icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

1aduliatko1
2. dec 2016

@juliane126 áno viem, že treba 1 rok prirátať...mne to vychádza presne naopak 😀

sunflower80
2. dec 2016

@1aduliatko1 neboj, to das rychlo dole. Nezabudaj, ze 5-6kg nechas uz v porodnici 😉

1aduliatko1
2. dec 2016

@sunflower80 no to je strašne veľa 😀 😀 mne po pôrode ostalo +11 kg...niečo išlo potom samo dole, potom som začala cvičiť...
ale to je jedno, veď je to pre naše detičky 🙂

sunflower80
2. dec 2016

@1aduliatko1 jasne. A mozno ani tolko nepriberies. Ja mam napr zatial toto tehu uplne ine ako predosle. Ja som sama o sebe moletnejsia, ale uz si z toho tazku hlavu nerobim.

janulan
2. dec 2016

Tak my už máme aj termín 10.júl 🙂

juliane126
2. dec 2016

@1aduliatko1 vsak co. Dovolenku pri mori pravdepodobne s malymi novorodencami neabsolvujeme a do dalsieho roka sa to vykoji same. Ja mam zas opacny problem. Ja si vsetky moje kilecka vazim. Teraz slo kilo dole zial, ale od buduceho mesiaca to musi ist pekne hore. Aspon 12 kg.

nenuska25
2. dec 2016

@juliane126 ved nepochybne že dáva 2 variacie...z toho jedna je vždy istá 🙂 takže šance su vyrovnane...nechajme sa prekvapit

mojko92
2. dec 2016

Tak nám dnes doktorko potvrdil mame fazuľku 😍 a mame aj prvú fotecku juchuuu. Predbežný termín podľa PM mám 1.8.

zara_24
3. dec 2016

Ahojte baby ..som na konci 9 tt a dnes som sa rano zobudila a mam bledohnedy vytok..panikarim pretoze u mna bol v maji hnedy vytok znakom missed..mavate obcas iny vytok ako snehobiely alebo mam ist na pohotovost? ..beriem utrogestan,tak mi nasadit moc co nemaju ...

happymia
3. dec 2016

@zara_24 ahoj ,no radsej by som sla , ja som mala
len slaboruzovy ale pri zahniezdovani ...., a pd vtedy KLOP KLOP nic .., drzim placeky ✊🏼🙏🏻🤗

zara_24
3. dec 2016

@happymia vlastne na pohotovosti mi len povedia,ci bije srdiecko alebo nie? Lebo nic ine nemozu robit :(

happymia
3. dec 2016

@zara_24 no ano budes kludnejsia ze je krpcek v poriadku !
este sa opytam nemali ste "lasku"?vtedy zvykne byt hnedyvytok mojej svagrinej sa to stalo a mala "lasku" preistotu zakazanu ..

zara_24
3. dec 2016

@happymia odkedy to vieme sme nemali, lebo mi doktor hned zakazal..Ale budem optimista ..citim ako sa mi roztahuje brucho vsetko,taky divny tlak..tak dufam ze to je len z toho :( 💜💌

happymia
3. dec 2016

@zara_24 aano urcite na tehu treba klud ..., take tlaky a pobolievanie podbruska mam aj ja 🍀

zara_24
3. dec 2016

@happymia a posledná vec..trochu som googlila a kedze sa snazim byt pozitivna, tak som nasla aj prispevky bab kt.tvrdia,ze zena moze mat hnedy vytok aj v obdobi kedy by dostala ms..a ja by som zrovna dnes dostala keby nie som tehu ❣

kchan
3. dec 2016

@zara_24 ahoj, môže to byť tým obdobím ms, veľa báb z môjho okolia to malo aj do 5 mesiaca...mysli pozitívne a ak by sa to náhodou zhoršilo tak hneď na pohotovosť.. Držím prstíky 😊 😇 🤰

zara_24
3. dec 2016

Ďakujem za povzbudive slova :-*

nenuska25
3. dec 2016

@zara_24 ahoj....ja by som na tvojom mieste isla, ak by sa ti to znova objavilo....ked spominas, ze si mala v maji MA.

nikus5490
3. dec 2016

Ahojte baby chcem sa vas opytat pijete caj pre tehotné??

zara_24
4. dec 2016

Ahojte baby ...srdiecko nam bije a aj velkost zodpoveda presne...P.doktorka mi nasla dost velky hematom(z toho krvacania asi) a zvysila mi utrogestan na dvojnasobnu davku..Hovorila ze to moze byt tou ms co mala byt ale neni...@nikus5490 ja pijem...z lekarne som si kupila caj pre tehotne ale pijem aj domaci matovy,zazvorovy 😉

m_im_a
4. dec 2016

Baby chcela som sa pridať do skupiny júlovky2017 termín pôrodu mam zadaný ale nikde ma nepridalo co robím zle ? 🙂

nikus5490
4. dec 2016

@zara_24 ja len som citala na nete ze sa nesmie na zaciatku tak preto sa pýtam

nikus5490
4. dec 2016

@m_im_a ono ta to neprida nikde len ti tam napise ze v akom tyzdni si 🙂

1aduliatko1
4. dec 2016

@nikus5490 malo hy ju to hodit do juloviek. Terminova skupinka pre tehotne

nikus5490
4. dec 2016

@1aduliatko1 hej?? Mna asi tiez nehodilo

1aduliatko1
5. dec 2016

Dnešná poradňa dopadla super, krpček je ok, ❤ bije.... zobrali mi krv, kultiváciu, vypísali už aj knižku 🙂
Termín mi vyrátal na 12.7 🙂

nenuska25
5. dec 2016

@1aduliatko1 ahoj to je super 🙂 brali ti aj krv?

1aduliatko1
5. dec 2016

@nenuska25 áno brali aj krv - 3 ampulky 🙂

lucik284
5. dec 2016

baby ako sa dnes cítite? Ja som dnes ráno vstala a bolo mi fajn, ale odkedy som sa cca 7:30 naraňajkovala, tak mi je hrozne... žalúdok mám ako na vode, cítim nevoľnosť ako pred zvracaním, ale zatiaľ ma ani nenapína ani nič a vôbec nie som schopná sústrediť sa na prácu... čítala som, že na nevoľnosti dobre pôsobí zázvor, myslíte, že keby som si dala niekym, kto ide na obed mimo areál kúpiť zázvorový čaj, alebo napr. anticol so zázvorom, že by to pomohlo?
Ešte to totiž v práci tajím, tak by som sa tvárila, že ma nejak pobolieva hrdlo a že to chcem preto...

lidka1992
5. dec 2016

@lucik284 zazvor sa velmi v prvom trimestri neodporuca..skus ai dat radsej nejake suchariky alebo maces.. aspon mne to pomaha ;)