přesně to, že ti do dělohy vkládají oplodněné rozmražené vajíčka. 🙂
Jinak Vám všem moc děkuji za přivítání 🙂 a taky vítám všechny další nové těhulky. Doufám, že to všechny dotáhneme do zdárného konce. Jsem říkala, klidně ať zvracím celé těhotenství, jenom ať je mimi v pořídku 🙂
@jani74 no pozeram, ze sme rovnaky rocnik.....a pises, ze si od nitry....poznas jelenec? tam mam rodinu
tak dnes som bola u dr. tehotenstvo mam potvrdene, ale nevidela plod. mala by som byt 5tt+5. tak teraz som z toho na prasky a stresujem. uz by malo byt vidiet plod, nie? lebo vacok bol podla mna dost velky. za tyzden mam prist zase.
ahojte
tak sa pridavam do klubu k tym, co beru Duphaston.
Doobeda som bola s deckami na ihrisku a ked sme sa vratili domov, zacala som krvacat. Utekala som k lekarke, podla UTZ to vraj zatial vyzera normalne, dokonca mi aj vystavila tehuknizku, pichla mi Agolutin a predpisala dufik a teraz budeme cakat, ci sa to udrzi ☹
Zatial bolo vidiet len gestacny vacok - cca 1 cm a podla toho som 5TT + 1. Tesim sa aspon z toho, ze to nie je mimomaternicove.
@masinka to mi je luto, ked to najmenej cakas, tak sa stanu taketo veci, ale isto bude vsetko v poriadku, ani lekarka to nevidi zle, ked uz mas tehu knizku 🙂...a tie sa davaju v 12tt, tiez uz chcem....mozem sa spytat ci si sa nejako fyzicky namahala na ihrisku s detmi, ked si zacala krvacat, bolesti a tak?...pri dievcatach nebudes mat kedy ani mysliet na zle veci, zamestnaju ta dostatocne 🙂
@veronika.sedlakova neboj to sa isto nestalo, ze by bolo cele tehu zle, tiez ked vidim jedlo, tak mi je zle a ani mi nechuti, ale jem poctivo, aby sa malinke vyvijalo ako ma....pride stadium tehotenstva, ked budes papat viac ako by si chcela...treba jest vitaminy, aby sa malo male fajn a aj tvoje telo, aby moc nestracalo...vsetko urobime pre mimi 🙂
@viviem malu som parkrat vylozila na hojdacku - ma cca 13,5 kg. teraz som dostala "prikazom" oddych - tak som babam dala plastelinu a ja tu odychujem na konikovi . a inac nejake silne bolesti nemam, len take slabucke , ale takto ma pobolievalo brucho uz od ovu.
tu tehuknizku mi dala asi namiesto tabletiek na ukludnenie 🙂
@dadikka vsetko su to len statistiky, vseobecne priznaky ale kazda z nas je jedinecna, tak nas nemozu brat v sumare 🙂 ...ja tiez atial nemam nejake specialne tehu priznaky, iba ze mi moc nechuti jest...prsia nebolia, ale bola by som rada keby sa mi uz tie mini hrasky zvacsili 😉 ....vsak keby sme si precitali vademecum, tak by sme sa videli v kazdej diagnoze a zomreli by sme od nervov, ze kolko to mame diagnoz 🙂....nase mami neboli take scitane ako sme mi a vyrastli z nas zdrave zeny, dnesne deticky az prilis sledujeme a to niekedy urobi viac skody ako uzitku...vsetko s mierou 🙂
chcem sa vas spytat, ze v 19 tt bude uz vidiet brusko?...viete vydavam sa 7.5. a nechcem, aby na mna pozerali, ze sa iba kvoli tomu vydavam, taky blbi pocit by som mala, ze farar na mna kuka....nevydavam sa kvoli tehu 🙂 ...som chuda a ploche brucho, tak neviem ako to bude vyzerat

@dadusa26
Aj mne sa prsia zväčšili a manžel si pochvaluje a pravidelne mera 😀 3 kg. jablk na den? dobrý apetít 😀