September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
aj my mame havina doma a bol so mnou hlavne na zaciatku tehu teraz iba sem tam ovonia brusko a polozi si nan hlavu ale inak serie na to ze som tehu :D :D
ďakujem za reakcie 🙂 my tiež kúpime ten monitor dychu, veď nikdy neviem, čo sa môže stať a potom si niečo vyčítať .. lepšie je niečo mať ako to nemať 🙂
my v byte nemáme žiadne zvieratko, jedine ak by sa môj manžel rátal dod zvieracej ríše 😀 ale to je skôr taká kobylka, ktorá všetko zje 😀
@delisssa ak máš zdravé a donosené dieťa, tak je apnoe monitor zbytočnosť...
a poznam mamky, čo boli uplne psychicky mimo, lebo monitor častejšie pískal, aj vtedy, kedy nemal - tak potom behali po vyšetreniach a nemocniciach a pritom mali dieťa uplne v poriadku 😒 je to len další firemný ťah na ťahanie prachov od novopečených rodičov... 😒
ale ak si ho už aj kupiš, nezabudni na najpodstatnejšie, čo podla mňa malo kto vie - aby si vedela, čo robiť, ked začne pipať! toto takmer žiadna firma needukuje!
@kamilkka o tom som čítala, že to zvykne bez príčiny pípať, ale keĎ si kúpiš nejaký lepší, tak by sa to nemalo stať, keď ... no a ja verím tomu,že sa oplatí investovať
veľa vecí by sa dalo označiť ako firemné ťahy a na vylákanie peňazí od rodičov ... a to nie je zasa nejaká horibilná suma, že by sme si to nemohli dovoliť ... aspoň budeme mať kľudný spánok
@kamilkka každý monitor dychu by mal mať návod, čo robiť ak začne pípať .... a on zvykne pípať preto, kedˇ sa dýchanie je viditeľe pomalšie alebo dieťa nedýcha vôbec ... a potom treba začať s oživovaním, niekedy stačí len potriasť, vyjsť na vzduch alebo potom podáme umelé dýchanie ... no ľahko je teraz o tom písať, len v reále by to bolo horšie ... človek koná pod stresom ... no dúfam, že nám NIKDY nezačne pípať ! a monitor budeme mať len ako istotu ...
a vy čo čakáte ? 🙂
baby, jedna otázočka, nebolia Vás kolená alebo kĺby? mňa bolia strašne kolená, no nepribrala som veľa len 8 kg, tak nechápem, že z čoho to je 😒
@pipinka82 kamoška mala aj druhé sekciou, ale nevravela, že by ju to viac bolelo. Skôr bola hotová, že prvá sekcia bola v anestéze a druhá len spinálkou. To vraj psychicky zle znášala. Ale ináč v pohode.
Druhá kamoška rodila tak aj tak. Najprv dva týždne plakala, že ona nechce sekciu a teraz si ju nevie vynachváliť. Vraj sa to s pôrodom nedá ani len porovnať.
sekciu doktori planuju na 38tt 🙂 40, 42 urcite nie.....
@sandy3911 Aj ja Ti držím palce, nech to máme šťastne za sebou. Bude to druhá sekcia. Malá sa chcela narodiť už v siedmom mesiaci (som presvedčená, že to bolo v dôsledku amniocentézy), tak to bola tiež sekcia. Teraz už lekár pôrod ani nerieši, aj keď je skôr zástancom prirodzeného pôrodu. Vidím, že aj vy čakáte chlapčeka a máme jeden deň rozdiel v termíne 🙂 . Ktorý deň si plánuješ na sekciu? Bude to ešte lev alebo už panna?
ahojte
v ramci hniezdenia sme sa rozhodli trosku upravit pre deti izbu, aby teda mali uz svoju detsku...cize manzelov docasny musi ist prec...
kocky - ak poznate kto by mohol mat zaujem, prip. nejakych studentov - mozno by sa im od septembra hodil nabytok
http://nabytok.bazos.sk/inzerat/17161881/Predam...
dakujem za rozposlanie
baby mne asi trosku plodovky odislo, ale fakt malicko, nemusim kvoli tomu utekat do nemocky ze? mali ste to niektora? zajtra idem na utz do nemocnice tam by zistili keby mi odtekala voda?

@anicka245 moj pes pri prvom tehu sa odomna ani nepohol, uplne stale bol na mne prilepeny...a ked som odisla do porodnice, nemohli ho najst ze kde je, on den lezal pri mojej taske v izbe a ani sa nepohol odtial...