Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@michaela18
Vitaj medzi nami 🙂
@michaela18 🙂 ja uz som robila aj treti test - dnes rano a tam uz bola pekne silna ciarocka 🙂 idem sa z toho zblaznit, stale nemozem uverit. No Boze - az v 12.tyzdni? tak to sa musis obrnit poriadnou trpezlivostou - ale trpezlivost ruze prinasa a v 12.tyzdni uvidis na UTZ krasnu fazulku 🙂 ja pojdem v piatok, tak som zvedava, ci nieco bude vidiet, keby sa tak dal posunut cas 🙂 pekny den prajem
ahojte...vitam vsetky nove dopisovatelky tehulky 🙂a kazdej gratulujem k tej druhej ciarke... akosi nas teda pribudlo za posledne dni....syna som cez vikend odviezla k babke na jeho 1 jarne prazdniny uz v dvoch rokoch haha a chystam sa teda konecne aj ja navstivit doktorku...myslim ze som uz dost cakala a uvidim zubrienku v plnej krase 🙂 tak dufam, ze je vsetko ok kedze tie bolesti brucha neprestavaju ale ako citam..takmer vsetky ich tu mate...co ma upokojuje 🙂 sorry.....haha....inac ten moj krpec ma 11 kg a dost casto sa pyta na ruky..zatial je to v poho..uvidim v takom 8 mesiaci...ale asi to nieje bohvieco sa takto nadrapovat...jednoducho maminky nemame na vyber ked sa chcu lulkat nie? 🙂
Ahojte 🙂
Potichu sa pridavam aj ja. Som po IVF, ale uz mam // na testoch 😉 Tak snad to dobre dopadne... V pondelok o tyzden idem na krv. TP by som mala mat 27.10.
Vsetkym zelam prijemne tehulkovanie. Pozeram, ze je tu dost mamiciek druhorodiciek. To je fajn. Pribudnu surodenci, 😵
inac je doma bez maleho akosi ticho a smutno 🙂 a nejaky poriadok...az mi to vadi 🙂
@berus222 no neviem ako je to u Vas (si z Trnavy, ze ako pozeram) ale u nas je uz problem, prednostne beru deti kt. maju 3 roky, ale som dohodnuta s riaditelkou ze v priebehu roka by ju zobrali, len sa este musi veeeela naucit, dufam ze v lete ked bude teplucko tak sa odnaucime od plienky a pomaly zacne aj sama papat
ahojte...na to rodicovske sa musim veru kuknut....ak zistim..iste dam vediet...maleho dam urcite do skolky...koli kontaktu s ostatnymi detickami....len maju podmienku..bez plienky haha ako v kazdej....takze myslim a dufam, ze ked bude cele leto s holou ritkou na zahrade, tak sa mu sprotivi 🙂 mozno by ho potom vzali aj ako 2.5 rocneho....zapis som ale zatial neriesila....
Prajem krásneho Valentína, dostala som nádherný darček, hneď na prvý mesiac sa nám podarili dve čiarky na teste, dnes som si ho spravila a vyzerá že náš Danulko bude mať súrodenca 😀 Budúci týždeň v stredu som objednaná ku gynekologičke.
Ahojte ;) tak ja som bola dnes u dr a doktorka tam videla dva gestacne vaky, no babatko zatial len jedno a ze mu krasne bije srdiecko 😉 no idem este za tyzden aby bolo viac vidno co s tym druhym vakom...
@santerra ďakujem 🙂
no super, teším sa..Emka je krásne meno, ja by som si pre moju dcérku ani iné nevedela predstaviť...a keď som ešte nevedela, že to bude dievčatko, tak sme ju volali Filipko, hádam mi to odpustí 😀
@santerra dakujem krasne
@zuzinka_26 jeej.takze mas to iste.musim to vydrzat do 12 tyzdna aj ked uz teraz je to tazke kedze viem, ze ma nema kto vysetrit.ja by som mala vacsi pokoj na dusi keby som mohla ist na ultrazvuk skor.a inac mna dnes asi hodinku tak bolelo brucho ze som myslela ze uz je koniec a potom to prestalo a som ok.tak ja neviem.ale boli to take menstruacne bolesti.to su šoky ak je zena prvy krat tehotna.heh.musim sa spamatat a zacat zit normalny zivot.sem tam sa az bojim pohnut aby sa nieco nestalo.uz mi sibe.pekny vecer.
dievcata poculi ste uz o tom ze ak mamickapocas tehotenstva zvracia tak caka dievcatko a ak nie alebo len par x pocas tehotenstva tak to bude chlapcek?nasla som par web stranok a tiez to pisu.vraj az 80% zien co cakaju chlapca nemaju nevolnosti a az 90% ma nevolnosti ak ide o dievcatko?hih.je tu nejaka mamicka ktora uz ma nejake dietatko a moze to potvrdit?
@zuzinka_26 a drzim palce na piatok.dufam, ze si uz budes moct dat prvu fotku malej " babiky" do albumu.ja si musim pockat este 7 tyzdnov,ak vsetko dobre dopadne
no ca sa tyka toho vracania tak ja to nemozem potvrdit. Ja mam prveho syna, druhu dceru a obidve tehotenstva som nastastie mala ukazkove, ani pri jednom mi nebolo zle ani jeden krat. Akurat som pri obidvoch mala strasnu chut na ovocie a pri Natalke som ku koncu tehotenstva nemohla jest kura lebo mi strasne smrdelo, ale inac nic. No uvidime ake bude toto tretie 🙂
a este kamaratka ma prveho tiez syna, pri druhom tehotenstve pre 3 mesiace len vracala a narodiel sa jej syn, takze neviem ci to zavisi od toho vracania ake je pohlavie.

@anjelik2509
Blahoželám k dcérke je krásna, aj moja bude Emka ked to bude dievčatko 🙂