icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

forgiven
21. júl 2014

Ahojte baby, ako sa máte? Prečo je tu tak ticho????

Pekný začiatok týždňa 😉

blcha76
21. júl 2014

@forgiven Ahoj, ja som taká nervózna, zajtra idem na prvé sono, tak mám z toho také nervy, že či bude všetko v poriadku 😉 ...
Ja nič zvláštne nepociťujem, a ty sa ako cítiš? Podľa MS by som tiež mala mať termín 27.2. ale uvidím, čo mi povie doktorka ...

zuzina1881
21. júl 2014

@forgiven pekny tyzden aj tebe 😉 ja v tom teple lefva zijem, toci sa mi hlava... vcera som vysla z domu az podvecer, ked bolo tak prijemne. Kontrola v stredu, tesim sa a verim, ze je vsetko ok, uz zaciname 12tt 🙂

tamarka9
21. júl 2014

@blcha76 no budeme drzat palce, verim ze mas nerviky, to ja mam sono az vo stvrtok, po troch tyzdnoch co som bola naposledy a veru uz dnes na to celkom myslim a nerviky prichadzaju...

tamarka9
21. júl 2014

@zuzina1881 a nevolnosti nemas? Ja tiez 12 tt a lekarovi vo stvrtok, som pisala blche ze mam uz nerviky, ale hadam dobre bude. Mam priniest aj moc a dojst nalacno, tak asi aj nejake testy sa budu robit a dufam ze uz aj knizku dostanem...ty mas uz? a pekny den 🙂

barny
21. júl 2014

@tamarka9 ja som bola dnes u dr, vsetko ok, male krasne narastlo za mesiac, na odbery idem v stredu a bude uz aj tehotenska knizka 🙂

tamarka9
21. júl 2014

@barny jeej to su vyborne spravy a v ktorom si tt? Ake uz bolo velke malinke? Ja uz by som tiez velmi chcela vediet na com som...och do stvrtka mi sibne 🙂

barny
21. júl 2014

@tamarka9 povedal mi ze som v 10 tt a krpec ma skoro 4,5 cm , krasne bolo vsetko vidiet, uz je to mini clovek 😵 za ten mesiac narastlo poriadne

tamarka9
21. júl 2014

@barny to je krasne, len tak dalej, aby ste krasne rastli 😉 a kedy ta najbliszie objednala na nejake vysetrenia, resp kontrolu?

zabka1984
21. júl 2014

@cmelica Ahoj, mozem poprosit o pridanie do sukromky?

barny
21. júl 2014

@tamarka9 no to hej, idem este v stredu na odbery, ja som mala ist pred dvoma tt na kontrolne sono ci je vsetko ok, ale mal dovolenku a potom bol chory, tak som sa tam dostala az teraz po mesiaci, tak dnes mi robil len sono ci je vsetko ok a v stredu uz prve poriadne vysetrenie, odbery a tiez tehotensku knizku dostanem 🙂 a ty ako, uz mas prvu kontrolu za sebou ci ides teraz vo stvrtok?

lubka1983
21. júl 2014

@joyance ahoj daj vediet...

lubka1983
21. júl 2014

a este jedna novinka o ktorej som nechcela hovorit......vo stvrtok nam doktorka oznamila ze budu dve deticka,,,ale uvidime,preto je mensie stale lebo sa tam skovavalo 🙂 ateraz nevedia kto ktore meral atd...kontroliu mam zasa o par dní 28.7

blcha76
21. júl 2014

@tamarka9 Ďakujem. No ja som ešte sono nemala, len pred 3 týždňami pozitívnu krv, tak asi preto som trochu nervózna 😉 ...

milagrosss20
21. júl 2014

@lubka1983 waaaaw cakas dvojicky??? Uzasneeee 😀

tamarka9
21. júl 2014

@barny ja idem uz na tretiu kontrolu, raz som bola na potvrdenie tehu ( uz v 7 tt, lebo som potrebovala lieky), potom v 9tt a teraz idem v 12tt....

tamarka9
21. júl 2014

@blcha76 tak daj vediet ako ste dopadli, drzim paste 😉

tamarka9
21. júl 2014

@lubka1983 no to je pecka, ze dvojicky...si asi bola dost prekvapena. Na dalsej kontrole uz budu vacsie, tak sa snad ukazu pekne obe, takze dvojnasobna gratulka 🙂

zabkazabicka
21. júl 2014

@cmelica takze nemusis ist na cistenie? vyslo to vsetko von?

lubka1983
21. júl 2014

@tamarka9
@milagrosss20 no prekvapena je slabe slovo.......a dakujem...uvidime v pondelol ako to vyzera

zuzina1881
21. júl 2014

@tamarka9 nevolnosti som mala par krat, nevracala som ani raz, nastastie to znasam fajn 🙂 knizku som mala dostat pred 2t, ale moj lekar bol na dovolenke, takze dostanem v stredu 🙂 neboj, vsetko bude ok 🙂

joyance
21. júl 2014

Babule moje, mama zo mna tak skoro nebude. Podla ms mam byt 10tt+0 a mimi je stale 6tt+5. Kedze mi lekar zistil dajaku nezrovnalost s mojou maternicou-stale spominal nejake septum ci co, dostala som odporucanie na kyret. Cakam na vysledky z odberu krvi kvoli urceniu krvnej skupiny, tie budu zajtra, pojdem sa hned aj objednat na zakrok. Snad to budem mat za sebou cim skor. Drzte sa teda vsetky tehulky, ja vas so smutkom v dusi opustam. Keby chcela niektora pokeca, kludne mi napiste. No nema vyznam sa trapit dalej ucastou v tejto skupine. Snad budem coskoro patrit do nejakej podobnej, neskorsej. Drzte sa tu :-*

cenculinka
21. júl 2014

dievcata, ja mam ist na sono az 28.7. joooj dovtedy nemozem vydrzat. kedz vam robili tie povinne merania v 1. trimestri? myslim v ktorom tyzdni?

milagrosss20
21. júl 2014

@joyance to ani nadej nedal nic???

milagrosss20
21. júl 2014

@lubka1983 zachvilu je pondelok 😉 ja idem zajtra a som zvedava ze ako ci rastie....

lubka1983
21. júl 2014

@joyance bude druhe.....posmutis a bude bude lepsie.neviem ako to chodi u vas ale tak to ma byt ze ti mal dat papier a rano sa hlasit do nemocnice tam urobia vysetrenia a hned ta spravia na kyret sa neobjednava

cmelica
21. júl 2014

@zabkazabicka NO ESTE VO VNUTRI NIECO BOLO,pichol mi injekciu a dal mi oxytocin.ten si davam do nosa... este trochu spinim,tak dufam,ze to ide von aj ked nejdu kusky zo mna.. a ty si ako na tom?? co si cvicila aby to slo lahsie?? len brusaky??

cmelica
21. júl 2014

@joyance to mi je luto :( takze nechces cakat kym sa to same spusti? drz sa a ked budes tehu daj vediet,mozno sa stretneme v dalsej skupine 🙂 skore zotavenie a tehulkovanie prajem ...

cmelica
21. júl 2014

@lubka1983 jeeej to je uzastne 🙂 drzkajte sa !!!

lubka1983
21. júl 2014

@cenculinka v13tt