icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

helulik
3. júl 2014

@joyance ja som si prave robila ttest 🙂 kooonecne stmavol na 47dc 🙂 a cakam na tu krv nezbednu 🙂 neviem ako to vydrzim do stvrtej 🙂

zvolsiinylogin
3. júl 2014

@helulik cau, daj foto predposledneho a posledneho 🙂

helulik
3. júl 2014

@zvolsiinylogin dala som to do tej skupiny 🙂

danciacik
3. júl 2014

Dobré ránko kočky.
Nejak som vás tu nestíhala, behám kade-tade, keďže teraz už inštruktorku jumpingu robiť nemôžem tak si hľadám náhradu a poctivo zacvičujem. 😀
Je vám ráno zle? Ja som sa až do dneska držala, dnes mám žalúdok ako na vode 😝

helulik
3. júl 2014

@danciacik ja zatial v pohodicke 🙂 len mi nechuti nic jest 🙂

lubka1983
3. júl 2014

ja asi zavolam ci nenmozem dojst dneska al.,zajtra ja to do pondelka nyvydrzim

danciacik
3. júl 2014

@helulik mne to včera chutilo až veľmi, až dnes sa to nejak zmenilo 🙂

helulik
3. júl 2014

@lubka1983 zavolaj 🙂 ja by som nevydrzala...

helulik
3. júl 2014

@danciacik ja som uplne zo seba prekvapena... 🙂 jem len preto,ze musim 🙂 inak by som do seba asi vobec nic nedala 🙂

joyance
3. júl 2014

@helulik po stvrtej teda cakame dobre spravy ;)

helulik
3. júl 2014

@joyance joj,bodaj by ... 🙂 od piatku cakat...cele zle 🙂 ale uz to vydrzim 🙂

danciacik
3. júl 2014

@helulik možno sa to za pár týždňov otočí 🙂

joyance
3. júl 2014

@helulik jasne, ze budu dobre, ine si ani nepripustajme ;) Ja sa utesujem tym, ze budem vediet uz o cca tyzden :D chcelo by to trosku popohnat cas, aspon pokym si budeme iste a potom ho zas na chvilku zastavit, aby sme si vsetko riadne uzili ;)

helulik
3. júl 2014

@joyance pekne si to napisali 🙂. Ale myslim,ze na uzivanie si toho budeme mat casu az az 🙂 ale je pravda, ze to cakanie by sa mohlo popohnat 🙂

ella48
3. júl 2014

Takže babenky, dneska mi to lekárka potvrdila. Termín pôrodu 23.2.2014. Zle mi býva každý deň, ale nevraciam. Chuť na jedlo žiadna. Tak ako píše helulik, ak by som nemuslea, tak nejem nič. 🙂. Tak pekné tehuľkovanie a tým, ktoré ešte čakáte, tak prajem samé dobré správy. 🙂

joyance
3. júl 2014

@ella48 parada, tesim sa s tebou ;)

jana2223
3. júl 2014

Ahojte dievcata, tak mne vychadza termin porodu na prelom januara a februara, som teraz cca v 9-10 tyzdni. Je mozne ze uz citim zo spodu bruska tlaky ako keby zacinalo rast? Neviem ci to neni skoro a ci to nie je len psychika alebo ci mate podobnu skusenost.

lubka1983
3. júl 2014

ahojte takze plodík bol ..akcia srdiecka tiez...sono sedí na 6+0 malo by byt 6+6 je zasity strasne dole v maternici niekde v roho ledva sme ho nasli...ale teraz mam hrozne bolesti tak dufam,ze to je ok...

joyance
3. júl 2014

@lubka1983 musel to byt uzasny pocit - zistit, ze srdiecko uz bije ;) aj ja sem chcem uz vlozit takyto status :D

lubka1983
3. júl 2014

@joyance lepilo nam neda sa ani opisat kde je skovany nebol vidiet mala som vela ultrazvukov ale toto som este nevidela....kontrola 17.7

christin3
3. júl 2014

Ahojte baby, ja som teraz v 7. týždni. Termín mi lekár vypočítal na 17.2.2015. Aj Vám býva tak strašne zle? Mne to začalo asi týždeň a pol dozadu.

christin3
3. júl 2014

Ahojte baby, ja som teraz v 7. týždni. Termín mi lekár vypočítal na 17.2.2015. Aj Vám býva tak strašne zle? Mne to začalo asi týždeň a pol dozadu.

cenculinka
3. júl 2014

Ahojte dievcata, tak nam sa druhy sinter narodi 9.2.2015 takze som teraz 9t4d 🙂

christin3
3. júl 2014

Už aj vidíš na sebe nejaké zmeny?

christin3
3. júl 2014

Toto bude moje prvé dieťa tak neviem čo ma ešte čaká.

joyance
3. júl 2014

@christin3 neboj, takych je nas tu viac 😎

helulik
3. júl 2014

@joyance
@lubka1983 takze ja mam hcg 1038 🙂 a kontrola v pondelok 🙂 fu,som si vydychla 🙂 a gratulujem k tomu srdiecku 🙂 sa mi paci,ze si isla dnes 😉

tamarka9
3. júl 2014

@jana2223 ahoj, ja som tiez 9 tt a tiez mam pocit ze pod pupkom mam taku bublinu 😀 neviem ako to mam opisat, ked sedim tak to necitim,ale ked stojim, tak to nahmatam...juuj ja sa tak tesim na ozajstne brusko... 🙂 a nebyva ti zle, lebo mne uz vyse troch tyzdnov, najprv som aj vracala,ale teraz mam len odpor k jedlu a napina ma...uz mi z toho preskakuje 😠

joyance
3. júl 2014

@helulik no to je super, takze sa oplatilo cakat 🙂 Som to vedela, tesim sa 😵
Ja som si dnes zas kupila dalsi testik, bo som v poslednych dnoch mala taky citak, ze nieco nem dobre, ale behom par sekund nabehli obe ciarky tmavej farby, tak som aspon ten blby pocit vyvratila.

zvolsiinylogin
3. júl 2014

@christin3 si v 7 tt podla sona? lebo aj ja som 7 tt podla ms, a mne to vychadza 25.2....a asi aj podla sona, ked to uz oficialne napisal...