Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
my sme mali poradňu tiež minulý týždeň a vážil 7650 a meral 69 cm, aj nám hovorila Dr. že priberá menej ale že to nevadí nech ani nepriberá viac. môj malí sa nechce plaziť ,ale ani neznáša byť na brušku, no ale už sa ťahá na nohy a chce stáť. keď sa kúpe a sedí vo vaničke, chytí sa okraja a už sa ťahá aby sa postavil a veľa mu už nechýba takže my asi vynecháme plazenie 😅 . viem že ma tu asi ukameňujú ale dnes sme dostali pavúka a malý ho zbožňoval
@blondi2 nooo a vahu mal 3090g 🙂 on bol taky drobcek malicky 🙂 riadne vsetkych dobehol a aj predbehol aj kamosky co maju starsie devuchy tak vsetky skoro predbehol o par mesiacov starsie od neho 🙂 maminkine mliecko chuti ale na nom to ani poriadne vidno nie je 🙂 sak ani poriadne sunky nema 🙂 len tak trosku 🙂
@nadanka mas to tam 🙂
Kjkam miery tak sme nejak pozadu 64cm a 7700 g
@kazunomiya nemam ziadny speci podsedak na wc, mam podobny tomuto http://nocniky.heureka.cz/babymoov-zaba-soft-ad..., malu na nom podrzim, kazde rano sa vykaka, do plienky uz nekaka vobec. teraz sme boli par dni u nasich a tam mame ten obycajny tvrdy podsedak a tam sediet nechcela, takze tam vobec ani nekakala, aj ked sa jej chcelo.
@vieraft vdaka.
Nam sa cez den teraz zachytit kakanie nedari, lebo kaka dost bez varovania, tak sa babrem s pranim plienok...
@jeessie nasa uz meria 70cm, pritom nema byt po kom nejaka dlha a uz teda pribera trochu menej, ale mne to nevadi, aj tak sa mi zda byt gulata az az, mladsi syn jej stale hovori, ze ake mas svalceky 😀 . moja sesternica ma dcerku narodenu 31.1. a ta je veru o dost mensia ako moja.
Najmensi je tu asi moj maly, ma do 7 kg a 67 cm. ale zase bol malicky, mal 2800g a 48 cm 😀
@aplless aj my takto papáme, najskôr sa mi to zdalo veľa 3 príkrmy za den, ale ked jej chutí 🙂
@vieraft aj naša sa narodila veľká 4250g a tiež máme len 7400g, teraz priberá veľmi pomaly ale toľko toho zje 😉 a kakáme 2krát za deń, čo pred pár mesiacmi kakala raz za týžden 😉
@veronikapodolska moja mala 4300g a tiez teda vela spapa, sice este len zaciname so zeleninkou, ale ide ma roztrhat, ked jej nedavam do ust, vsetko jej zatial chuti. a tiez kakavala len raz za cca 5dni a odkedy kaka do zachoda, tak kaka kazde rano.
no tak u nas zatial prikrmy nula bodov. ako tak spapala trosku cuketky a trosku ryzovej kasicky, ale ani mrkvicka, ani patizon, ani miesaninky jej zatial nechutili... no som zvedava, ako to bude pokracovat. skusim zajtra zmiesat s cuketou nieco, ci jej to bude lepsie chutit... od troch jedal denne mame este daleko.. 🙂
a ako sa vasi drobci pretacaju? lebo nasa sa naucila asi pred tromi tyzdnami, ale stale sa pretaca iba na jednu stranu, tak neviem, ci ju to mam na tu druhu stranu ucit alebo na to dojde casom sama...??? aj naspat na chrbatik sa uz niekolkokrat otocila, ale to len tak, ked sa jej chce, vacsinou sa zacne zlostit a musim ju ja otocit...
Simonkova najobľúbenejšia činnosť 😀

@cerimi77 kasli na studie 🙂 podstatna je prax a to cukrikove zuby @cukrik580 hovoria za vsetko 😀