icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
4. nov 2010

@ivulik20 super to som rada, ze si to zvladla... 🙂

ivulik20
4. nov 2010

@zdenush88 ďakujem, som normálne hrdá na seba 😉 obyčajný zubár a ja mám takúto paniku, ale pochádza mi to z detstva, to preto
@nawal gratulujem k synovcovi a ja som objednaná tiež na budúcu stredu, sa už neviem dočkať.... 😅

maxiberuska
4. nov 2010

@zdenush88 presne tak dievčence 🙂

maxiberuska
4. nov 2010

idem niečo navarit, len tu sedím a nič potom nerobím 😀

lenka1108
4. nov 2010

ahojte baby ale ste sa rozpisali...

tak teraz neviem...

rano som bola objednana na sono prsnikou.prave som sa od tial vratila.a hadajte co mi povedala uplne uzasna doktorka 🙂 🙂 🙂

zacalo to tak ze som sa spytala ci mi to sono moze robit ak by som bola nahodou tehotna.a ona ze jasne ak je to v zaciatkoch.hovorim ze no moze to byt nejaky 3 alebo 4 tyzdne teda ak to je.
a ona ze jasneeeee.inak fakt zlata doktorka.kecali sme kecali o zahranici a tak... a ako to robila a robila kukala do tej obrazovky povedala... Vyzera to no ukazte tuto...som sa ostala divat co robi a trochu mi stiahla gate a hajde so sonom na brucho 😀 😀 skoro som odpadla.a ona ze no sliznica je vyksie a ma 11.5 niecoho no neviem coho.ze takto to byva bud pred menstruaciou alebo v tehotenstve.a potom dodala...no ale pocas menstruacie dosahuje max.10 neviem coho a vy mate 11.5.a iba sa usmiala.ja som nanu hned vyletela ze ci to mysli vazne.ze mi testy ukazuju blbo a ona ma pohladkala a povedala ze jej do 7 mesiaca co si robila 21 testou ani jeden neukazal a to uz mali aj fotecky a vsetko. 😀 😀 😀 povedala ze ona mi tehotenstvo nemoze potvrdit ani vyvratit ze nech ide na gyndu ze tam mi to doktor potvrdi. 🙂 🙂 🙂 baby taka vysmiata som bezala do lekarne zohnala som mama test a teraz som si ho spravila a zase iba jedna ciarka.. ☹ ☹ 😒 ..kokos mam uplne zmiesane pocity a neviem fakt neviem co si mam mysliet... co myslite vy???

inak vcera som zaspala az tak dobre...a dnes mi zase nic neni...

ivulik20
4. nov 2010

@lenka1108 asi by si mala ísť na tú gyndu fakt. Budeš si na istom a nebudeš tápať... Alebo skús ešte nejaký iný test, ale s doktora neodkladaj.

lenka1108
4. nov 2010

@ivulik20 ona mi tam ale este nevidela plod nic...ale povedala ze to by musela urobit vnutromaternicovym.pojdem asi hned v pondelok.sa objednam.

aj vam robili vnutromaternicove????

ivulik20
4. nov 2010

@lenka1108 mne robili na pohotovosti, lebo test mi vyšiel pozit a bolelo ma strašne brucho a pravý bok, tak som išla aby to nebolo náhodou mimo. Robil mi vnútromaternicový a teda aby bol vidieť tak malý plod, musí to urobiť vnútromaternicovým. Určite sa objednaj.

lenka1108
4. nov 2010

@ivulik20 oki idem mu zavolat 😉

diorka
4. nov 2010

Kocky, ja vas normalne nestiham citat!!!! A ani prispievat, mala mi dava zabrat, som zvedava, ako to budem zvladat s 2 detmi 😅 Inak mna to strasne laka ist k dr., ale som si povedala, ze az na buduci tyzden, tak musim vydrzat!!!! A ozaj, mne vobec nieje zle, dufam, ze to neznamena nieco zle

ivulik20
4. nov 2010

@diorka tak to sme na tom rovnako, už som to sem písala, že mi nebýva zle vôbec a pri prvom mi bolo strašne... tiež som myslela, že či to nieje niečo neobvyklé... ale bud kludná, aj ja už som. je nás tu viac takých čo nám "nič" nie je 😉 k dr idem aj ja bud.týždeň.

lenka1108
4. nov 2010

@diorka ahoj... mne pri malej bolo iba raz zle co som vracala a to v nejakom 4 mesiaci a to som sa prezrala.inak mi nebolo vobec zle.a teraz to je uplne ine.vcera mi bolo na umretie...vraj to byva opacne tie tehotenstva a aj deti 🙂 😉

diorka
4. nov 2010

mne pri malej byvalo zle az do 6 mesiaca, zvracala som kazdy vecer 😝 len sa nepamatam, kedy to zacalo .... Mne keby teraz nemeskala a nemala som pozitivne 3 testy, tak ani neviem, ze som tehotna

zdenush88
4. nov 2010

...ahojte....je pol druhej a na mna dolahla nenormalna unava... nemam chut na nic a na nikoho len na klud a postel.... 😒 zbehnem este na postu a potom sa porucam domov...wow 😒

ivulik20
4. nov 2010

@zdenush88 ani mi nehovor, sedím v robote jak trúba a tak mi oči klipkajú, neviem ako to usedím do 16.30... tak by som si pospala, ešte aj ten zub ma trošku pobolieva ☹ fňuk

zdenush88
4. nov 2010

@ivulik20 boze a nikto ma tu nechápe...myslím v práci... že však a čo by si spala, čo udeš doa robiť, tam to už poznáš.... haha... 😒 keby vedeli, hned by sa inak ku mne správali, že lens i chod laškáááť... ale takto... 😒

ivulik20
4. nov 2010

@zdenush88 to máš ešte dobre že môžeš odísť, ale ja nemôžem ☹ A ten zub ma šialene bolí, dúfam, len že preto, lebo mi ho rozrýpala...

jaya47
4. nov 2010

@lenka1108 Ahoj. No, tak to som zvedava, aky budes mat vysledok ;)

@zdenush88 Vydrrrrz, kasli na vsetkych, ked je to silne, tak sa vyspi a ked to je slabsie, tak obcas pomoze aj drobna prechadzka ci odostrete zaclony... Aj ked, mozno, kto vie, ako budem reagovat o tyzden ;)))

zdenush88
4. nov 2010

@ivulik20 ja ked som bola v utorok u zubarky tak ma potom az triaslo od bolesti, ale aspon mi to pomohlo...potom som si isla lahnut a to ma vyliecilo, do rána bolesť prešla....takže už en treba vydržať, nemáš čo iné urobiť.... 😒
@jaya47 ja som asi tyzden nemohla poriadne spávať, tak asi sa mi to odzrkadlilo teraz...

ivulik20
4. nov 2010

@zdenush88 strašne sa teším až si doma lahnem, strašne, ešte dobre odšoférovať domov a bude to 😉

jaya47
4. nov 2010

@zdenush88 Ano, ani ja uz nejaky ten cas nemozem spavat. Budim sa skoro rano, v noci nezaspim. Najprv to bolo kvoli bolesti prs, ale teraz citim, ze je to aj niecim neidentifikovatelnym ;)

zdenush88
4. nov 2010

🙂 @jaya47 ja rozmyslam, ci to nie je aj zmenou casu... vsetko je mozne, kedze teraz som taka citlivejsia ako predtym... 🙂
@ivulik20 vidis, to bude za chvilu vsak uz su tri hodky... 🙂

dandeska
4. nov 2010

Jaj dievcata ja vas nestiham 😕 . Dnes mam nejake cudne pocity 😖 , brucho ma pobolieva od rana, som strasne nervozna 😠 uz od vcera a mam taku chut niekomu jedu vylepit aby sa mi uz ulavilo a zmenila sa mi nalada. Takto ja neviem so sebou vydrzat.Strasne som unavena ae nemozem si lahnut, mam kopec roboty doma a podvecer idem zase do tej hnusnej roboty 😒 . Nikomu tam nic nesmiem povedat 🤐 a tak su ku mne nemilosrdny. Keby som si to financne mohla dovolit, kaslem aj na robotu a s vylozenymi nohami sedim doma pred telkou 😀
Dnes som si dohodla doktorku na Utorok 16.11 o 10.00am a v Stredu 17.11 o 1.30pm mam tu midwife. Uz sa tesim, konecne sa to niekam pohne 🙂

jaya47
4. nov 2010

Jaj, teraz som tak kukla, ze som si mi ten termin porodu generoval 4tt, ale ja som uz v 5tt... Tak som uz niektore z vas dobehla ;)

dandeska
4. nov 2010

@jaya47 Super, verim, ze to pekne potesi 🙂

mandy29
4. nov 2010

@dandeska ahojky...nepatrím sem, ale nedalo mi aby som nenakukla...mám pocit akokeby som takéto pocity riešila pred polstoročím a nie pred 2 mesiacmi...keď som dobre čítala tak ešte nemáš potvrdené tehu lekárkou, že? a akú prácu robíš? Dávaj na seba pozor ,lebo dvíhanie ťažkých vecí nie je dobré pre ženy v skorom štádiu tehu...

Držím vám všetkým kočkám nech ste zdravučké a malé nech sa dobre vyvýja a poslúcha 😉

bubukvietok
Odpoveď bola odstránená
peony
4. nov 2010

Ahojte, s obrovskou radostou sa k Vam pridavam,asi som tu prave najmladsie tehotna 🙂

zdenush88
4. nov 2010

@bubukvietok ahojky vitaj medzi nami.. 🙂

zdenush88
4. nov 2010

@peony ahojky...teba som asi videla na jesenných snažilkách.... 🙂 som rada, ze ti to vyšlo....! 😉