Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zdenush88 presne tak dievčence 🙂
idem niečo navarit, len tu sedím a nič potom nerobím 😀
ahojte baby ale ste sa rozpisali...
tak teraz neviem...
rano som bola objednana na sono prsnikou.prave som sa od tial vratila.a hadajte co mi povedala uplne uzasna doktorka 🙂 🙂 🙂
zacalo to tak ze som sa spytala ci mi to sono moze robit ak by som bola nahodou tehotna.a ona ze jasne ak je to v zaciatkoch.hovorim ze no moze to byt nejaky 3 alebo 4 tyzdne teda ak to je.
a ona ze jasneeeee.inak fakt zlata doktorka.kecali sme kecali o zahranici a tak... a ako to robila a robila kukala do tej obrazovky povedala... Vyzera to no ukazte tuto...som sa ostala divat co robi a trochu mi stiahla gate a hajde so sonom na brucho 😀 😀 skoro som odpadla.a ona ze no sliznica je vyksie a ma 11.5 niecoho no neviem coho.ze takto to byva bud pred menstruaciou alebo v tehotenstve.a potom dodala...no ale pocas menstruacie dosahuje max.10 neviem coho a vy mate 11.5.a iba sa usmiala.ja som nanu hned vyletela ze ci to mysli vazne.ze mi testy ukazuju blbo a ona ma pohladkala a povedala ze jej do 7 mesiaca co si robila 21 testou ani jeden neukazal a to uz mali aj fotecky a vsetko. 😀 😀 😀 povedala ze ona mi tehotenstvo nemoze potvrdit ani vyvratit ze nech ide na gyndu ze tam mi to doktor potvrdi. 🙂 🙂 🙂 baby taka vysmiata som bezala do lekarne zohnala som mama test a teraz som si ho spravila a zase iba jedna ciarka.. ☹ ☹ 😒 ..kokos mam uplne zmiesane pocity a neviem fakt neviem co si mam mysliet... co myslite vy???
inak vcera som zaspala az tak dobre...a dnes mi zase nic neni...
Kocky, ja vas normalne nestiham citat!!!! A ani prispievat, mala mi dava zabrat, som zvedava, ako to budem zvladat s 2 detmi 😅 Inak mna to strasne laka ist k dr., ale som si povedala, ze az na buduci tyzden, tak musim vydrzat!!!! A ozaj, mne vobec nieje zle, dufam, ze to neznamena nieco zle
mne pri malej byvalo zle az do 6 mesiaca, zvracala som kazdy vecer 😝 len sa nepamatam, kedy to zacalo .... Mne keby teraz nemeskala a nemala som pozitivne 3 testy, tak ani neviem, ze som tehotna
...ahojte....je pol druhej a na mna dolahla nenormalna unava... nemam chut na nic a na nikoho len na klud a postel.... 😒 zbehnem este na postu a potom sa porucam domov...wow 😒
@ivulik20 ja ked som bola v utorok u zubarky tak ma potom az triaslo od bolesti, ale aspon mi to pomohlo...potom som si isla lahnut a to ma vyliecilo, do rána bolesť prešla....takže už en treba vydržať, nemáš čo iné urobiť.... 😒
@jaya47 ja som asi tyzden nemohla poriadne spávať, tak asi sa mi to odzrkadlilo teraz...
Jaj dievcata ja vas nestiham 😕 . Dnes mam nejake cudne pocity 😖 , brucho ma pobolieva od rana, som strasne nervozna 😠 uz od vcera a mam taku chut niekomu jedu vylepit aby sa mi uz ulavilo a zmenila sa mi nalada. Takto ja neviem so sebou vydrzat.Strasne som unavena ae nemozem si lahnut, mam kopec roboty doma a podvecer idem zase do tej hnusnej roboty 😒 . Nikomu tam nic nesmiem povedat 🤐 a tak su ku mne nemilosrdny. Keby som si to financne mohla dovolit, kaslem aj na robotu a s vylozenymi nohami sedim doma pred telkou 😀
Dnes som si dohodla doktorku na Utorok 16.11 o 10.00am a v Stredu 17.11 o 1.30pm mam tu midwife. Uz sa tesim, konecne sa to niekam pohne 🙂
Jaj, teraz som tak kukla, ze som si mi ten termin porodu generoval 4tt, ale ja som uz v 5tt... Tak som uz niektore z vas dobehla ;)
@dandeska ahojky...nepatrím sem, ale nedalo mi aby som nenakukla...mám pocit akokeby som takéto pocity riešila pred polstoročím a nie pred 2 mesiacmi...keď som dobre čítala tak ešte nemáš potvrdené tehu lekárkou, že? a akú prácu robíš? Dávaj na seba pozor ,lebo dvíhanie ťažkých vecí nie je dobré pre ženy v skorom štádiu tehu...
Držím vám všetkým kočkám nech ste zdravučké a malé nech sa dobre vyvýja a poslúcha 😉
Ahojte, s obrovskou radostou sa k Vam pridavam,asi som tu prave najmladsie tehotna 🙂
@bubukvietok ahojky vitaj medzi nami.. 🙂

@ivulik20 super to som rada, ze si to zvladla... 🙂