icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

maria30
7. nov 2010

@maxiberuska hej.. užila.. ☹ preto sa snažím až tak netešiť.. ale to sa nedá 😉

maria30
7. nov 2010

@maxiberuska ty by si mala byť 6+2 tt... 🙂

lemge
7. nov 2010

ja som prave dopiekla mufiny,strasnu chut som na ne dostala 😝 ale este su horuuce.musim pockat.
@maria30 uz musi prist len to dobre,drim palce 🙂

maxiberuska
7. nov 2010

@maria30 verím, ale treba mysliet , že to bude ok 🙂 , dik za vypočet

maria30
7. nov 2010

@maxiberuska
@lemge presne.. tiež som toho názoru.. treba myslieť pozitívne... 😉

lemge
7. nov 2010

@maria30 dakujem za info.

zdenush88
7. nov 2010

ahooojte.... 🙂 musela som odbehnuť do roboty ale asi si pojdem lahnut...! Hlavne žienky nezabudajte , ze MYSLIME POZITIVNE! ja idem v utorok na usg a už chcem aby som tam bolááááá... 🙂

lenka.s
7. nov 2010

@zdenush88 tak drzim palec a dufam, ze bude uz nieco vidiet .... tiez idem v utorok a tiez duufam, hlavne koli tomu, ze strasne kaslem, zacinam byt uz zufala, codein nemozem a nic ine nezabera ☹

@maria30 vitaj v klube pozitivne mysliacich ... tiez mam toho za sebou dost a bojim sa tesit, ale proste nedaaa mi .... uz pozeram aj kociky a chystam sa preusporiadat byt 😀

inak kocky aky mate nazor na zistenie pohlavia dietatka z krvi ? mam take nutkanie si nechat zobrat skumavecku na tento ucel ...

maxiberuska
7. nov 2010

@lenka.s a to sa dá?:

flyangel
7. nov 2010

Ahojte babenky...pridávam sa k vám júlovkám 😀

maxiberuska
7. nov 2010

@lenka.s v ktorom týždni, či už teraz hned

flyangel
7. nov 2010

od 10tt sa da zistit z krvi pohlavie miminka...ale je aj test z moču a to je asi od 6-7tt....ale to sa objednava z netu tento test a z kvi ti spravi gynekolog

maxiberuska
7. nov 2010

@flyangel to som ani nevedela, len z plodovej vody a ten z moču je spolahlivy? 🙂

flyangel
7. nov 2010

ano je spolahlivy...vola sa inteligender test-na stranke mamaaja.sk mas aj na okraji odkaz na tento produkt-da sa to tam objednat teraz som citala ze sa robi od 10tt a vyrobca garantuje 90% istotu a po porode ak zistis ze test bol chybny zle ukazal pohlavie miminka tak ti vratia peniaze...

maxiberuska
7. nov 2010

@flyangel hm. idem to pozriet🙂

flyangel
7. nov 2010

pozri sa...neviem kolko to stoji,aj ja premyslam nad kupou toho testu..

flyangel
7. nov 2010

ak sa samozrejme dopracujeme do toho 10tt

maxiberuska
7. nov 2010

@flyangel dopracujeme, ty si v 5 tyždni?

flyangel
7. nov 2010

ano som v 5tt 🙂 verím ze sa dopracujeme len aj tak mam v sebe to že nikdy nevieš čo sa moze stat..
ešte som nebola u dr.kvoli tomu ze nie je tam cele 2tyzdne takze som nedockava...

maxiberuska
7. nov 2010

@flyangel netreba ponahlat..ja idem v utorok

flyangel
7. nov 2010

ano?noo tak dobre...tak už u teba bude aj srdiečko 😀

maxiberuska
7. nov 2010

@flyangel uvidím som zvedava, čo mi povie..

maria30
7. nov 2010

@lenka.s Ďakujem 🙂 a ja by som si dala tiež čím skôr zistiť pohlavie dieťaťa... myslím, že z krvi je to od 10 týždňa... či? 🙂

maria30
7. nov 2010

@flyangel vitaj 🙂

lenka1108
7. nov 2010

ahojte ☹ ☹ ☹ ☹ baby boli ma brucho dole na pravej strane.ako keby vajecnik.takto to boli pred mrchou...ta este nedosla ale myslim ze je to uz raz tak...no co tak vas asi opustim aj ked velmi nerada ☹ ☹ ☹

lenka.s
7. nov 2010

no viem, ze od 10 tt robi z krvi geneton testy, len uvazujem, ci sa to oplati, lebo pri prvom tehu mi dr uz v 13tt povedala pohlavie z usg ... a nepomylila sa 😀

@flyangel vitaj

lenka.s
7. nov 2010

uz som to nasla na mamaaja ... no vyjde to na 50 eur .... co ja viem, krvny test je spolahlivy na 99,5% a stoji 70 eur ... porozmyslam este, ale laka ma to ..... aj ked v principe mi je fuk, ci bude chlapcek alebo dievcatko 😅

lenka.s
7. nov 2010

@lenka1108 este nezufaj .... nechcem ti davat plane nadeje, lebo ako snazilka som to sama nemala velmi rada, ale ja som tiez mala bolesti ako na mrchu, test na 27 dc negativny a zacala som krvacat, ale mrcha skoncila na druhy den a na 30 dc som zasa testla, druha ciarka len taky duch, tak som brala, ze nic a na 31dc mi dr vzala krv a mi vyrazila dych, ked povedala "gratulujem" ... tak sa nestresuj a pockaj .... keby to aj nevyslo, neboj, vyjde urcite nabuduce 😉

zdenush88
7. nov 2010

@flyangel vitaj medzi nami... 🙂

monilik
7. nov 2010

ahojte dievcata, ak sa mi to potvrdi, mozno sa k vam pridam 😀