icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

tintinamartina
29. júl 2012

@dankamat ahoj,,,, aj my čakáme, som v 17 týždni a mám podobné obavy ako ty 😉 , ale verím, že to bude ok 🙂

dankamat
30. júl 2012

@moncicka27 no zatial si to ani neuvedomujem, kedze mam co robit od rana do vecera, no uz mi byva rano nevolno ☹ a vecer som zase pazrava

dankamat
30. júl 2012

@tintinamartina gratulujem... no ja sa aj teším, ale keď si predstavím čo všetko ma čaká, tak neviem neviem.... inak pochádzam z tvojho okresu, ešte tam mám rodičov a aj zubára, ku ktorému idem tento týždeň (do Divína) 🙂

zora256
30. júl 2012

@mitka2007 Ahoj!Tak my sme predtým chodili tu unás k detskému,ten nič ani nevravel,že treba sťahovať predkožku ani mu nesťahoval nič len semenníky kontroloval či sú na mieste zostúpené,a tak som mu do 6-7mes.ani nesťahovala a doktorka hne´d ako sme šli na poradňu prvý krát v 7mes. tak mu natrhla trošku na 2miestach a min.na 4miestach☹ proste len konček vidno neuvolní sa viac a nechcem mu ho poraniť,tak mám aj strach aby mu ho zas nenatrhla keď pôjdeme v októbri,len dúfam,že sa časom uvolní sám,keďže si ho aj naťahuje,a kontroluje keď sa ho spítam,kde má pipík🙂
@lutia Ahoj!
Veľa som otom sťahovaní tuná čítala na Mk jedny odporúčajú vo vode,a druhý priam zakazujú kvôli bacilom z vody pri kúpaní,atď a doktorka mi kázala pri prebaľovaní trošku ako sa dá dvakrát stiahnúť a späť,len som bola zvedavá či sú maminky,ktorým sa tiež nedá úplne stiahnúť v 1roku.

moncicka27
30. júl 2012

@zora256 ahoj..my tiež ešte nemáme..nám len teraz na ročnej povedala že mám len pri kupaní trošičku stiahnuť..ale nie na silu...vraj sa to má samé....ale možem trošku pomôcť....mne aj moja mama vravela že by som to mala..no ja som nikdy nestahovala..len teraz ako mi dr.povedala 🙂

zora256
30. júl 2012

@moncicka27 Ahoj!
Tak aj mne mama vravela aj svokra,že by sa malo,ale tak nasilu mu je nechcem,preťahovať a aj tak sa zle drží,niekedy ledva viem tak chytiť aby som mu roztiahla predkožku na maximum,ako sa mu dá:-/Tak verím,že sa časom uvolní,ako som aj vtakej téme,tu na Mk čítala,že ako si ich oni budú naťahovať tak sa aj uvolní časom,tak malého aj nabádam aj pri kúpaní ay si ho chytil a on si naťahuje predkožku aj pri prebalení,tak snáď to ešte ktomu ako mu ja sťahujem len pomôže 😉 Veď ja si tak myslím,že dávno sa ani nesťahovala a predca fungovali muži.A tým ktorým to nešlotak tý sa asi tak aj narodili,že ju mali prirastenú,nie?

moncicka27
30. júl 2012

@zora256 no však isto...vraj sa to teraz už nerobí preto, lebo by sa tomu mal nechať volný priebeh..aspon mne tak dr.povedala...že ak sa do 3 rokov nestiahne celá..potom to bude riešiť..ale dovtedy isto pojde 😀 teda aspon dufam 😒

katren
30. júl 2012

@tintinamartina
@dankamat ahojte kocky, tak som rada, ze sa ku mne niekto pridava 😉 hoci som uz ovela dalej ako vy, ale aj tak ma to tesi 😎

dankamat
30. júl 2012

@katren a zatiaľ to zvládaš s dvomi deťmi a s bruškom? ja musím dávať na malého pozor, lebo ma hocikedy buchne alebo sa na mna zvalí. Ja si 2 deti ešte neviem predstaviť, lebo ja som tu na všetko sama, nemám tu blízko nikoho z rodiny, kto by mi aspoň občas pomohol.

katren
30. júl 2012

@dankamat ale da sa 😉 Misko mi este nechodi, zato stvornozkuje a snazi sa chodit za ruky ide ako strela....ale tiez mi to moc na krize nepomaha, dost ich citim potom.....Dominicka sa "uci" byt samostatnejsia, dnes sa tesila, bo mala kopala a som jej dala ruku na brusko, tak sa vytesovala 😉

dankamat
30. júl 2012

@katren aha no to ti nezávidím, ja som rada, že malý už behá, lebo ja som od 8m chodila s ním za ručičky a niekedy som si kríže necítila, teraz by som to nezvládla. Stačí ho len kontrolovať aby si niečo neurobil. No tak snáď to zvládneme tak hravo aj my 🙂 A hrajú sa ti aspoň spolu? Lebo malý je zvyknutý len na chlapcov čo máme kamarátov.

emily3
30. júl 2012

@dankamat jeeej ahojko, pozeram ze ides do druheho kola, tak drzim palce 😵

katren
30. júl 2012

@dankamat jasne, hraju sa, ale musia mat rovnake hracky....dnes rano bola bitka o vlacik /piska a rozprava/ a akonahle som doniesla vkladacie kocky, tak bola bitka zas o ne......takze Dominicke teraz na meniny kupujeme vlacik 😅 😀 a novu flasku so slamkou, bo tu jej jej Misko nejak nechce vratit.... 😀

dankamat
30. júl 2012

@emily3 ahoj ahoj... no veru idem, ale teba snáď nasledovať nebudem 🙂 to by som asi nezvládla, ale obdivujem každú mamičku viacerých detí. Nepridáš sa aj ty??? 😝

majkauk
30. júl 2012

@gadget.tt ahoj a ta 6ta choroba sa moze opakovat?myslim to tak ze ci ju moze dieta prekonat a potom po nejakom case ju dostane naspat?

majkauk
30. júl 2012

@ewana ahoj a odkial ma tvoja sestra ten cinsky harmonogram,alebo kde sa to da zohnat? 🙂

majkauk
30. júl 2012

mozno blba otazka ale chcem sa spytat,ze co pouzivate na zadocky,ja som uz vyskusala sudokrem a detsky puder a stale po nejakom case ma zadocek cerveny....

frick
31. júl 2012

@majkauk ahoj môj drobec teraz hnačkuje a má ritku strašne vyštípanu.Najviac mu na to pomáha pytiol a imazol. to mi poradila doktorka Ale nemali by sa používať stále len kým sú problémy. nám iné nepomáha.

majkauk
31. júl 2012

@frick ja som dala bepanten ale dakujem 🙂

gadget.tt
31. júl 2012

@majkauk Ahoj tak na nete som nasla, ze sa choroba zvycajne neopakuje, ale ze to nie je vylucene... ak sme mali zaparenu ritku tak super bol imazol, a vela vetrat zadocek, ale aj bepanten je super... inak ak ju mava casto zaparenu moze to byt aj z plienok, skus vyskusat iny typ... my sme mali ritku chytenu iba raz a to od plienok Happy, inak ostatne nam nerobili problem a najviac sa nam pacia pamper premium care...

sisanka
31. júl 2012

@majkauk aj nas prehanalo...a pomahalo za kazdym pokakanim vyumyvat ritku pod vodou...a este aj pytiol... 😉 ale hlavne umyvat zakazdym,to sa mi osvedcilo aj pri starsom 🙂

ewana
31. júl 2012

@majkauk ahoj, no ona to má stiahnute ako aplikáciu z iPod touch, ale vraj je to vsade na internete... Ja som to ešte nehľadala, ja sa vždy jej pýtam keď si myslím, že som tehotná, že čo by to teraz bolo 🙂)

ewana
31. júl 2012

baby Vaše deti spapajú zubnú pastu keď im umývate zúbky? Lebo môj si myslí, že je to jedlo 🙂 Máme takú Elmex detskú, tam je napísané, že nevadí keď ju zjedia, no malý pravidelne 🙂

katren
31. júl 2012

@ewana ano, Dominicka sa az teraz naucila vyplachovat a vypluvat, Michal ma z toho srandu 😀

rianka7
31. júl 2012

@ewana nas tiez papa pastu 😀

minaz
31. júl 2012

@majkauk ahoj, na zaparenú riťku sa mi osvedčila kalciová masť....zvečera do rána máme po zapareninách.... 🙂

emily3
31. júl 2012

@dankamat .jaaaj aj by som chcela babatko, ale uz staci. a viem ze si to nevies predstavit ako to bude s dvoma, ani ja som to nevedela, a aj ja som sa toho desila, ale teraz uz mi je to ine, uz to beriem tak ako to prislo. a uz viem ake je to mat babo, a praveze teraz si tych malych vychutnavame, so starsimi su uz ine problemy.... ale sme radi ze ich mame, su zlati vsetci. 😵

majkauk
31. júl 2012

@gadget.tt na tu chorobu som sa pytala preto,lebo nam sa uz 2 krat stalo ze mal horucky a ziadne ine priznaky a potom sa vysypal,ale uz je dobre,dufam ze sa to uz nezopakuje,ritku ma vystipanu od hnaciek ale dakujem za radu,plienky som nemenila,od narodenia pouziva jeden typ,aj obrusky mame tie iste 🙂

majkauk
31. júl 2012

@sisanka aj my teraz umyvame zakazdym pokakanim,lebo ked som ho chcela s obruckami poutierat tak stipalo,uz je dobre,dakujem.

majkauk
31. júl 2012

@ewana na nete som to nejak nemohla najst ale nevadi,zatial sa este nesnazime o druhe babo,ale dakujem 🙂