Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@matarka tak ja mam asi MA bo nic nevidel :(vo stvrtok sa rozhodne ale nevizera to dobre ;(
@zabkazabicka ty prosim ta nestresuj....kludne sa ti to mohlo posunut... 🙂. Krv ti brali? Mne dnes....cakam na zajtra 🙂
@zabkazabicka kolky dc si?
@zabkazabicka este prosim o vysvetlenie co je MA 🙂 dakujem 🙂
@helulik krv uz nie je pidstatna dolezite je to co vidi na sone..cize v mojom pripade vacok bez plodu...MA je zamlknuty potrat, este sa do stvrtku uvidi a potom sa rozhodne ;(
@zabkazabicka aha...no tak to uz fakt asi ta krv nie je podstatna...hmm...a kolky dc si ? A ake dlhe mas cykly?
poslednu ms som mala 13.5 a cyklus mam 28 dni...tebe co videli na sone?
@zabkazabicka ja som mala MAale v 13tt v januari....terza som mala pm16.5 ku gyn idem 7.7 tak uvidime co bude...
@zabkazabicka mna dnes nepozeral 🙂 lebo,ze je to prilis kratka doba od piatku...takze ja idem na najblizsie sono podla vysledku z krvi...
@zabkazabicka a ja som nepisala nijaky prispevok,ze mala som MA
@lubka1983 a ako si to zvladla? my sme sa snazili vyse roka a takto sme pravdepodobne dopadli...nechapem to :( musela si ist aj na kyretaz? nebolelo ta nic po zakroku?
@helulik aha a kedy si mala pislednu ms? a v piatok ci videl,uz ak plod?
@zabkazabicka dnes si bola u gyn????zvladla.....ano musela som ist na kyret lebo vo mne bol uz mrtvy plod 3tyzdne....po zakroku nie nic ma nebolelo není to silna narkoza len oblb,ale ty pocuvaj este to tu nerozoberaj este uvidime vo stvrtok,,,ok??
@lubka1983 jasne...ked gynkos mi nedava velke nadeje..na 7t.t ma 10mm co je vraj velmi male...aj hcg mi stupalo hrozne pomaly ;(
@zabkazabicka myslís dutinka ??
@lubka1983
@zabkazabicka ja som mala pm 18.5... a nevidel nic, mozno iba ak nejaku bodocku 🙂 ale potom povedak,ze som tam prisla moc skoro...a dnes mi zobral iba krv a zajtra mam volat o vysledok...presne tak,nerozoberaj to,nemysli na to...vo stvrtok uvidis 🙂
@lubka1983 Ahoj ja som na tom úplne rovnako. MS 15.5. Minulý týždeň sme nemali ešte "akciu", tak ešte týždeň čakáme. Držím palce
@yavru.kedi ale nas je kopec tak snad budem ok ved nemoze byt o tyzden tak vela zlych sprav.....ides7.7?
@lubka1983 ano presne
@helulik ja nechapem preco to tak skoro on riesi...
@lubka1983 urcite budes ok...vsetky budeme ok... 🙂
@zabkazabicka hlavne klud... 🙂 nestresuj sa...este nic nepotvrdil... 🙂. Bude to dobre
@zabkazabicka tak uvidime vo stvrtok,nic ine sa neda robit...mozno je to malo,ale nepredbiehaj....
aka ironia ja strasny pesimista zufala ja,ratam s najhorsím v pondelok,ale ja uz som zmierena co bude to bude ja sa stym vyrovnam tak isto ako v januari
@lubka1983 Dal mi na výber...buď mám prísť štvrtok 3.7. alebo až pondelok 7.7. Tak sa akosi neviem rozhodnúť či to s nádejou predlžovať alebo radšej nie. Môj doktor mi rovno vypísal papier do nemocnice, ale v tej sa rozhodli ešte týždeň počkať. No uvidíme, snažím sa na to vôbec nemyslieť, ale nedarí sa ☹
@yavru.kedi akoze si dnes bola u gyn a ten uz to uzavrel a dal ti papier do nemocnice na kyret???a odtial ta poslala domov ze este pockate,ano????ty kokos a si predstav ze nam este doktror nedal papier a napriklad budeme mat vsetko ok ,,,,a tvoj prípad by bol taky isty ze si potrebovala este tyzden a uz si mala papiere na kyret??dobre ze si nesla este tyzden vydrz....a pod v pondelok.....
@yavru.kedy a teba preco odporucili kyretaz aky mas problem?
@lubka1983 V kútiku duše dúfam, že sa to všetko na dobré obráti...a môj doktor sa len unáhlil (lebo išiel na dovolenku) a "akcia" sa ešte objaví. Však by som mala byť dnes "ešte len" 6+4 a na sone som bola 6+0 (u neho aj v nemocnici), tak budem čakať do toho pondelku. Tak si dáme všetky vedieť ako sme dopadli 😉
@zabkazabicka Doktor nevidel "akciu", čiže mi dal rovno papier s diagnózou Missed Abortion. V podstate sa podľa neho tehotenstvo prestalo vyvíjať.

@lubka1983 ahoj citam tvoj prispevok,,mala so MA? mne to asi hrozi som asi 6alebo 7t.t a nevyzera to dobre este nie je vidno plod...tebe to ako zistiki v ktorom tyzdni si bola?