Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@forgiven pekny tyzden aj tebe 😉 ja v tom teple lefva zijem, toci sa mi hlava... vcera som vysla z domu az podvecer, ked bolo tak prijemne. Kontrola v stredu, tesim sa a verim, ze je vsetko ok, uz zaciname 12tt 🙂
@zuzina1881 a nevolnosti nemas? Ja tiez 12 tt a lekarovi vo stvrtok, som pisala blche ze mam uz nerviky, ale hadam dobre bude. Mam priniest aj moc a dojst nalacno, tak asi aj nejake testy sa budu robit a dufam ze uz aj knizku dostanem...ty mas uz? a pekny den 🙂
@tamarka9 no to hej, idem este v stredu na odbery, ja som mala ist pred dvoma tt na kontrolne sono ci je vsetko ok, ale mal dovolenku a potom bol chory, tak som sa tam dostala az teraz po mesiaci, tak dnes mi robil len sono ci je vsetko ok a v stredu uz prve poriadne vysetrenie, odbery a tiez tehotensku knizku dostanem 🙂 a ty ako, uz mas prvu kontrolu za sebou ci ides teraz vo stvrtok?
a este jedna novinka o ktorej som nechcela hovorit......vo stvrtok nam doktorka oznamila ze budu dve deticka,,,ale uvidime,preto je mensie stale lebo sa tam skovavalo 🙂 ateraz nevedia kto ktore meral atd...kontroliu mam zasa o par dní 28.7
@lubka1983 waaaaw cakas dvojicky??? Uzasneeee 😀
@cmelica takze nemusis ist na cistenie? vyslo to vsetko von?
@tamarka9
@milagrosss20 no prekvapena je slabe slovo.......a dakujem...uvidime v pondelol ako to vyzera
@tamarka9 nevolnosti som mala par krat, nevracala som ani raz, nastastie to znasam fajn 🙂 knizku som mala dostat pred 2t, ale moj lekar bol na dovolenke, takze dostanem v stredu 🙂 neboj, vsetko bude ok 🙂
Babule moje, mama zo mna tak skoro nebude. Podla ms mam byt 10tt+0 a mimi je stale 6tt+5. Kedze mi lekar zistil dajaku nezrovnalost s mojou maternicou-stale spominal nejake septum ci co, dostala som odporucanie na kyret. Cakam na vysledky z odberu krvi kvoli urceniu krvnej skupiny, tie budu zajtra, pojdem sa hned aj objednat na zakrok. Snad to budem mat za sebou cim skor. Drzte sa teda vsetky tehulky, ja vas so smutkom v dusi opustam. Keby chcela niektora pokeca, kludne mi napiste. No nema vyznam sa trapit dalej ucastou v tejto skupine. Snad budem coskoro patrit do nejakej podobnej, neskorsej. Drzte sa tu :-*
dievcata, ja mam ist na sono az 28.7. joooj dovtedy nemozem vydrzat. kedz vam robili tie povinne merania v 1. trimestri? myslim v ktorom tyzdni?
@joyance to ani nadej nedal nic???
@lubka1983 zachvilu je pondelok 😉 ja idem zajtra a som zvedava ze ako ci rastie....
@zabkazabicka NO ESTE VO VNUTRI NIECO BOLO,pichol mi injekciu a dal mi oxytocin.ten si davam do nosa... este trochu spinim,tak dufam,ze to ide von aj ked nejdu kusky zo mna.. a ty si ako na tom?? co si cvicila aby to slo lahsie?? len brusaky??
@cenculinka v13tt

Ahojte baby, ako sa máte? Prečo je tu tak ticho????
Pekný začiatok týždňa 😉