Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@helulik cau, daj foto predposledneho a posledneho 🙂
@zvolsiinylogin dala som to do tej skupiny 🙂
Dobré ránko kočky.
Nejak som vás tu nestíhala, behám kade-tade, keďže teraz už inštruktorku jumpingu robiť nemôžem tak si hľadám náhradu a poctivo zacvičujem. 😀
Je vám ráno zle? Ja som sa až do dneska držala, dnes mám žalúdok ako na vode 😝
ja asi zavolam ci nenmozem dojst dneska al.,zajtra ja to do pondelka nyvydrzim
Takže babenky, dneska mi to lekárka potvrdila. Termín pôrodu 23.2.2014. Zle mi býva každý deň, ale nevraciam. Chuť na jedlo žiadna. Tak ako píše helulik, ak by som nemuslea, tak nejem nič. 🙂. Tak pekné tehuľkovanie a tým, ktoré ešte čakáte, tak prajem samé dobré správy. 🙂
Ahojte dievcata, tak mne vychadza termin porodu na prelom januara a februara, som teraz cca v 9-10 tyzdni. Je mozne ze uz citim zo spodu bruska tlaky ako keby zacinalo rast? Neviem ci to neni skoro a ci to nie je len psychika alebo ci mate podobnu skusenost.
ahojte takze plodík bol ..akcia srdiecka tiez...sono sedí na 6+0 malo by byt 6+6 je zasity strasne dole v maternici niekde v roho ledva sme ho nasli...ale teraz mam hrozne bolesti tak dufam,ze to je ok...
Ahojte baby, ja som teraz v 7. týždni. Termín mi lekár vypočítal na 17.2.2015. Aj Vám býva tak strašne zle? Mne to začalo asi týždeň a pol dozadu.
Ahojte baby, ja som teraz v 7. týždni. Termín mi lekár vypočítal na 17.2.2015. Aj Vám býva tak strašne zle? Mne to začalo asi týždeň a pol dozadu.
Ahojte dievcata, tak nam sa druhy sinter narodi 9.2.2015 takze som teraz 9t4d 🙂
Už aj vidíš na sebe nejaké zmeny?
Toto bude moje prvé dieťa tak neviem čo ma ešte čaká.
@jana2223 ahoj, ja som tiez 9 tt a tiez mam pocit ze pod pupkom mam taku bublinu 😀 neviem ako to mam opisat, ked sedim tak to necitim,ale ked stojim, tak to nahmatam...juuj ja sa tak tesim na ozajstne brusko... 🙂 a nebyva ti zle, lebo mne uz vyse troch tyzdnov, najprv som aj vracala,ale teraz mam len odpor k jedlu a napina ma...uz mi z toho preskakuje 😠
@christin3 si v 7 tt podla sona? lebo aj ja som 7 tt podla ms, a mne to vychadza 25.2....a asi aj podla sona, ked to uz oficialne napisal...

@joyance ja som si prave robila ttest 🙂 kooonecne stmavol na 47dc 🙂 a cakam na tu krv nezbednu 🙂 neviem ako to vydrzim do stvrtej 🙂