icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

blondi2
11. aug 2014

@cerimi77 kasli na studie 🙂 podstatna je prax a to cukrikove zuby @cukrik580 hovoria za vsetko 😀

cukrik580
11. aug 2014

@blondi2 ja neviem po kom ma Samko dlzku 😀 😀 vo stvrtok bude mat pol rocka a narodil sa 47cm 😀 😀

nadanka
11. aug 2014

@lucul
@cukrik580 mohla by aj ja do sukromky??

cukrik580
11. aug 2014

@nadanka myslis fb? pridaj si ma k priatelom- Janka Kompanová-profilovku mam so Samkom a pridam ta 🙂

bea00
11. aug 2014

my sme mali poradňu tiež minulý týždeň a vážil 7650 a meral 69 cm, aj nám hovorila Dr. že priberá menej ale že to nevadí nech ani nepriberá viac. môj malí sa nechce plaziť ,ale ani neznáša byť na brušku, no ale už sa ťahá na nohy a chce stáť. keď sa kúpe a sedí vo vaničke, chytí sa okraja a už sa ťahá aby sa postavil a veľa mu už nechýba takže my asi vynecháme plazenie 😅 . viem že ma tu asi ukameňujú ale dnes sme dostali pavúka a malý ho zbožňoval

blondi2
11. aug 2014

@cukrik580 tak to potom Samko pekne narastol 🙂 Filipko meral 53, ked sa narodil.

nadanka
11. aug 2014

@cukrik580 oki dakujem 🙂

cukrik580
11. aug 2014

@blondi2 nooo a vahu mal 3090g 🙂 on bol taky drobcek malicky 🙂 riadne vsetkych dobehol a aj predbehol aj kamosky co maju starsie devuchy tak vsetky skoro predbehol o par mesiacov starsie od neho 🙂 maminkine mliecko chuti ale na nom to ani poriadne vidno nie je 🙂 sak ani poriadne sunky nema 🙂 len tak trosku 🙂
@nadanka mas to tam 🙂

aplless
11. aug 2014

Kjkam miery tak sme nejak pozadu 64cm a 7700 g

vieraft
11. aug 2014

@kazunomiya nemam ziadny speci podsedak na wc, mam podobny tomuto http://nocniky.heureka.cz/babymoov-zaba-soft-ad..., malu na nom podrzim, kazde rano sa vykaka, do plienky uz nekaka vobec. teraz sme boli par dni u nasich a tam mame ten obycajny tvrdy podsedak a tam sediet nechcela, takze tam vobec ani nekakala, aj ked sa jej chcelo.

vieraft
11. aug 2014

@aplless
@cukrik580 teda kukam aj ja tie miery a hoci sa Lea narodila takmer najväcsia tu, tak uz nas tusim väcsina predbehla, nasa posledna vaha pred cca 2 tyz. 7220g 😕

vieraft
11. aug 2014

@cukrik580 ja by som mlieko nevypila ani za svet 😖 a tiez mam dobre zuby 😝

kazunomiya
12. aug 2014

@vieraft vdaka.
Nam sa cez den teraz zachytit kakanie nedari, lebo kaka dost bez varovania, tak sa babrem s pranim plienok...

cukrik580
12. aug 2014

@vieraft ty zato ze ho nepijes a ja zato ze ho pijem 😀 😀 😀 v kazdom pripade dufam ze Samko bude mat zubky po mne 🙂

ohlala
12. aug 2014

@vieraft pekne nove foto 🙂

jeessie
12. aug 2014

@vieraft @aplless tak nasa je asi najmensia, este nema ani 7kg, len nejakych cca 6800 gr, ale meria uz okolo 67cm 🙂

vieraft
12. aug 2014

@jeessie nasa uz meria 70cm, pritom nema byt po kom nejaka dlha a uz teda pribera trochu menej, ale mne to nevadi, aj tak sa mi zda byt gulata az az, mladsi syn jej stale hovori, ze ake mas svalceky 😀 . moja sesternica ma dcerku narodenu 31.1. a ta je veru o dost mensia ako moja.

adka31
12. aug 2014

@bea00 nikto ta nema za co ukamenovat, moje decka vyrastli v choditku, alebo v kolese ako sme to my volali, ja som mala este take stare po mne - a - tu su, zive a zdrave 😃 aj Filip pojde do choditka, ale uz do noveho, stare to neprezilo 😃😀😜

adka31
12. aug 2014

Najmensi je tu asi moj maly, ma do 7 kg a 67 cm. ale zase bol malicky, mal 2800g a 48 cm 😀

veronikapodolska
12. aug 2014

@aplless aj my takto papáme, najskôr sa mi to zdalo veľa 3 príkrmy za den, ale ked jej chutí 🙂

veronikapodolska
12. aug 2014

@vieraft aj naša sa narodila veľká 4250g a tiež máme len 7400g, teraz priberá veľmi pomaly ale toľko toho zje 😉 a kakáme 2krát za deń, čo pred pár mesiacmi kakala raz za týžden 😉

vieraft
12. aug 2014

@veronikapodolska moja mala 4300g a tiez teda vela spapa, sice este len zaciname so zeleninkou, ale ide ma roztrhat, ked jej nedavam do ust, vsetko jej zatial chuti. a tiez kakavala len raz za cca 5dni a odkedy kaka do zachoda, tak kaka kazde rano.

jeessie
12. aug 2014

no tak u nas zatial prikrmy nula bodov. ako tak spapala trosku cuketky a trosku ryzovej kasicky, ale ani mrkvicka, ani patizon, ani miesaninky jej zatial nechutili... no som zvedava, ako to bude pokracovat. skusim zajtra zmiesat s cuketou nieco, ci jej to bude lepsie chutit... od troch jedal denne mame este daleko.. 🙂
a ako sa vasi drobci pretacaju? lebo nasa sa naucila asi pred tromi tyzdnami, ale stale sa pretaca iba na jednu stranu, tak neviem, ci ju to mam na tu druhu stranu ucit alebo na to dojde casom sama...??? aj naspat na chrbatik sa uz niekolkokrat otocila, ale to len tak, ked sa jej chce, vacsinou sa zacne zlostit a musim ju ja otocit...

cerimi77
12. aug 2014

@jeessie neuč a nepretáčaj, naučí sa sama, neboj 😉 simonka som pretáčala, na bruško, len keď som ho ukladala na spánok, niekedy sa pretočil na chrbátik a späť to už nešlo a začal mrnčať, ale už to našťastie nemusím riešiť 😉

cerimi77
12. aug 2014

@blondi2 simonko bol ešte o kúsoček menší a ľahší ako samko od @cukrik580, za 6m narástol 21cm a pribral viac ako 5kg, čo je myslím až až 😀

cerimi77
12. aug 2014

Simonkova najobľúbenejšia činnosť 😀

https://www.youtube.com/watch?v=cus_S7I9XII
cukrik580
12. aug 2014

@bea00 ja som sice neni za pavuka, ale kamenovat ta tu nikto nebude 😉 aspon nie v tomto fore 🙂 o to sa postaram 🙂

cukrik580
12. aug 2014

@cerimi77 vidno ze je chlap 😀 henten nas tulino sa len na nohy chce stavat...ked uz neviem co s nim ako place, nachvilku ho akoze polozim na zem, dotykaju sa mu spicky a taaaky zostane spokojny 🙂 uz by stal, a lozit a sediet budem za nho asi ja 😀

ohlala
12. aug 2014

@cerimi77 vidim, ze vlhke utierky nie su hit len u nas. Akurat by som mala najst model bez ostrych hran, dnes sj privodila skrabanec na cele.

bea00
12. aug 2014

@cukrik580 dakujem si zlata 😉 , ja viem aky maju nazor na pavuka doktori ale moj Adamko sa asi plazit nebude a uz sa stavia na nohy a uz aj pekne sedi bez pomoci tak si myslim ze mu to neuskodi a samozrejme nie je tam hodiny.