September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Baby, mate take, ze pomerne pravidelne pohyby, jemnejsie ako kopance, cca kazde 2-3 sekundy?Aj niekolkokrat za den...Ide vraj o stikutku babatka:ja to teda mavam, vyplasilo ma to trochu...ale je to vraj normalne.
@pipinka82 ja idem planovanou sekciou - kvoli prvej sekcii - u nas sa po sekcii inak ani nerodí.
tiež sa bojim ale zvladneme to.
@jerryjanka fakt?ved to nemusi byt pravidlo....
@gelifil nemusí ale v našej nemocnici je
ja idem tiež plánovanou sekciou
no ved aj mne doki povedal že môžem íst rodit aj spontálne že dnes sa to už dá.... ale bojím sa toho že tá rana počas tlaku pri pôrode praskne čo sa kludne môže stat tak zvažujem že druhý cisarák bude asi najskôr ☹ sama neviem čo by bolo naj... iked ma ubezpečoval že tá rana sa bude sledovat a merat .. no neviem čo urobit 😝 bojím sa oboch verzii 🙂
a ozaj pojdete s plánovanou sekciou v daní termín rodit či o 2 týždne skôr ??? 😀 kamošky boli o dva týždne skôr a vraveli že nebanujú..... 😀
Ahojte maminky.Tak sa trosku pochvalime 🙂
Dnesna poradna 32tt: mame 1711g, a som presne 31+5tt. Vsetko v poriadku a rodit budem sekciou asi v 38tt 😎
čaute kočky, aj my čakáme mimčo v septembri, presnejšie 25. 🙂
chcela som sa spýtať, či plánujete kupovať aj monitory dychua bola by som rada, ak by ste mi napísali aj nejaké skúsenosti s ním ... nemyslím si, že by to bola nejaká nutnosť, no istota je istota ... lepšie je ho mať ako si potom niečo vyčítať ..
ďakujem 😉
@anicka245 ano, to je dalsia moznost, mame doma niekolko, len mne treba urcite na to deku alebo nieco teplejsie, lebo hned zlata zila...A este mi napadlo take, co som pri prvom tehu nemala....vankus na kojenie, vanicka so stojanom! a podlozka prebalovacia na provizorny prebalovaci pult.Vtedy som si myslela, ze zbytocny luxus, ale velmi nepekne si to odniesla moja chrbtica, mala som neskutocne problemy.
ja planujem monitor dychu objednat cez net - sewex, som pozerala ze ak sa zaregistrujeme s mm v dovere ako rodina, tak mame zlavu 🙂 kazde e sa zide 🙂
@gelifil vankus na kojenie som si kupila aj ja ale ten veliky, ja to pouzivam teraz ako vankus medzi kolena, dost mi to odlahci bedrove klby.. alebo ked ma bolia krize je to uzasne ulava.. tie veci su v podstate luxus my sme boli prebalovani na deke a plienke na stole 🙂 ale zase ked je nieco praktickejsie preco to nevyuzit 🙂
nezacali na vás divne pozerať domáce zvieratá konkrétne psy? Ten náš sa divne správa stále na mňa pozerá a strašne uprene..myslite že začal cítiť malého?

@anicka245 mne hlavne opúchali, keď boli tie horúčavy cez 30 stupňov......teraz už len sem-tam 🙂 a vždy keď je možnosť, snažím sa vyložiť si ich niekde 🙂