Termín pôrodu december 2016
Vitam Vas mamicky a buduce mamicky 🙂 Kraaaaasne tehulkovanie .. a pekny decembrovy porod prajem 🙂 Nech je nam tu spolu dobre a veselo 🙂

@chrobak28 ja mam ist v utorok na zistenie akcie srdiecka prvykrat. Zatial mam asi vsetky priznaky a teta ma dnes nastrasila, ze aj ona mala priznaky a zistili jej anembryomolu. Tak sa bojim 😕myslela som, ze ked priznaky mam tak je to v poriadku. Zatial mam tehoten potvrdene z krvi a v 5tt mi potvrdili gestacny vacok vnutromater. 😖jajajaaj
@simonezet napís ako si dopadla dnes na kontrole. ja ta uplne chapem, strachy mozu byt poriadne silne. tiez mi pod chvílou nie je vsetko jedno a tiez rozmýslam, ci je vsetko ok, hlavne ked uz clovek má aj neg.skúsonsti za sebou. drzim ti päste a verím, ze je to u teba v poriadku. neboj, my sa nedáme 🙂
@simonezet drzim aj ja palce nech je vsetko ok😉 aj ja idem akurat dnes na kontrolu a tiez som neskutocne nervozna. Ale my to dame, no nie? No ano! 😀
@sugarfree999 @fialka77 ďakujem baby za podporu, nenormalne sa bojim, idem k nemu poobede, takze niekedy navecer dam vediet.
@sugarfree999 @fialka77 baby miminko je v najlepsom poriadku😍 manzel videl ako mu bije srdiecko. Meria 1,95 cm. Fotku mi sice nedal, vraj to je len machulka, ale hlavne ze je vsetko OK. Dakujem, ze ste drzali palce 😘😍
@simonezet to som nesmierne rada, že to tak dobre dopadlo 🙂 ja som bola dnes tiež nadšená, ja som v 11. týždni a bábo už malo aj ručičky, nožičky a si tam tak krásne skackalo, vrtelo, ručičkami aj nožičkami hýbalo. Bola som taka nesmierne dojatá, že som celú cestu domov v metre plakala pred všetkými tými ľuďmi 😀 😅 A doktorka mi aj odporučila dulu a urobila mi s ňou termín a aj mi odporučila, ktorú pôrodnicu si mám vybrať. Tak sa už pomaly začínam zorientovávať 🙂
@sugarfree999 to je parada, ale ty tusim nezijes na SR ci hej?? Ja som nic nevidela. Len manzel s lekarom kukali do monitora. Ale to cakanie v cakarni bolo hrozne!!! Mixlovalo mi srdce tak, ze sa mi bunda kmitala, mala som pocit ze sa tam na mieste povraciam a ked povedal, co vidi tiez mi vyhrkli slzy🙂. Ked som vysla von skakala som do vysky v podpatkoch na manzela od radosti 😆tiez idem o dva tyzdne na kontrolu ☺️
@simonezet to si viem tie emócie úplne predstaviť 🙂 som veľmi rada, že to všetko dobre dopadlo 😵 ale je to neskutočná škoda, že si nevidela biť to srdiečko ☹
A áno, ja bývam mimo SR, konkrétne v Berlíne. A práveže tu nemám žiadnu kamarátku alebo známu, ktorá má deti alebo je tehotná, takže si všetko zisťujem sama. Preto som rada, že som tu našla českú gynekologičku, ktorá je dosť nápomocná 🙂
Tak budúce mamičky aj ja patrím k vám...som v 10týždni a vôbec sa necítim ako tehotná, žiadna nevoľnosť ani iné príznaky spojené s týmto krásnym stavom. To isté som mala aj pri prvom dieťati. Aj keď je tu jeden problém a to veľký strach o drobčeka, keďže som bola v 8 týždni operovaná na škaredý slepák a pri tom množstve infuzií proti bolesti čo mi každý deň tieklo neviem ako to všetko mohlo ovplyvniť vývin. Doky na sone videla biť srdiečko a že tam skacká, no ja som si mohla oči vyočiť a nevidela som ani pohyb a ani že bije srdiečko. Som z toho na nervy, že som mohla radšej trpieť ako kôň než si nechať v nemocnici dávať do tela kadejaké lieky.
@sugarfree999 nevadi. Uvidim ho za dva tyzdne. Dolezite je ta informacia, ze je v poriadku. To je super. Drzim ti palce a nech nam to obom krasne ubieha 🙂
@mimik35 v prvom rade gratulujem! 🙂 a čo sa operácie týka: to vtedy doktori nevedeli, že si tehotná? 😨
Vedeli, povedala som im to keď som došla na pohotovosť a to ma poslali na gyndu či to nie je vaječník a nebol a hneď pred polnocou už ma operovali. Len viem ja či im až tak zaleží aby tomu malému neubližili lieky....mohli si povedať, šak je len v 8týždni može aj potratiť.
@sugarfree999
@mimik35 niééé určite nie. to by si určite nedovolili. som si istá, že použili iba vhodné lieky. naozaj sa nemusíš obávať. to by si určite nedovolili. to by mohlo byť na žalobu, rozumieš, to nie je sranda.

@chrobak28 maternica sa natahovala a mierne bolesti ako na menzes.uz mi bolo vidno aj brusko.a je to fuc.nechcem ta strasit,no pokial tam nevidno este plod,uz tam nebude.malo by uz bit aj srdiecko