icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

papucz
8. jan 2012

neviem ci sa ten graf zobrazuje spravne

alex999
8. jan 2012

@rohana11 niekomu neukaže ani mesiac po vynechani 🙂 no ja ten pripad nie som. mne praveže ukaže už 5 dni pred MS, pretože ja mam ovulaciu velmi skoro, 9 den od MS, takže mne ked už meška,tak to mam čiarky totalne hrube a červene 😀

suncana
8. jan 2012

@rohana11 ahoj a vies kedy si mala ovulaciu? nemohla byt o nieco neskor ? a aky test si si robila? ja som si v deň ked mi ms 1 deň meskala robila 3 rôzne, z toho 1 ukazal velmi slabucku ciarku a mamatest krasne silnu. tak nam daj zajtra vediet 🙂 drzim palce

suncana
8. jan 2012

@papucz ahoj, nezobrazuje...musis kliknut na sharing hore v menu - potom view a potom skopiruj link

rohana11
8. jan 2012

ahojte baby ak mam pravdu povedat kedze sme len zacali minuly mesiac nesledovala som sa takze je mozne ze ovulku som mala neskor nechcela som to este tak riesit kedze sa nikam neponahlame alebo sme sa neponahlali 😀 dnes rano som aj vracala takze vsetky priznaky tam su uvidime co nato zajtra doktor.
zavidim vam maminy v dobrom tie dve hrube ciarky u mna to asi bude na dlhsie kym sa ukazu a ak sa ukazu! 🙂
test som si robila clearblue digital a potom aj first respond tusim a prave tento bol so slabymi ciarkami 🙂

manamani1
8. jan 2012

@rohana11 kedy si mala ovulku?????

jerryjanka
8. jan 2012

@rohana11 nebrala si predtym HAK? vtedy je ms pravidelna a po vysadení môže skakať. inak čo sa toho týka tak ak si tehotna tak si musela mať ovulaciu nie na bežný 15 den ale skôr až tak na 25-30

andrea_stella
8. jan 2012

ahojte, ja som sa vcera dozvedela, ze som tehotna, s manzelom sme to vobec neplanovali, maly sme malu ale krasnu nehodu 5dni pred tym ako som mala dostat ms a ja hned ostanem tehotna na prvu supu, planovali sme druhe az ked bude moj maly prvak na zakladnej 😀
termin mi vychadza na 9.9.2012, ale este som nebola u dokyho musim sa najprv objednat a potom uvidime a uz dopredu viem, ze to bude dalsi chlapcisko 😀

andrea_stella
8. jan 2012

@rohana11 ja som si robila clear blue digitalny aj pri prvom este v anglicku ked sme zili a ukazal mi uz druhy den co mi meskali , ze som tehu a teraz mi ukazal krasne plusko na 4ty den meskania🙂

suncana
8. jan 2012

@andrea_stella to je milé 🙂 niekedy človek mieni a Boh mení... 🙂 a ako vieš ze to bude chlapec?

andrea_stella
8. jan 2012

@suncana ja to viem vyratat podla krvy:DDDpri vela ludoch mi to vyslo 😀

sarianna
8. jan 2012

@andrea_stella a co k tomu potrebujes ? 🙂

alex999
8. jan 2012

@andrea_stella tak sme na tom rovnako, take iste pocity 😀 myslim že to bude chlapec, od sameho začiatku 😝

papucz
9. jan 2012

@andrea_stella jej gratulujem aj my mame termin 9.9.2012

veverka84
9. jan 2012

ahojte mne to vychadza na 9.9. vysli mi 4 testy z toho jeden digitalny minuly tyzden a ukazovalo mi 2-3 tyzdne od oplodnenia a dnes som bola u dr robila mi sono cez brucho a nic nevidi povedala ze je to skoro...tak neviem...boli ste niektora uz na sone?

alex999
9. jan 2012

@veverka84 tak mne termin vychadza až na 18.9 ale na sono sa chystam až koncom januara/ začiatkom februara. Mal by to byť cca 7-8 tt, a to je už pekne vidno srdiečko 🙂

lucica
9. jan 2012

@veverka84
@alex999 Ja som dnes volala doktorke, lebo tiež som minulý týždeň robila testy, ktoré vyšli pozitívne. Podla dátumu poslednej menštruácie som dnes na začiatku 6. týždňa.
Povedala mi, že mám prísť v pondelok 16.1. na vyšetrenie. Chcela som už tento týždeň, ale asi by to bolo zbytočné.
Ale už sa moc teším, dúfam, že na osne bude vidno aspon niečo 🙂

alex999
9. jan 2012

@lucica no vidiš, ono zbytočne to aj tak nema vyznam tam isť, pretože je to aj tak veľmi skoro. No tak ja si spravim dnes ešte 2 testy, a zajtra sa objednam na sono, Možno ma objedna až na februar. No mam teraz skušky,takže nieako neponahľam. Viem že tam mimčo je, len neviem či nie su dve 😅

alex999
9. jan 2012

Tak práve som si spravila ďalšie 2 testy, a čiarky po 5 sekundách červené ako oheň 😀 😀 😀 Tak už je to isté 😀

keenfan
9. jan 2012

ahojte, vitam dalsie tehulky, pekne sa nam to tu rozrasta 🙂

@alex999 ahojcek, tiez som rozmyslala ze si spravim este jeden test-meska mi tyzden tak by som skusila clearblue digital, uvidim este ci ano alebo nie...
a inak k svojmu pojdem tiez asi az zaciatkom februara, okolo 10.2. Ale kedzme sme v CZE tak som sa objednala tuto aj, o 2 tyzdne-som zvedava ci bije srdiecko a ci je vsetko ok, to bude 7.tyzden. Do toho 10teho by som asi nevydrzala 🙂 A hlavne, clovek nikdy nevie..

andrea_stella
9. jan 2012

@sarianna potrebujem datumy narodenia oboch partnerov a zhruba kedy bolo babatko pocate a ja to podla toho vyratam je to lahke 😉

sarianna
9. jan 2012

@andrea_stella
poslala som IP 🙂

sunny15
9. jan 2012

Ahojte kočky...pridávam sa k vám... dnes som den po meskaní mrchy ale uz 4dni mam // na testíku a moj termin porodu vychadza na 18.9.2012

sunny15
9. jan 2012

@andrea_stella ahojky... mozem ti potom aj ja poslať Ip na zistenie pohlavia bábätka? 😉

jeny
9. jan 2012

@sunny15 ahoj a kedy si mala ovulku? ja som mala dnes slabucku ciarku na teste som 11dpo tak uvidime ci sa budem tiez septembrovka, tiez mi podla vypoctu vychadza ze som 4tt ak by to vyslo a keby som mala pravidelny 28cyklus tak termin 18.9 ale ja mam take rozne dlhe cykly ze ani neviem aku dlzku mam zadat

sunny15
9. jan 2012

@jeny ahojky...ja som mala ovulku 25.12. na 13dc a prvy krasne // som si nasla uz 10dpo ale to som si robila mamatest 10...tie su najcitlivejsie testy na trhu.---kup si tie 😉 a potom na 11dpo rapiclear som mala tam bola taka slabsie ciarka...a vcera rano na 14dpo babytest mono krasne //...zavisi to od značky testu a od citlivosti...pozerala som tvoj album...a boli tam viditelne // tak ti držím palceky

jeny
9. jan 2012

@sunny15 ja som mala iui 29.12 a z centra mam pokyny testovat az v stredu 11.1 tak do vtedy by uz mali ciarky zosielniet ak by to bolo tehu takze uvidime 🙂 mamatesty u nas neviem nikde zohnat a z netu sa mi nechce objednavat lebo kym pridu......ja testujem testikmi takymi obycajnymi co baby objednavaju z anglicka ale vraj high sensitivity 😀

sunny15
9. jan 2012

noo dobre potom...do 11.1.určite budeš mať krasne dialničky 😉 😉

daniella20
9. jan 2012

@suncana ahoj, no v podstate trnavcanka, nebyvam priamo v tt

viete mi poradit? dnes ma strasne boli hlava a neviem co si mam dat, je to na nevydrzanie. su nejake zazracne tabletky pre tehotne pri bolestiach?

suncana
9. jan 2012

@daniella20 ahoj, ja tiez uz rok nebyvam priamo v tt, inak aj ja by som potrebovala vediet co pomaha pri bolesti hlavy, minule som dostala taku migrenu, ze sa mi zahmlievalo pred ocami...nastastie mi to po hodine preslo. vypila som viac vody a pomohlo to.