icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

santerra
20. feb 2011

@masinka dikkes 🙂

lindusik
20. feb 2011

jaaaj babenky...no tak som si teda dnes bola kupit test a niesom tehotna 🙂 asi to bude len nepravidelna MS tak ako hovori berus222...nevadi,aj tak by to bolo dost skoro od porodu 😎
Tak teda sa lucim a vsetkym tehulkam drzim palceky aby ste mali vsetky bezproblemove tehotenstvo a krasne a zdrave babatka 🙂 🙂 🙂 papa

zuzul1310
20. feb 2011

@zuzanazuzana to je najdôležitejšie že to zaberá, super 🙂

zuzul1310
20. feb 2011

@lindusik škoda, ale máš ešte dosť času na ďalšie, pekne si to naplánujete a budeš tehulka 🙂 Všetko dobré a veľa radosti z dcérky 🙂

katy2
20. feb 2011

Ahojte 🙂
Zajtra idem na krv na hcg. Som strasne zvedava na to cislo, v kutiku citim, ze to budu dvojky.... 😵

berus222
20. feb 2011

baby, brali vam kazdej krv? lebo mne nie a ani nesponimala, ze nabuduce bude brat.

lindusik
20. feb 2011

@zuzul1310 dakujem 🙂

blackie26
20. feb 2011

jste tu nekdo?

lea1333
21. feb 2011

@zuzul1310 jej to si krasne napisala ja si to uzivam len som tak strasne unavena ze ani nestiham chcem len spat a spat!ja ani druhe nepolanujem nam staci jedno 😀 dnes je luxus mat 2deti sak to same poznate ja sa tesim kazdym dnom viac a viac a na to ako si budem vyberat veci ach jaj....ale krasne si to napisala dakujem!!!za povzbudenie

lea1333
21. feb 2011

@berus222 musia ti brat krv sice aj ja som objednana az na 10tt ale urcite ti budu brat a ked by sa k tomu nemali tak sa informuj ty sama na to!

bibi13
21. feb 2011

@berus222 ani mne nebrali krv.. budu mi brať až na testy v tom 13. tt.. skôr myslím nie je treba..

zuzinka_26
21. feb 2011

@berus222 ahoj, mne brali krv hned pri prvej navsteve (min. piatok), vysledky potvrdili tehotenstvo, HCG som mala 2741

lea1333
21. feb 2011

baby viete mi poradit niake dobre stranky kde si vybrat kocik a niake tie babetkovske veci postielku a td.dakujem

blackie26
21. feb 2011

ahojky my planujem navstevu az tak za 2 tydny je jeste brzo a neni nic vi det .......uz je to moje 3 tehotenstvi

bibi13
21. feb 2011

@lea1333 daj si do googlu, čo potrebuješ a tam ti toho hodiii straaašne vela.. babetkovo, e-kociky atd..

chavallee
21. feb 2011

Ranko, októbrovky! 🙂
Chodím na koníka len z práce, len pozriem, ako rastie, čo som zasiala, čosi zožnem a vypínam , nech môžem rýchlo dopracovať a utekať pre indijána do jaslí 🙂

@masinka Bojím sa, že dopadnem podobne... (že pofičím ďalej na januárovkách09), keďže čakám síce druhé, avšak v práci už netrávim na koňovi takmer žiaden čas a doma sa počítaču vyhýbam cielene🙂 Ale ktovie, možno práve fakt, že čakám ďalšie, ma prilepí na koňa, ako v 2008 :D

chavallee
21. feb 2011

@zuzinr Malý má svetlú pleť, bielu (po mamke), ale veľmi rýchlo sa opáli do hneda (po oboch). joj, tak z orechov by to ale nemal... ja som orechmi ukludňovala nevoľnosti (vlašké a pekanové)... takže som zjedla tak 2-3ks 🙂 Taký plávajúci žalúdok som mala do 5.mesiaca, že nehrozilo zjesť viac🙂

lea1333
21. feb 2011

@bibi13 dakujem...

lea1333
21. feb 2011

a baby podla vas naj znacka kocikov?ja som v tom novacik tak neviem dakujem

chavallee
21. feb 2011

@eronika to by som rada, po cisárskom rodiť normálne, myslím, že rozdiel 2 roky a 8 mesiacov by mohlo na zotavenie a zosilnenie maternice stačiť... chceli by sme viac ako 2 detičky (ale ako sa vraví, "keď chcete Boha rozosmiať, povedzte mu o svojich plánoch" 🙂) , a teda po 2 cisárskych by to už bolo "kapánek" rizikové... Jaká kočka by som bola, keby som porodila fyziologicky 🙂

tun1ska
21. feb 2011

Ahojte..tak ja som dnes bola ny byšetrenie, onečne...spočiatku lekár nechcel robiť ultrazvuk, vraj ešte skoro.., vraj som 6t....ale potom som si ho vydrankala a urobil mi ten vonkajší...MS 4.1. a podla usg som 7tt+3 ....spočiatku akciu nevidel, ale potom vraj našiel náznak...pripisujem to tomu zastaralému usg ....ale vraj je všetko ok, gestačný vak 3 cm ...o 3 týždne kontrola...odporúčal mi hned marodku, vzhladom na 3 predchádzajúce potraty a 1 extrauterinku- no rozhodla som sa ešte chodiť do práce vzhladom na psychiku..: 😵 Viem, je skoro sa takto vytešovať ale hrozne som bola napätá, ako dopadne prvý usg...tehu knižku až o 3 týždne 😵

bibi13
21. feb 2011

@lea1333 moc som ti teda nepomohla, ale no je toho fakt vela.. ale baby možno maju nejaky zaručený e-schop, kde radi nakupuju.. mne to bolo v podsate fuk.. čo sa týka kočíkov.. ja si na značky nepotrpím, bo značka nezaručuje kvalitu.. ja som som najprv pozerala vzhlad, ked sa mi zapáčil, hladala som recenzie.. takže toť môj postup..

teraz som prišla z poradne.. som v 8tt 2dni, knižku som dostala, fotku malej fazulky tiež.. hematom tam stále je, ale nezväčšuje sa, takže nadalej brať lieky a kludový režim.. ko o tri týždne, budu mi robiť screening..

chavallee
21. feb 2011

@sulamith ahoj 🙂 Píšeš, že si mala 2 sekcie. V akom časovom odstupe?

monnika
21. feb 2011

@beruska222 - to mi povedala predbežne, lebo že je ešte veľmi skoro. A takto som to mala aj pri prvom. Najskôr že len 6tt a potom o týždeň už 9tt 😕
A možno že preto, lebo ja som mala MS každých 32dní 🙂
Neviem, ako to počítajú..uvidíme v stredu. Idem do Partizánskeho k primárovi. Aj sestričku tam poznám, tak to bude fajn 😀 😀

@zuzul1310 Dobré, že to máme skoro rovnako 🙂 Aj sme chceli do septembra druhé,ale tak MM bol na misii, a tak sa nedalo.

@masinka no prosím, zase iný termín 🙂 viete, podľa čoho to počítajú? Každá máme iný týždeň.. Pri prvom som to mala tiež tak..a keď mi lekárka povedala termín splodenia, tak som jej povedala, že v žiadnom prípade, lebo vtedy sme spolu neboli, až o 2 týždne, keď prišiel domov...takže týmto výpočtom už nejako neverím..až keď bude drobec väčší...

@tun1ska držím palce, nech všetko dobre dopadne 🙂 🙂

zuzu805
21. feb 2011

Ahojte baby možem sa pridať??
ja som o prve babo prišla v marci minuleho roku v 6tt
teraz som opať tehu no hrozne sa bojim nech je všetko v poriadku kontrola bola minuli tyžden a bolo všetko ok
teraz mam kontrolu až 22,3..takže v 12tt.
všetkym prajem nech to dotiahneme do uspešneho konca 😉

tinika
21. feb 2011

tak ahojte 🙂) vyzera tak ze sa k vam pridam 🙂) dnes som nasla na testiku //

tinika
21. feb 2011

uz ste tu toho popisali ja mam podla kalkulacky termin 31,10 takze som posledna .)) uviidme ako sa potom narodi bo Patko mal termin na mikulasa a narodil sa uz v novembri 🙂

tinika
21. feb 2011

gratulujem vsetkym tehulkam a nech to dotiahneme do uspesneho konca .)

berus222
21. feb 2011

@zuzu805
@tinika vitajte baby. nebojte, uspesne to dobojujeme 🙂

amisa
21. feb 2011

ahoj pozeram ci tu uz tento termin je a vidim ze uz ano a ma 27 stran.. pridavams a aj ja..so svojimi // a vyzera to na koniec oktobra ale zatial nema od lekara nic potvrdene len testikmi