icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

peony
7. nov 2010

@monilik uz ta tu ocakavame 🙂 strasne sa tesim,ze sa tu rozrastame

monilik
7. nov 2010

@peony aj ja sa budem tesit ked sa k vam budem moct pridat 😀

alex21
7. nov 2010

Juj krasne tu pribudaju nove tehulky velmi sa tesim. Srdecne gratulujem a pevne dufam, ze to vsetky dotiahneme do stastneho konca.
Citam vas len zbezne lebo tolko pisete ze nestiham.
Lenka aj mna minule bolel velmi vajecnik ale malo by to byt v poriadku kedze vajecniky zatial pracuju pokial sa nevytvori placenta.
Inak vam velmi zavidim, ze uz idete k lekarovi. Ja musim cakat az do konca mesiaca no snad sa dockam. Srdiecko by malo byt vidno uz od 6 tt ale zalezi aj od toho ci ste nemali posunutu ovulaciu a k oplodneniu mohlo prist neskor, potom ho je vidno az neskor.
Ja som desne unavena a to som tento tyzden mala len jednu tortu ale dala mi dost zabrat a vobec sa mi nedarilo. Mna medzi 17:00 a 19:00 chyti hrozna kriza na spanie. Zaspala by som snad aj po stojacky ale nemozem si to dovolit. Musim najprv ulozit Elisku a ta chodi az o 20:00. Ja sa potom tak preberem ze nemozem zaspat a byvam hore do polnoci.

lemge
7. nov 2010

@flyangel ahoj 🙂

lenka1108
7. nov 2010

@alex21 dufam ze je to to co hovoris.zajtra rano idem na krv.teda ak ma vezme bo by som mala ist v utorok ale neviem ci nepojdem na skolenie do trencina.asi hej.
ako dlho trva kym sa dozviem vysledok z krvi???

idem relaxovat pri talente bo dnes ma o 3 chytila taka unava ze som myslela ze u babky na gauci zaspim po sediacky 😉 tak dobru noc baby

lenka.s
7. nov 2010

@alex21 ty robis torty ? budeme si iste rozumiet 😉

@lenka1108 ja som mala vysledok do hodiny, ale som rizikova, preto dr chcela vysledky hned .... inak zvacsa do 24 hodin, zavisi od labaku

nebbia
7. nov 2010

ahojte.Gratulujem vam vsetkym ku 2 ciarockam.Ja som bola priblizne o takomto case pred rokom u doktora a ten potvrdil ,ze som tehu.A uz drzim svoj poklad v naruci.Drzim vam palce,nech to vyjde.Ubehne to ako voda

alex21
7. nov 2010

@lenka.s hej robim aj ty. Teda snazim sa pri Eliske. Je to teraz moj taky novy konicek a velmi ma to zacalo bavit. 🙂
Mne este nikdy nebrali krv aby zistili ci som tehotna u nas pozru ultrazvukom a to vraj staci ze nebudu zbytocne pichat.

diorka
7. nov 2010

ahojte kocky, velmi nestiham prispievat, ale citam vas pravidelne! Inak u nas tiez neberu krv, robia iba usg a to vzdy, ked pridem.
lemge, ani ja nemam ziadne priznaky, minuly tyzden som mala nafuknute brucho a teraz nemam uz ani to 😠 bojim sa, lebo vtedy, ked som musela na potrat, tak mi tiez nic nebolo a pri malej zasa zle az do 6 mesiaca .... ale pozerala som temu, kde baby pisali, ze im tiez nic nebolo, a vsetko bolo v poriadku, tak dufam, ze budeme patrit medzi ne 😵
inak baby, ja som to este ani mojmu chlapovi nepovedala 😀

peony
7. nov 2010

@diorka tak to ta obdivujem,ja som to mojmu povedala hned.Preco si mu to este nepovedala? 🙂

zdenush88
8. nov 2010

@monilik tak dufam, ze sa ti to potvrdí... 🙂

maxiberuska
8. nov 2010

Dobré ránko, ako ste spali? Ja nič moc, teraz na naplo na vracanie, tak to už asi začína a večer som zasa trochu špinila..po sexe, tak neviem, či sa niečo nedeje? Vám sa to ešte nestalo?

zdenush88
8. nov 2010

@maxiberuska po sexe sa to stalo aj mne ale fakt len trochu, som rozmyslal ze keb to bolo aj na druhy den tak utekam k doktorke ale nic... mohol ta tam dáko trochu poranit alebo co, ale myslim len steny.., 😉
mne zle býva vacsinou vecer, ale nie tak na grcanie ale citim trochu inak... skor mavam take navaly tepla...a vadia mi niektore pachy..... vsak co cakam, ved ked to zoberiem od ovulky, tak mimi má len niečo cez tri týždne.... 😀
inak som trochu mimo z tychto tt... kamoska co mala poslednu ms 11.9. tak je zevraj v 7 tyzdni /povedal jej doki/ a mne to tu pise ze som v 6tt a to som mala poslednu ms 2.10... tak ako sa to vlastne pocita?? 😉

pupulka
8. nov 2010

Dobre ranko! Ja sa musim pochvalit ze nastastie mi nebyva ani zle. 🙂 V piatok som bola na prvom uzv v 5tt + 2 dni a s pani doktorkou sme videli gestacny vacok a ukazala mi aj embryonalny zarodok (ci co) 🙂 Uz sa neviem dockat dlasieho uzv. 🙂 A krv dokinka bola super, lebo mihmatovo pozrela aj prsia a zobrala aj krv, vraj na protilatky a nejake veci co sa sleduju, preto si myslim ze je dobre ked sa berie aj krv, myslim ze uzv nestaci.
Uz sa tesim ked budeme mat prve foto nasej malej bobulky a konecne to povieme aj rodine.

maxiberuska
8. nov 2010

@zdenush88 si v 5 tt +2 dni

miskadusko
8. nov 2010

ahojte, ja som bola v piatok u doktora tak povedal že som v 6 tt. všetko je v poriadku a na dalšiu kontrolu idem až 13.12. ☹ bude mi robiť ultrazvuk v 10. týždni a brať krv na zistenie krvnej skupiny a či náhodou nemám nejaké pohlavné choroby. v sobotu sme to boli povedať mojim rodičom a mama ma ani nenenechala dohovoriť a hneď vedela prečo sme prišli lebo že sa jej v tú noc snívalo že opatrovala malinké dievčatko 😀 . tak uvidíme čo to bude...

zdenush88
8. nov 2010

@miskadusko a aj si videla niečo? 🙂 bozeee ja uz len jeden den a zajtra uvidime co akoooo.. 🙂 a tiez si myslim ze ma objedná tak ako teba niekedy začiatkom decembra.... 🙂
ja som to už tiež našim povedala a mama za mnou uz kazdu chvilu chodi, ze co kde nasla na internete pre mimi... 🙂

zdenush88
8. nov 2010

@maxiberuska tak ono sa to neráta od ovulky? lebo kamoška ovedala, že jej doktorke urcila kedy mala ovulku a podla toho jej povedala v ktorom tt je...

lenka.s
8. nov 2010

@alex21 no aj ja, zacalo to u mna ako hobby na materskej a zostalo mi to, teraz je mojim snom, zivit sa tym, ale je to komplikovane, takze uvidim, ci sa podari 🙂

@diorka tiez som citala tu diskusiu a dufam, ze nevadi, ze nemam ziadne specialne priznaky .... moja dr sa zo mna smiala, ze ci by mi grcanie chyba ?, takze asi to ani ona nevidi tragicky ...

baby, mne sa ten kasel stale zhorsuje .... nie je mi inak nic, som bez teploty, hrdlo je kludne, nadchu nemam, ale kasem a kaslem a kaslem .... uz prestavam vladat ... a velmi sa toho bojim

lenka.s
8. nov 2010

@zdenush88 ee, rata sa od zaciatku posledneho ms cyklu ... preto je temirn porodu vzdy +- 2 tyzdne

pupulka
8. nov 2010

@maxiberuska hej som v 5 tt + 2 dni a robila mi prvy ultrazvuk a aj ked mi doktorka povedala ze asi nic nebude este vidno tak bolo a mne sa usmev roztiahol az k usiam. 😀 Dalsi termin mam 29.11. to by som mala byt v 8 tt + 5 dni. S priatelom chceme pockat dovtedy aby sme vedeli ze je vsetko OK a konecne to oznamit svetu! 🙂

ivulik20
8. nov 2010

čaute baby, tak som bola na to wellnesse, mohla som len v bazéne byť, ale nevadí, aspoň som si oddýchla a trošku zaplávala. Iné procedúry mi nechceli dať, že si to radšej nevezmú na zodpovednosť.... ale v pohode 🙂 Ja idem dokimu v stredu ráno, neviem sa dočkať fakt. Tak som strašne zvedavá či je všetko ok..... Ako sa máte inak?

embabuli
8. nov 2010

vitajte vsetky nove tehulky! 🙂

ja zatial ok, stale brusko hlava pobolieva a unava strasna...ale dnes som zistila novy aspekt tehotenstva, ktory som si predtym neuvedomila..
moj partner zacal normalne ziarlit na male babo...ze sa citi odstrceny, lebo stale len na babo myslim a berem ohlad,
no sranda 🙂
budem mu musiet najst nejake chlapske tehotenske chatovacie kanaly, nech sa aj on vykeca 😀

pupulka
8. nov 2010

@lenka.s napr ja viem presne kedy mi prasklo vajicko lebo som bola na folikulometrii ale rata sa to od poslednej menstruacie

ivulik20
8. nov 2010

@embabuli to je sranda 🙂

veronkaj
8. nov 2010

ahojte

ak všetko dobre dopadne tak budem mať termín v júli 2011 vezmete ma ešte do partie ked mne to vychádza na koniec júla???

zatial ešte nemám robený test ale znie to možno divne ale cítim že som tehotná a začínajú sa mi príznaky. - strašná unava, pobolievanie v podburšku, smäd, a odpor k niektorému z jedál čo som mala rada.

lenka.s
8. nov 2010

@veronkaj tak drzim palce .... pri prvom tehu som presne takto vedela, ze budem mamou, 4 dni po ovulke zacali priznaky a nakoniec to vyslo, takze mozne su aj take veci 😉

miskadusko
8. nov 2010

@zdenush88 videli sme ten gestačný vak... takže skoro nič iba takú ako keby bublinku. ale to neva, hlavne že je to tam !!! 🙂 . a stááále ma bolí hlava ☹ no už, musím vydržať, okrem tej bolesti nemám vôbec žiadne iné príznaky...

veronkaj
8. nov 2010

@lenka.s
ďakujem
veď práve mi je to divné ale si aj na druhej strane myslím, že y to bola príliš zhoda, lebo 20.9. teraz ma čistili po potrate takže sme ani nedúfali že by to vyšlo ale na druhej strane, normálne som cítila ovu aj BT tomu nasvedčovala, aj máme to každý 2 deň hoci nie že musíme ale akosi tento týždeň sme chceli a v sobotu ráno som sa normálne zobudila na bolesť takú pichavo bolavú a povedala som si, že to bolo uhniezdenie lebo ovu bola v utorok, čo by aj sedelo a tá unava je neskutočná možno je to časom ale podľa mňa nie a tiež som sa po jedle napila džúsu ako x krát pred tým ale tento krát som skoro jedlo dala von. no uvidíme musím počkať a dám vedieť.

patresko11
8. nov 2010

Gratulujem tehulkam ja pre rokom som sa tiez dozvedela ze budeme mat babetko a teraz uz mame maleho Dominika.....Vela stastia prajem