icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

anjelik0907
28. jún 2013

@cejara Ahoj 😉 no občas ma napne ,cítim sa trošku zle a chce sa mi spať 😔 ale dá sa to vydržať 😉 a ty čakáš prvé dieťatko ?

aplless
28. jún 2013

@anjelik0907 ahoj si 6t+3 od poslednej ms???? lebo ja ked som bola podla ms 6t+2 nebolo vidiet este nic stale patram v kolkom som tyzdni podla skutocnosti kedze babo sa nam zadarilo ani neviem ako este sme neplanovali takze pravdepodobne som oteh. neskor ako sa to rata podla poslednej ms

cejara
28. jún 2013

@anjelik0907 áno prvé 🙂 podarilo sa nám to na prvý krát 🙂 tak sa z toho veľmi vytešujem - keď tu čítam rôzne príspevky, že sa nedarí aj po niekoľkých rokov, tak som naozaj šťastná. Na druhej strane sa obávam, aby sa neprihodilo niečo zlé, hlavne aby sme boli zdraví 🙂 no čo sa týka toho spánku, tak ja chodievam spať so sliepkami 😀 o pol siedmej večer som tvrdá. Ty budeš mať tiež prvé miminko? Odkiaľ si?

anjelik0907
28. jún 2013

@aplless áno 6t+3 od poslednej ms 😉 ja viem presne kedy som otehotnela, lebo som si robila ovulačné testy 😀 neboj tebe sa možno ovulka posunula a keď pôjdeš nabudúce bude už srdiečko krásne biť 😉

anjelik0907
28. jún 2013

@cejara ja už druhé a tiež mám 33 😀 ale už mám 12 ročného chlapčeka 😀 nám sa dlho nedarilo, tak si vieš predstaviť ako sa teraz celá rodinka vytešujeme 😉 ja som z Liptova 🙂 no ja tiež zaspím pri telke ,ale v noci sa stále budím a nemôžem spať ☹

kazunomiya
28. jún 2013

@anjelik0907 ja pojdem v pondelok a to bude akurat 6+2 (podla mojich vypoctov - sledovania cyklu) tak sa tiez tesim, ze snad uz bude srdiecko vidiet (srdiecko vraj zacina bit okolo 21. dna po pocati, to je 5tt).

anjelik0907
28. jún 2013

@kazunomiya áno už 5tt ,aspoň mne tak povedala včera lekárka 😉 tak držím palčeky, aby to bolo ok 🙂 daj potom vedieť ako si dopadla 😉

aplless
28. jún 2013

@anjelik0907 no ja som bola uz tri krat na sono lebo som bola vyplasena otehotnela som prvy mesiac po HAK, co som neplanovala az za tri mesiace po mnoho testoch co som nemohla uverit ze by sa to podarilo hned kedze predtym sme mali zo tri roky problemy otehotnenie pricinu nezistili po mnohych testovaniach a to som bola po prvom dietati. dalsia vec bola ze som po ms cely maj bola chora najprv odspodu tri druhy liekov potom 20.5 priediusky antibiotika takze uplne vsetko zle podmienky na splodenie a ono to vyslo tak som isla na sono 6+0 nic nebolo vidno potom 6+2 tiez nic nebolo vidno brali mi krv hcg 900 potom az 7t+2 bolo vidno bublinku a nieco v nej zatial tyzdne ratam od poslednej ms ale ak by som oteh. neskor tak tym padom sa posuva aj termin porodu a toho sa tiez obavam aby som nesla zbytocne na vyvolavacku.

anjelik0907
28. jún 2013

@aplless ale veď na sone by mali vidieť koľko má bábätko a podľa toho budeš mať termín 😉 ja si myslím ,že sa ti mohla ovulka posunúť aj pre chorobu 😉

aplless
28. jún 2013

@anjelik0907 ja si myslim keby bolo nieco zle koli liekom ono by to asi same odislo

aplless
28. jún 2013

@anjelik0907 no keby otehotniem pred 20.5 ked som bola na sono 17.6 bolo by tam nieco vidno????

cejara
28. jún 2013

@anjelik0907 no aj ja viem presne, kedy som otehotnela 🙂 no a zabudla som napísať, že v noci sa budím, ale kvôli tomu, že pociťujem hrozný hlad a smäd... minulú noc mi manželík musel priniesť do postele 3 marhulky a stačilo nám 🙂

aplless
28. jún 2013

@anjelik0907 citam ze mas 12r syna ja mam skoro 11r dceru bude to pre mna vsetko nove po tolkych rokoch 😀

anjelik0907
28. jún 2013

@aplless no ja som užívala pri prvom antibiotiká a tiež mi lekárka povedala, že keby lieky miminku ublížili, telo by to vyplavilo von .Tiež som ešte ani len netušila, že som tehotná tak som ich s kľudom užívala. Posledné 2 tabletky som ,ale už neužila ani sama neviem prečo 😉 Mala som riadne strasy vtedy, lebo keď som bola na krvných testoch vyšla mi vývojová porucha plodu. Tak som bola aj na odbere plodovej vody, ale tam bolo všetko ok. Ti poviem, že som mala riadne búrlivé tehotenstvo ☹ Ja si myslím, že na sone ak si bola 17.6. by ešte nebolo vidno .A kedy ideš znova na sono ? No a s tým, že po toľkých rokoch budeme mať znova bábatko to je fakt sila 😀 teším sa ,že si to znovu poriadne vychutnám i keď som už skoro všetko zabudla 😀 a dcérka sa teší ? náš synátor je nekutočne rád už chcel vidieť aj obrázok súrodenca, ale lekárka mi ešte nedala ☹ tak ma stisol, keď som mu povedala, že bude mať súrodenca, až mi slzičky vyšli 😉

aplless
28. jún 2013

@anjelik0907 este to nikto nevie ani dcera lebo ta by to vsetkym povedala este pockame mesiac ci bude vsetko v poriadku

aplless
28. jún 2013

@anjelik0907 myslis ze 4 tyzdne od oplodnenia by nebolo vidno ani vacok nic?????

aplless
28. jún 2013

ako som uz pisala 19.7 mam okruhle na kontrolu idem 17 tak potom to poviem

anjelik0907
28. jún 2013

@aplless no to fakt neviem ,ono záleží aj podľa ultrazvuku, včera mi tak povedala doktorka .Skús pozrieť na nete ,alebo napíš na gynda.sk tam ti online odpovie gynekológ

aplless
28. jún 2013

no mne dr. povedala keby to je viac ako 3 t od opl. tak to uz vidno

stanka810
28. jún 2013

@e.l.i ahoooj...pamatam si ta z temy IUI 🙂 tak sa podarilo prirodzene, gratulujeeeeeeeeeem!!! nam vyslo druhe IUI a presne pred mesiacom som bola na krvi a potvrdili mi tehu 🙂 a citam, ze si bola masova a nechuti ti masko....ja to iste....pozrem na sunku a zaludok sa mi obracia....teraz zboznujem sladke veci co som nikdy nemusela 🙂

barcelona94901
28. jún 2013

tak zatial dnešok,už lepšie ,až na to ráno ,nechcem to zakríknuť 😝

barcelona94901
28. jún 2013

@aplless aj my máme veľký vekový rozdiel,nie ako u vás ,ale predsa,zas všetko na novo , 😀 si už človek nielen že nič nepamatá,ale veľa vecí sa aj zmenilo 😀

barcelona94901
28. jún 2013

@aplless vačok bolo vidieť aj u mna ,v 5 tt 😉

lexi27
28. jún 2013

Ahojte tehulky ;) tak ja som sa dnes konecne dockala a o 14 ideme po prvykrat k lekarovi a to sme uz 10tt. No dnes je asi najhorsi den za celych 10 tt , od rana zvraciam :p mimco asi citi ze ideme tak mi to dava patricne najavo :D
@barcelona 94901 ja mam to iste :D s parfemami nemozem na seba dat nic ani len telove mlieko :D museli sme kupit neparfemovane a ked prejde okolo mna niekto navonany uf zle je :D

janeita
28. jún 2013

Ahojte, aj vy ste tak veľmi as stále unavene?

danuska111
28. jún 2013

ahojte baby, tak sme doma z dovolenky... a urobila som si test, k dr. idem v stredu

barcelona94901
28. jún 2013

@lexi27 držím palce

tak ja verím baby,že nás to rýchlo prejde ,mna napína ako žabu ,moj si už srandičky robí ,ha ale keby chlap bol na našom mieste to by nevydržal 🙂
bože ja tak strašne zííííívam a je len pol piatej 😝 neviem či mi tá káva tak chýba,alebo je to normálne ,no nemožem ju stále ani len cítiť 😝

aplless
28. jún 2013

@barcelona94901 uf nastastie mne nic nieje klop klop stale nemozm uverit ze by som bola tehu keby nevidim bublinku na sono , dnes sme v brne na vikend, mame 3 chovne macky doma tak behame po vystavach

barcelona94901
28. jún 2013

@aplless zdravím Brno 🙂

cukrik580
28. jún 2013

mame srdieckoooooo 🙂 a 6,9 mm 😀 doky povedal ze je vsetko ok a podla sona sme 6+4 😀 podla ms 7+6 😀 uvidime ako sa vyvinieme do 18.7. 😀