Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@1aduliatko1 neboj, to das rychlo dole. Nezabudaj, ze 5-6kg nechas uz v porodnici 😉
@sunflower80 no to je strašne veľa 😀 😀 mne po pôrode ostalo +11 kg...niečo išlo potom samo dole, potom som začala cvičiť...
ale to je jedno, veď je to pre naše detičky 🙂
@1aduliatko1 jasne. A mozno ani tolko nepriberies. Ja mam napr zatial toto tehu uplne ine ako predosle. Ja som sama o sebe moletnejsia, ale uz si z toho tazku hlavu nerobim.
Tak my už máme aj termín 10.júl 🙂
@1aduliatko1 vsak co. Dovolenku pri mori pravdepodobne s malymi novorodencami neabsolvujeme a do dalsieho roka sa to vykoji same. Ja mam zas opacny problem. Ja si vsetky moje kilecka vazim. Teraz slo kilo dole zial, ale od buduceho mesiaca to musi ist pekne hore. Aspon 12 kg.
@juliane126 ved nepochybne že dáva 2 variacie...z toho jedna je vždy istá 🙂 takže šance su vyrovnane...nechajme sa prekvapit
Tak nám dnes doktorko potvrdil mame fazuľku 😍 a mame aj prvú fotecku juchuuu. Predbežný termín podľa PM mám 1.8.
Ahojte baby ..som na konci 9 tt a dnes som sa rano zobudila a mam bledohnedy vytok..panikarim pretoze u mna bol v maji hnedy vytok znakom missed..mavate obcas iny vytok ako snehobiely alebo mam ist na pohotovost? ..beriem utrogestan,tak mi nasadit moc co nemaju ...
Ďakujem za povzbudive slova :-*
Ahojte baby chcem sa vas opytat pijete caj pre tehotné??
Ahojte baby ...srdiecko nam bije a aj velkost zodpoveda presne...P.doktorka mi nasla dost velky hematom(z toho krvacania asi) a zvysila mi utrogestan na dvojnasobnu davku..Hovorila ze to moze byt tou ms co mala byt ale neni...@nikus5490 ja pijem...z lekarne som si kupila caj pre tehotne ale pijem aj domaci matovy,zazvorovy 😉
Baby chcela som sa pridať do skupiny júlovky2017 termín pôrodu mam zadaný ale nikde ma nepridalo co robím zle ? 🙂
@nikus5490 malo hy ju to hodit do juloviek. Terminova skupinka pre tehotne
@1aduliatko1 hej?? Mna asi tiez nehodilo
Dnešná poradňa dopadla super, krpček je ok, ❤ bije.... zobrali mi krv, kultiváciu, vypísali už aj knižku 🙂
Termín mi vyrátal na 12.7 🙂
@1aduliatko1 ahoj to je super 🙂 brali ti aj krv?
@nenuska25 áno brali aj krv - 3 ampulky 🙂
baby ako sa dnes cítite? Ja som dnes ráno vstala a bolo mi fajn, ale odkedy som sa cca 7:30 naraňajkovala, tak mi je hrozne... žalúdok mám ako na vode, cítim nevoľnosť ako pred zvracaním, ale zatiaľ ma ani nenapína ani nič a vôbec nie som schopná sústrediť sa na prácu... čítala som, že na nevoľnosti dobre pôsobí zázvor, myslíte, že keby som si dala niekym, kto ide na obed mimo areál kúpiť zázvorový čaj, alebo napr. anticol so zázvorom, že by to pomohlo?
Ešte to totiž v práci tajím, tak by som sa tvárila, že ma nejak pobolieva hrdlo a že to chcem preto...

@juliane126 áno viem, že treba 1 rok prirátať...mne to vychádza presne naopak 😀