Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@helulik presne aj ja mam tiez volaky hlien..mame presne to iste to je dobre zajtra si urcite napiseme aj tie bolesti su v pohode lebo organizmus sa s tym vyrovnava a vraj prekrvuje maternica to mi doki povedal 🙂
@helulik jak ti je dobre, ze uz zajtra budes vediet, ze je vsetko ok, ja sa zblaznim do toho 11teho 😉 Uz nech to je, neznasam, ked som v stave, ze neviem. Radsej vediet, ci uz dobre, alebo zle, ale vediet, na com som ... Brusko nastastie uz boliet prestalo, najblizsie ma zacne zas okolo obeda pobolievat, uz som si pomaly na to aj zvykla.
Asi si zacnem studovat nejake dychove cvicenia na ukludnenie a nestresovanie :D
@zabkazabicka boze, dufam, ze onedlho sa nad touto nasou komunikaciou iba pousmejeme a povieme si na co sme sa tolko stresovali 🙂 nuz, ale neviem to bez toho..hlavne kvoli tomu, ze tam este nic nebolo vidno, och... 🙂 uz nech je utorok a viem vyysledky 🙂
@helulik ja by som konicka aj mala, len momentalne je nemozme sa mu venovat, kedze prerabame kupelku, v byte jak po vybuchu a teda izba, kde som sa predtym mojmu hobby venovala, je zahadzana obkladackami a este asi taky mesiac minimalne bude ... rucne prace nie su zly napad, chvilku som sa venovala quillingu, ale to ma uz nebavi, mna celkovo nic nebavi moc dlho ... asi zacnem citat knizky alebo co :D
@helulik ani mi nevrav len stresujem...uz ked si budeme pisat o porode budem rada 🙂 a chodis aj curat casto? ja vkuse aj v noci asi predpriprava na nocne zhony...joj nech je vsetko oki nech uz vidno bijuce srdiecka 🙂
@helulik citam ze si sportovala...ja dost aktivne chodievala som na jumping uz som uvazovala aj o instruktoskom kurze...a teraz neviem co mam robit...trosku doma kazdy den cvicim a rozmyslam ze budem chodit do posilky aspon na stacionar to mozeme len nesmieme ist na kyslikovy dlh nesmies sa zafucat 🙂 uz sa mi daka pneumatika zacina robit,,,bojim sa ze ako som prestala aktivne cvicit zacnem rychlo naberat ;(((
Ahojte kocky, pridavam sa k vam 🙂
@zabkazabicka neviem ci chodim casto, ale urcite castejsie ako doteraz 🙂 jednu noc som bola 6x 🙂 to bolo hrozne....hej, ja som aktivne bajkovala...preteky, treningy vsetko...netusim ako to bez toho vydrzim 🙂 bajk je moje vsetko....a ak by som nahodou bola tehu nechcem to riskovat, ze budem jazdit nadalej 🙂
@helulik mozes bikovat len jemnejsim tempom...nesmies sa zadychachavat drazt si jedno tempo,,,som fyzioterapeut robievam sportove programy pre tehu 🙂.
@zabkazabicka fakt mozem ? No uvidim 🙂. Asi sa budem musiet naucit jazdit nprmalnym tempom 🙂 ale to si ma teraz fakt potesila 🙂 konecne nieco pozitivne 🙂
@zvolsiinylogin neboj sa urcite ste vporiadku obidve, hlavne si nepridavaj diagnozy prosim ta...urcite ste zdravi obaja 😉
@helulik ja teda jazdim stale ale uz len tym pohodickovym tempom 🙂 inac som este nebola u doktora...z prveho tehotenstva tiez trvalo kym sa mi tam nieco ukazalo a inak neviem preco ale hcg mi vobec nemerali..takze si davam nacas...zatial to usudzujem len podla kolajnic a znamej nevolnosti. Drzim palce 😉
@helulik musis zachovat uplne kludne tempo samozrejme nie v horucavach radsej skoro rano alebo podvecer...ja idem chodit do posilky na ten stacionar a nejake kludne posilovacky ;)
ja na bajku chodim stale, ale ziadne dlhe trasy, len do prace ked idem a potom s manzelom po veceroch do parku si dat kolecko. Ani predtym som to neprehanala, takze sa neobavam, ze by to malo mat na nas nejaky nepriaznivy vplyv 🙂 Ja som paradoxne tesne predtym, ako som si robila test, zhanala osobneho trenera, reku idem so sebou daco robit ... ale asi ani ten osud nechce, aby som schudla :D
@dhaarma
@zabkazabicka ja vikend pred tym nez som si nasla // som bola este na pretekoch 🙂 ako tak do prace to je pohodicka si myslim....ja si budem teda davat takych 30 km po rovinke 🙂 to tu ma,e taku dedinku blizko a tam ku kamoske na pokec 🙂 vybprne...a dharma, kedy si mala pm? Ked si este nebola u dr?
@joyance
@helulik to je to ze ja vobec netusim 😕 vzdy som to poctivo vedela aj poznala svoje plodne dni, ale akurat tieto posledne mesiace som riesila vela veci pomimo a preto nemam ani sajnu ani ziadne spojitko..no bude mat radost doktorka 😅 ja to len tak odhadujem podla toho, kedy mi zacalo byt zle (v porovnani s prvym tehotenstvom) a ms bola niekedy v maji posledna, ale neviem ani ci zaciatkom, koncom.
@helulik ja som bola tiez vik pred tym ako som zistila ze som tehu na trojhodinovom jumping feste ale v pohode 🙂
@dhaarma no tak to veru bude zabava pre dr.... 🙂. A uz aj tusis aspon kedy pojdes na kontrolu ? 🙂
@zabkazabicka no, aspon nie som sama 🙂 ja by som aj nadalej bajkovala, len tie testy ma zmiatli 🙂
@dhaarma doki povedal, ze koncentracia bola mala,nemalo by sa nic stat....ale mam doniest moc...
baby aj uzivate nejake vitaminy? Predvcerom som si kupila aspon kys. listovu, kedze neuznavam tabletky a vsetky tie medikamentozne zalezitosti, dufam, ze to bude stacit ...
ahojte, môžem sa k vám pridať? Každá z vás čaká 1 bábätko? ja budem asi výnimka medzi vami 😀
@zabkazabicka bola si v Košiciach? Ja tiež 😀
@joyance ja tiez uzuvam kyselinu femibion 800 a davam si este melasu ta ibsahuje vela zeleza preventivne 🙂

@joyance
@zabkazabicka jasne, napisem 🙂 no, ja som mavala zo zwciatku take bolesti, take 2 tyzdne....som len cakala kedy dorazi mrcha... 🙂 potom sa to nejako ustalilo, nechapem...mam tak raz za 3 dni....neviem ci je to donre alebo nie 🙂 a okrem toho nic...este prsia ssmozrejme bolia jak blaznive 🙂 a mam vkuse taky hlien, alebo vytok alebo neviem co to je 🙂 to by tiez malo byt normalne 🙂 uvidim zajtra, budem mudrejsia 🙂