icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

helulik
1. júl 2014

@zvolsiinylogin
@lubka1983 och, toto nase zdravotnictvo je pohroma....samozrejme,ze vysledky este neboli...kks, a ja to mam do stvrrka vecera ako vydrzat 🙂

lubka1983
1. júl 2014

@helulik a zajtra nemozes zavolat???a ty chces vedoet co ti stuplo hcg?a test si uzala silny?ci si nerobila?

helulik
1. júl 2014

@lubka1983 zajtra neordinuje...hej, chcem vediet hcg, lebo v piatok nic nevidel...v pondelok som robila naposledy a bol stale rovnaky ako tie pred tym...extra nestmavol 🙂 ale to neriesim 🙂 musim mysliet pozitivne 🙂

lubka1983
1. júl 2014

@helulik no jo...neboj vydrzis ....

helulik
1. júl 2014

@lubka1983 musim 🙂 a ty ako?ako sa citis? 🙂 aj nieco pocitujes?

rebeka33
1. júl 2014

@blcha76 nie je vysoka pribline kazde dva dni sa ma dvojnasobit.zajtra rano usg ,bojim sa jak cert kriza. Ale drzim sa. Snad budem milo prekvapena.🙂 drzte palce.

lubka1983
1. júl 2014

@helulik mne ja fajn.sice uz dva tyzdne stale spat viac unavena bolia ma prsia rano ked som sa napila dzusu skoro siel von......ale predychala som... ale to stale nic neznamena lebo to hcg stale v krvi mas a z toho to moze byt zle......aspon myslim

lubka1983
1. júl 2014

@blcha76 nieje vysoka pozri si tabulku hcg aka budes prekvapena ake si tam cisla

lubka1983
1. júl 2014

@rebeka33 ahoj nemala si este srdiecko?

joyance
1. júl 2014

@helulik vidis, ja som si ani neuvedomila, ze ked pojdem na kontrolu v piatok 11teho, tak aj tak budem vediet vysledky az v pondelok 14teho ... neskutocne dlha doba ... do stvrtka to zmaknes, neboj ;)

rebeka33
1. júl 2014

@lubka1983 mala ,ale to som mala aj predtym 🙂

blcha76
2. júl 2014

@rebeka33 Ahoj, držím palčeky 🙂 ... Ako dopadlo usg? Určite je všetko v poriadku 🙂 🙂 🙂 !

helulik
2. júl 2014

@joyance 🙂 no to sme teda dopadli 🙂 ja som vcera skoro odpadla...kks, nechybalo vela 🙂 ale cely den ma bolela hlava...no musim sa priznatt, zrovna vcera mi voda spolocnika moc nerobila...tak to asi preto...uz nech je zajtraa 🙂

joyance
2. júl 2014

@helulik ja mavam tiez niekedy problem s pitnym rezimom, ale posledne 2 tyzdne sa snazim aspon tie 2 litre vypit ... predtym som nemala problem fungovat na 4 kavach a max 2 poharoch vody za den. Teraz pijem dost, ale vacsinou nasilu a musim sa nutit.

helulik
2. júl 2014

@joyance no ja som ss pred vencenim zabudla, az,ked som sedels v aitr si hovorim,jaj ty mudra....a vody sa kto napije...samozrejme,ze som nesla naspat... 🙂 no a potom sa to so mnou akosi blieklo cely den 🙂 oddnes sa uz snazim pit pravodelne 🙂. A co pijes? 🙂

joyance
2. júl 2014

@helulik cistu vodu a ovocne cajiky s medom ... ale hlavne tu vodu, kedze na caj nemam vzdy cas ... mna kolkokrat ani nenapadlo, ze sa treba napit, a potom som sa cudovala, z coho ma bolia klby a hlava 🙂

helulik
2. júl 2014

@joyance mna v zivote hlava nebolela 🙂 len vcera...a to bolo hrozne 🙂 ja tiez vodu z vodpvpdu, ale niekedy si dam dzusiik 🙂. Lebo ja som strasne na sladke veci 🙂.

joyance
2. júl 2014

@helulik tiez mam pred sebou teraz dzusik, obcas neodolam, ale nastastie je to len tak raz do mesiaca. So sladkym som zvadzala celozivotny boj, ale ked tak teraz rozmyslam, za posledny mesiac som ziadnu sladkost nemala ...jeeej, to je ake pozitivne zistenie 🙂 Ale verim, ze s postupom casu chut znovu pride 😎

lubka1983
2. júl 2014

@rebeka33 no jo ..ved aj ja....

helulik
2. júl 2014

@joyance cozeee? 🙂 ja by som bez sladkeho umrela...boze, neviem si bez toho predstavit svoju existenciu.... 🙂 citala som,ze dzusiky by sa mohli, nie... ? 🙂 uz mam co ro iz,aby som nepila sladke bublinkove vody.... 🙂

joyance
2. júl 2014

@helulik ja som sladene vody ani predtym moc nepila, len obcas v lete kofolku ... bez sladkosti sa zaobidem, obcas upeciem kolacik a na tom si pochutnavam aj 3 dni.
dzusiky by sa mohli veru, nikde som necitala, ze by sa nemohli, ja kupujem len rio so steviou.
kupila som si nedavno taku termosku na cajik, ktora ma taky zatlacaci davkovac, do nej si navarim veeeela cajiku a potom to cely den cuckam, ma to asi 2 litre a viem, ze do seba nedavam ziadne umele cukry.

helulik
2. júl 2014

@joyance to ti zavidim 🙂 ked ja zase pre zmeni caj moc nemusim 🙂 hah...fakt v nevyhnutnych pripadoch,ked som chora alebo v zime,ked pridem z treningu, na zohriatie 🙂 inak do mna caj nikto nenaleje 🙂

joyance
2. júl 2014

@helulik caj mozem vzdy a vsade, ci uz teply na zahriatie, alebo studeny na osviezenie ... ale co mne neskutocne chyba, je kava ... niektore baby hovoria, ze sa kava moze, ak nie je silna, inde zas citam, ze kavu v ziadnom pripade nepit ... radsej ju teda nepijem. kedze som kavu vzdy sladila, aspon sa utesujem tym, ze uz do seba nedostavam zbytocny cukor. Ale teda ako som kedysi chodievala spat o polnoci a neskor, teraz uz o desiatej vacsinou lezim v posteli.

rebeka33
2. júl 2014

@blcha76 tak nastastie zatial vsetko o.k.,ale tehu knihu az 16.7 . nech uz je prvy trimester za 🙂 nami

helulik
2. júl 2014

@joyance ja som kavu v zivote nepila, tak aspon nieco je take co nepotrebujem 🙂 ja spavam poobede a o pol desiatej uz cupitam do postele 🙂 hruza so mnou...no co uz 🙂 hadam je vsetko tak ako ma byt a na najblizsej kontrole uz nieco uvidime 🙂

joyance
2. júl 2014

@helulik na kontrole budem vlastne uz 8tt+4, bola by som velmi sklamana, keby dr nic nevidel ... ale tesim sa, vsetko bude ok 🙂 asi si aj poplacem od radosti, takze si nesmiem zabudnut servitky :D
Inak brucho uz tak velmi neboli - mozno som si len zvykla, najnovsie by som stale nieco dzobkala a pritom na nic nemam chut ... strasne 🙂

helulik
2. júl 2014

@joyance ja na kontrole budem cca 6tt 🙂 prvykrat som bola 5tt-1 dufam,ze preto este nic nevidel 🙂 teda neviem aly dlhy mam cyklus, tak je to vsetko take otazne 🙂 ja v poslednom case nemam na nic chut...to sa vzdy iba nutim nieco do seba dat...ale ze by som mala nejake chute, ani zdaleky 🙂

blcha76
2. júl 2014

@rebeka33 Super, to som rada že je všetko OK 🙂 . Drž sa ! Veľa zdravia tebe aj bábätku 🙂 🙂 🙂 .

barbora84
2. júl 2014

Ahojte! Patrim medzi februarovky 2014, dnes je presne rok, co som si na teste nasla 2 // a uz sa tesim z nasej 4mesacnej Karolinky, ktora ma o necelych 23mesiacov starsieho braceka. Vsetkym vam prajem bezproblemove tehotenstvo a aby ste vo februari drzali v naruci zdrave a vonave uzlicky 🙂

joyance
3. júl 2014

Tak ako sa dneska mate babulky? ;)