Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@adia11 môj mal prvé 17.7. do oboch nožičiek. Zvládol to jednou teplotou 38°C prvú noc. Myslím, že veľmi pomohli tieto náplaste. Treba to nalepiť cez leukoplast, ktorý zakrýva ranku čo najskôr po pichnuti a po 8 hodinách vymeniť. Nám stačili dve balenia,teda jedno vymenenie. Nemal žiadne hrče ani opuch. Ďaľšie nás čaká 6.9., uvidíme ako ho zvládne.
Nasa uplne bez problemov zvladla ockovanie, ked jej brali krv ani nemukla,sestricky nechapali.
@kvetakinderko dakujem,aj my mame kupene kedno balenie,cize dokupime dalsie 🙂 dnes by nas to malo cakat len asi vcera hnackoval tak uvidime ci ho zaockuju
@adia11 pred ockovanim jej brali, ci je fit a moze byt ockovana, sama som bola prekvapena,lebo pri chlapcoch nam nebrali,ale kvitujem to, lebo dieta moze byt na pohlad zdrave,ale uz v nom moze nieco driemat. Nic ju nasilu nedrzali, ja som jej drzala rucku, ona jej rychlo pichla do prsteka a zobrala. Mala sa len obzerala.
Ahojte, uz je niekto v sportovom kociku? Ja uz malu dlho vo vanicke neudrzim😲
@timusi
nas maly je este v hlbokom, vobec neplanujem v najblizsej dobe sportovy, ma tam este dost miesta. A myslela som ze v sportovych mozu byt az ked zacnu sediet, ale vidim ze nie 🙄
@anamaria84 mam jeden sportovy do uplneho lahu, druhy takmer. Ak by bola nepokojna, vedela by som si ju mierne zdvihnut. Tiez by sme najradsej boli vo vanicke co najdlhsie😉 Sportovy asi skor prefukne a tam na malu nebudem vidiet. Uvidime, kolkoeste vydrzi vo vanicke. Sme vonku takmer od rana do vecera🌞🌧
@anamaria84 ja mam velke deti, nehrozilo,ze by boli v sportovom az ked zacali sediet. A to som behala s centimetrom a hladala tu najdlhsiu vanicku. Moj sportak sa da dat do uplneho lahu,takze nieje problem mat tam aj mensie dieta. Urcite ju este nebudem davat sediet.
Ako ste na tom s polohou na brusku a drzanim hlavicky? Nas stale nechce byt dlho v tej polohe max 1-2min a uz nevladze. A to uz bude mat ukoncene 4 mesiace za par dni :( Pretaca sa na boky a skusa aj na brusko ale stale mu tam brani rucicka 🙂 vy ako ste na tom?
Kočky, koľko vážia vaše aprílové detváky? Lebo naša bude mať o pár dní 4 nesiace a 7,5 kg a 68 cm.
@extempore Ahoj. Náš mal v 3.5 mesiaci 7130g a 68cm. Teraz ma 4m a 1 týždeň a tipujem, že pomaly budeme atakovať 8kg 🙂 Je veľký, dlhý, ale obracia sa z chrbta na brucho ako nič a keď mu podáš ruky, v momente sedí a často sa rovno na nohy vyhupne a chce stáť. Len už nám kríze odchádzajú, lebo sa chce nosiť 😂😍
@linda2985 nas sa pekne pretoci sleduje ale tiez len par minut potom sa nudi, pokusa sa o plazenie a potom sa zacne jedovat lebo mu to nejde 😀 tak potom sa ho snazim zaujat ukazujem mu hracky, idem pred nim s autickom, citame knizku a prihovaram sa mu... takto vydrzi aj vyse 15 minut, potom po polhodinke zas 🙂
@extempore nas ma 3m a 2t a vazi 7100g a 65cm
@timusi nas je plne na UM a tiez na Humane 🙂 si spokojna?
@dominini skúsili sme nutrilon - ten odmietla úplne. Humanu zobrala hneď a nemali sme žiadny problém. Teraz sme prešli na AR - grckala po odgrgnutí, niekedy som mala pocit, že jej všetko mliečko vyšlo von:( Bolo jedno, či som ju nakojila, aj vtedy grckala. Humana 1 - mi zostali 4 krabice.
@kvetakinderko u nas dobotky to iste. Tiez uz prichadzam o chrbat,hlavne ked je muz v robote a som 4 dni sama.
@pininka nestačí, že mám stále kilá po pôrode, mne ešte normálne zhrubli ruky, ako mi z toho nosenia svaly narástli + to obrastenie tukom 😂🙈😨 no ale keď ho človek tak luuuubi, neviem ho nechať plakať ❤👶
baby ale ved to nemate odpruzene, ci?

Uz mate za sebou niekto očkovanie?ako to zvládli drobci?