Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@helulik tiez mam pred sebou teraz dzusik, obcas neodolam, ale nastastie je to len tak raz do mesiaca. So sladkym som zvadzala celozivotny boj, ale ked tak teraz rozmyslam, za posledny mesiac som ziadnu sladkost nemala ...jeeej, to je ake pozitivne zistenie 🙂 Ale verim, ze s postupom casu chut znovu pride 😎
@helulik ja som sladene vody ani predtym moc nepila, len obcas v lete kofolku ... bez sladkosti sa zaobidem, obcas upeciem kolacik a na tom si pochutnavam aj 3 dni.
dzusiky by sa mohli veru, nikde som necitala, ze by sa nemohli, ja kupujem len rio so steviou.
kupila som si nedavno taku termosku na cajik, ktora ma taky zatlacaci davkovac, do nej si navarim veeeela cajiku a potom to cely den cuckam, ma to asi 2 litre a viem, ze do seba nedavam ziadne umele cukry.
@helulik caj mozem vzdy a vsade, ci uz teply na zahriatie, alebo studeny na osviezenie ... ale co mne neskutocne chyba, je kava ... niektore baby hovoria, ze sa kava moze, ak nie je silna, inde zas citam, ze kavu v ziadnom pripade nepit ... radsej ju teda nepijem. kedze som kavu vzdy sladila, aspon sa utesujem tym, ze uz do seba nedostavam zbytocny cukor. Ale teda ako som kedysi chodievala spat o polnoci a neskor, teraz uz o desiatej vacsinou lezim v posteli.
@helulik na kontrole budem vlastne uz 8tt+4, bola by som velmi sklamana, keby dr nic nevidel ... ale tesim sa, vsetko bude ok 🙂 asi si aj poplacem od radosti, takze si nesmiem zabudnut servitky :D
Inak brucho uz tak velmi neboli - mozno som si len zvykla, najnovsie by som stale nieco dzobkala a pritom na nic nemam chut ... strasne 🙂
@joyance ja na kontrole budem cca 6tt 🙂 prvykrat som bola 5tt-1 dufam,ze preto este nic nevidel 🙂 teda neviem aly dlhy mam cyklus, tak je to vsetko take otazne 🙂 ja v poslednom case nemam na nic chut...to sa vzdy iba nutim nieco do seba dat...ale ze by som mala nejake chute, ani zdaleky 🙂
Ahojte! Patrim medzi februarovky 2014, dnes je presne rok, co som si na teste nasla 2 // a uz sa tesim z nasej 4mesacnej Karolinky, ktora ma o necelych 23mesiacov starsieho braceka. Vsetkym vam prajem bezproblemove tehotenstvo a aby ste vo februari drzali v naruci zdrave a vonave uzlicky 🙂
Tak ako sa dneska mate babulky? ;)

@zvolsiinylogin
@lubka1983 och, toto nase zdravotnictvo je pohroma....samozrejme,ze vysledky este neboli...kks, a ja to mam do stvrrka vecera ako vydrzat 🙂