Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@maxiberuska ty by si mala byť 6+2 tt... 🙂
@maria30 verím, ale treba mysliet , že to bude ok 🙂 , dik za vypočet
@maxiberuska
@lemge presne.. tiež som toho názoru.. treba myslieť pozitívne... 😉
ahooojte.... 🙂 musela som odbehnuť do roboty ale asi si pojdem lahnut...! Hlavne žienky nezabudajte , ze MYSLIME POZITIVNE! ja idem v utorok na usg a už chcem aby som tam bolááááá... 🙂
@zdenush88 tak drzim palec a dufam, ze bude uz nieco vidiet .... tiez idem v utorok a tiez duufam, hlavne koli tomu, ze strasne kaslem, zacinam byt uz zufala, codein nemozem a nic ine nezabera ☹
@maria30 vitaj v klube pozitivne mysliacich ... tiez mam toho za sebou dost a bojim sa tesit, ale proste nedaaa mi .... uz pozeram aj kociky a chystam sa preusporiadat byt 😀
inak kocky aky mate nazor na zistenie pohlavia dietatka z krvi ? mam take nutkanie si nechat zobrat skumavecku na tento ucel ...
@lenka.s a to sa dá?:
Ahojte babenky...pridávam sa k vám júlovkám 😀
@lenka.s v ktorom týždni, či už teraz hned
od 10tt sa da zistit z krvi pohlavie miminka...ale je aj test z moču a to je asi od 6-7tt....ale to sa objednava z netu tento test a z kvi ti spravi gynekolog
@flyangel to som ani nevedela, len z plodovej vody a ten z moču je spolahlivy? 🙂
ano je spolahlivy...vola sa inteligender test-na stranke mamaaja.sk mas aj na okraji odkaz na tento produkt-da sa to tam objednat teraz som citala ze sa robi od 10tt a vyrobca garantuje 90% istotu a po porode ak zistis ze test bol chybny zle ukazal pohlavie miminka tak ti vratia peniaze...
@flyangel hm. idem to pozriet🙂
pozri sa...neviem kolko to stoji,aj ja premyslam nad kupou toho testu..
ak sa samozrejme dopracujeme do toho 10tt
@flyangel dopracujeme, ty si v 5 tyždni?
ano som v 5tt 🙂 verím ze sa dopracujeme len aj tak mam v sebe to že nikdy nevieš čo sa moze stat..
ešte som nebola u dr.kvoli tomu ze nie je tam cele 2tyzdne takze som nedockava...
@flyangel netreba ponahlat..ja idem v utorok
ano?noo tak dobre...tak už u teba bude aj srdiečko 😀
@flyangel uvidím som zvedava, čo mi povie..
ahojte ☹ ☹ ☹ ☹ baby boli ma brucho dole na pravej strane.ako keby vajecnik.takto to boli pred mrchou...ta este nedosla ale myslim ze je to uz raz tak...no co tak vas asi opustim aj ked velmi nerada ☹ ☹ ☹
uz som to nasla na mamaaja ... no vyjde to na 50 eur .... co ja viem, krvny test je spolahlivy na 99,5% a stoji 70 eur ... porozmyslam este, ale laka ma to ..... aj ked v principe mi je fuk, ci bude chlapcek alebo dievcatko 😅
@lenka1108 este nezufaj .... nechcem ti davat plane nadeje, lebo ako snazilka som to sama nemala velmi rada, ale ja som tiez mala bolesti ako na mrchu, test na 27 dc negativny a zacala som krvacat, ale mrcha skoncila na druhy den a na 30 dc som zasa testla, druha ciarka len taky duch, tak som brala, ze nic a na 31dc mi dr vzala krv a mi vyrazila dych, ked povedala "gratulujem" ... tak sa nestresuj a pockaj .... keby to aj nevyslo, neboj, vyjde urcite nabuduce 😉
ahojte dievcata, ak sa mi to potvrdi, mozno sa k vam pridam 😀

@maxiberuska hej.. užila.. ☹ preto sa snažím až tak netešiť.. ale to sa nedá 😉