Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Dievčata, tak moj chrust v brušku má 4 mm, termin porodu podla ms mam 1.2. ale podla velkosti 11.2. ;o)
dievčatá ako sa cítite?? síce mne ako tak zle nie je, ale som strašne spavá, cikám snáď každú chvíľu a mám nejakú nechuť k jedlu normálne sa nechápem inak to už je moje druhé tehu, ale prvé pravý opak od prvej chvíle som len blula, blula a blula a teraz ma to prekvapila tento drobec je uplne o niečom inom...
@mrnousjana mňa trošku napína na zvracanie a žalúdok mám ako na mori . Inak si to patrične vychutnávam 😉
@anjelik0907 🙂 že ty vychutnávaš a ja by som prespala celé dni a to musím po malú do školky cez tú horúčavu sa mi vobec nechce
@mrnousjana ja zas nechcem cez deň spať .minulý týždeň som sa pravidelne budila o 3 v noci a potom som už nespala ☹ tak teraz sa snažím nespať i keď sa mi drieme 😀
ahojte podla ms by som mala mat termin v polke febr. v pondelok som ale bola na sono a nebolo nic vidiet, testy pozitivne krv hcg v pondelok 900 takze asi sa mi termin posunie asi som nejak 2 tyzdne od oplodnenia som z toho zmatena
dievčatá a beriete kyselinu listovú alebo nejaké iné vitamíny ?
Babyyyy mame ciarockuuuu🙂🙂🙂
@anjelik0907 ja som brala mesiac obycajnu kyselinu listovu, potom femibion 800 a zistila som ze som tehu, tak v nom pokracujem, je drahy, ale vraj kvalitka 🙂
@cukrik580 no ja sa neviem rozhodnúť, či užívať niečo alebo nie ☹ radšej by som to nahradila zeleninou 😉 uvidím budúci týždeň idem ku lekárovi, tak sa opýtam 😉 a inak ako sa cítiš ?
ahojte.... no.. vcera som bola u lekara... a viete co??? dostala som super narodeninovy darcek... pocula som srdieckooooooooooooooo 🙂
zevraj som v 6tt+5, a podla menstruacie... spominal nejaky 7-8 tyzden... takze to hadam dobre chapem 🙂
predpisal mi este jeden utrogestan a ked ho doberiem.. tak mam 3 krabicky dufastonu :D ... a este k tomu beriem aj femibion 800 .... takze neviem ci to neprehanam :D .. ak o tom nieco viete.. tak napiste, ci by som mala brat ten femibion abo nie...
bud. tyzden mam ist na krv.. a uz mi zacali vypisovat tehu knizku 🙂 ze mi ju daju bud. tyzden, ked pojdem po vysledky...
... inak... byvava mi mierne zle ... ale len poobede nejak.... inak nic... ani ziadne priznaky na sebe nepozorujem... 🙂
jak vy? 🙂
@anjelik0907 asi tri dni mi bolo zle, ale nevracala som , teraz ma sem tam pichne v podbrusku a sem tam ma boli zaludok ale inak sa necitim tehotno 😀 ja som za vitaminy, zle mi nespravia a mozno k niecomu pomozu 😀
@os ahoj no ja som teraz v piatom tyzdni a nebyva mi takmer vobec zle, obcas mi bolo trosku nevolno, ale nic strasne, a teraz uplne OK, hadam to tak aj vydrzi. Zato vcerajsi obed (robim v skole) bol najhorsi napad - kelovy privarok. Nafukuje ma doteraz a vcera ma slo roztrhat. Takze treba sa vyhybat vsetkym potravinam, ktore nafukuju, lebo v tehotenstve nafukuju este trikrat viac.
Duphaston je myslim progesteron, ktory udrzuje tehotenstvo a dava sa myslim preventivne ked ho treba. Femibion je doplnok s kys. listovou, to je nieco celkom ine a je potrebny aby si predisla vyvinovym vadam, takze kludne to takto ber podla mna. Ja som si kupila Jamieson Prenatal... brala som ho kedysi aj ked som nebola tehotna (pomaha na cyklus vraj, su to komplexne vitaminy pre zeny pred otehotnenim, pocas tehotenstva a pocas dojcenia a je v nich aj ta kyselina listova), ale vtedy sa mi z neho dvihal zaludok, musela som si ho davat az vecer... a teraz vobec 🙂
baby myslyte ze moze byt problem,ked som mala zapal priedusiek a brala som Zinat 500 ? ☹ V pondelok som objednana k dokimu,snad bude vsetko ok.Brala som to,lebo som nevedela ze som tehu.

@kazunomiya gratulujem, mna sono čaká zajtra, už sa neviem dočkať 🙂