icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

zvolsiinylogin
3. júl 2014

@danciacik jumping, to je to, ked ta priviazu lanom za nohu a sotia z mosta?

lyllyann
3. júl 2014

skús si v profile zadať že čakáš mimi a hodí ťa to do skupiny februárovky 2015 🙂

lyllyann
3. júl 2014

@yavru.kedi ja som bola v pondelok u gynekologičky, bola som5+6tt , s tým že som mierne krvácala v utorok zas ten istý scenár krv ale nie veľa, pohotovosť a lekár mi povedal že je to MA, ale dali mi duphaston a mám veľa oddychovať a ležať a nenamáhať sa, na kontrolu ak nebudem fakt silno krvácať idem vo štvrtok 10.7. Dúfam že sa tam ukáže malá fazuľka a aj akcia srdiečka a že to nebude to najhoršie že nebudem musieť ísť na kyret. Držím nám všetkým palce, takto to vidím že nie som ani prvá ani posledná
😉

lyllyann
3. júl 2014

@natty87 mne vychádza termín 22. februára 😉

zabkazabicka
3. júl 2014

@helulik ahoj kolko si mala to hcg z pondelka? a v kolkom si tyzdni, a este jedna otazka bolo ti vidno uz srdiecko na sone? dakujeem za odpoved

katusa16
3. júl 2014

Mne vychádza 14.2:)

zabkazabicka
3. júl 2014

@danciacik ahoj aj ja som koli tehu skoncila s jumpingom...a kde cvicis ja som z bb

zuzatka1
3. júl 2014

Ahojte 🙂 rada by som sa k vam pridala. Poslednu menstruaciu som mala 5.maja, dobila som su test a bol pozitivnu 🙂 podla vypoctov z tehotenskej kalkulacky mi bezi 9tt. Akurat som sa este ani neobjednala na gyndu, lebo prve tehotenstvo mi skoncilo potratom v 5tt. toho roku v marci.Zacala som krvacat po vaginalnom vysetreni a musela som ist na kyret ☹ Takze je to moje druhe tehotenstvo a zatial prebieha vsetko dobre az na ranne nevolnosti. Takze mam strach ist na gyndu, aby sa neopakovalo to co prvy krat, tak to podvedome odkladam, stale si vravim, ze buduci tyzden sa uz objednam, ale stale nic. Chcem pockat az skoro do konca 1._trimestra, len sa bojim, aby som nieco nezanedbala ☹ Co myslite ? Prajem nam vsetkym zdrave babetka 🙂

jana2223
3. júl 2014

@tamarka9 jeej to je uplne super! Tak sa uz nieco deje v nasich bruskach urcite. Mne keby doktor nepotvrdil sonom ze som tehu tak to ani neviem. Ziadne nevolnosti, ziadne chute, zapachy, vobec nic zatial 🙂

jana2223
3. júl 2014

@zuzatka1 ahoj, ja by som na tvojom mieste isla na vysetrenie v takom 7tt kedy by uz lekar mal vidiet akciu srdiecka a vylucit mimomaternicove aby si nebola v strese do konca prveho trimestra. Ja som zazila nieco podobne a teraz som zase tehotna, uplne ta chapem pretoze podvedome ma neustale prenasleduje ten zly pocit. Ale poviem ti ze je uzasne ked na sone vidis fazulke akciu srdiecka a urcite ta to aj ukludni. A ja verim ze ju uvidis a tento krat to bude mat stastny koniec! Drzim palce!!!

monika0815
4. júl 2014

Kocky, vsetkym nam drzim prsty, nech to vyjde 🙂 ja cakam prve a totalne sa sledujem. Ak nie je nieco tak ako predchadzajuci den, tak sa hned strachujem, ze preco je to tak. Preco ma dnes menej bolia prsia, preco ma menej picha v podbrusku a podobne. Uz nech mame za sebou prvy trimester 🙂 Lebo srdiecko presne pred tyzdnom krasne bilo a teraz musim cakat do konca jula na ultrazvuk. Mesiac ziadna kontrola, tak som taka nesvoja

zuzatka1
4. júl 2014

@jana2223 Dakujem za povzbudenie aj pochopenie 🙂Presne taky zly pocit mam ☹ Dnes v noci sa mi snivalo, ze babetko je v poriadku ! Viem, ze to nic neznamena, ale potesilo ma to :-P v pondelok zavolam na gyndu a objednam sa na vysetrenie, dufam, ze aj ja uvidim moju malu fazulku 🙂 Dam ti vediet ako to dopadlo. Drzim palce aj tebe! Nech sa dockame stastnych koncov a stastnych babetiek 😉

siska765
4. júl 2014

@monika0815 ahoj ja som na tom podobne ako ty, teraz som v 10tt, tiez cakam skoro do konca jula teda na 25.7. a termin mam vypocitany na 4.2.2015

siska765
4. júl 2014

@zuzatka1 ahoj, drzim ti palce, mysli pozitivne 🙂 ja som praveze opacne rozmyslala.Som po dvoch potratoch teraz som treti krat tehotna v 10 tt,ale upalovala som radsej co najskor,lebo som sa bala.Gynekolog mi nasadil Duphaston a anopyrin pre istotu do konca 12tt.a klop klop zatial sme ok,aj ked som mala a obcas mam bledohnedy vytok, ale ubezpecil ma ze to je z krcka aj mi to ukazoval.a babatku zakazdym bilo srdiecko uz od 5tt plus par dni.Strach budem mat stale ale verim ze to uz zvladneme 🙂 a urcite aj vy,ale mas najvyssi cas ist ku gynekologovi .ja uz mam aj dva tyzdne tehu knizku 🙂 drzim palce ,neboj vsetko bude tak ako ma byt 🙂

zuzatka1
4. júl 2014

@siska765 ahoj 🙂 Ja mam za sebou jeden potrat teraz v marci,,este to mam cerstve a zacala som krvacat hned po vysetreni u mojej gynekologicky, takze som si to nejak spojila a teraz mam strach tam ist znova tak to odkladam.. v pondelok tam zavolam a objednam sa, verim, ze mas pravdu a , ze to zvladneme aj my aj vy ! Velmi ti drzim palce 🙂 nech vsetko dobre dopadne 😉 Inak robili ti aj vaginalne vysetrenie ? Lebo ja mam pocit, ze ho odmietnem, bojim sa, ze sa rozkrvacam ako prvy krat ☹

verbal
4. júl 2014

@zuzatka1 ja som mala poslednu 6.5. A tie som este nebola... chystam sa po 14.7.:-)

siska765
4. júl 2014

@zuzatka1 ano robili uz 4x od zaciatku a nikdy nebol problem, ale vcera mi uz robil cez brucho a normalne uz bolo vsetko vidno pekne aj cez brucho.takze aj tebe by uz malo byt vidno, nie je potrebne uz asi robit z dola.ved sa jej opytaj.vravim ja som dnes 9+2 tt a pekne sme vsetko videli cez brucho

danciacik
4. júl 2014

@zvolsiinylogin ahoj, nie to je skákanie na profi trampolínach pod vedením inštruktora. Je to skvelá vec.
@zabkazabicka a bola si inštruktorka alebo si chodila skákať? Ja mám v Poprade centrum 🙂

zuzatka1
4. júl 2014

@siska765
@verbal skusim tam v pondelok zavolat co mi povedia, na kedy ma objednaju,,,ale este by som mozno aj ten tyzden pockala ako verbal 🙂 aby som mala istotu, ze uz bude vsetko pekne vidno aj cez brucho 😉

siska765
4. júl 2014

@zuzatka1 ano urcite bude vidno , ja som vcera 9+1tt podla velkosti odmeraneho plodu nie podla poslednej MS pekne cez brucho videla aj pupocnu snuru 🙂

bar12
4. júl 2014

@siska765 ahoj gratulujem! Tak sa nam zadarilo v rovnaky mesiac 😀 otyzden a pol si popredu 🙂 drzim palce!

zuzatka1
4. júl 2014

@siska765 urcite napisem ako som dopadla 🙂

siska765
4. júl 2014

@bar12 hehe 🙂 aj mas 29 rokov ako ja a tiez si z okresu Prievidza 🙂 pekne

noemi01
4. júl 2014

Ahojte
My cakame tretie babetko .....
Nemam sajnu kedy som mala menzes .....po dvoch detoch som uz nezapisovala 🙂
Lekar nevedel urcit nic a ani nic nevidel ....2 testy pozitivne ....ze ked test ukazal tak to je pravda 😒

noemi01
4. júl 2014

@siska2027 ahoj aj ja som mala tehu cukrovku ...na ake potraviny si mas teraz davat pozor?
Mne dali predtym ten merac a vzdy som bola v norme .....a jedla som torty ....ani dieta nebolo velke

noemi01
4. júl 2014

Mna strasne bolia krize a brucho .....uz tyzden len lezim a spim po obede

noemi01
4. júl 2014

Hcg zistuju z krvy? Hmmm ...a ake su hodnoty

zabkazabicka
4. júl 2014

@danciacik ja som chodila skakat a chcela som ist na instruktora ale sme planovali babatko takze som sa do toho nepustala...ved uz tehotna som bola nakcie v novom meste na elenej vode...

zabkazabicka
4. júl 2014

ahojte viete mi priblizne napisat v kolkom ste tyzdni a aky velky ste mali ten plodovy vacok a ci uz ste mali aj akciu srdca? dakujem 🙂

zvolsiinylogin
4. júl 2014

@zuzatka1 ahoj, aj ja som to iste mala ako ty v januari,tiez po vysetreni ☹ .........az teraz sa prislo, ze to sposobila stitna zlaza....a za keby som neuzivala lieky, zas to iste,a bez liekov sa moze stat aj nieco s babetkom....