icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

ritamama
3. jún 2016

@butterfly333 aha. Tak ok😉hlavne aby bolo to pre Teba dobre😀😀😀

eliska185
3. jún 2016

@butterfly333 no pocas tehotenstva dost zatazis nohu, takze lepsie doma odpocivat. A ze ti to pomoze financne to bude este plus 🙂

butterfly333
3. jún 2016

@eliska185 to ano mám nohu zošrobovanu 4 titanove šroby v prstoch.takže bude mi doma lepšie

lucka261177
3. jún 2016

@luciadobrov ja mechytam paniku 😉to som nepísala ja mna len prekvapuje ake tažké osudy z detičkami tu kocky majú ja som úplne Ok nic si nepripúšťam moja filozofia je ze bude ako ma byt vždy to tak bolo autistické dieta naučí človeka nerobiť si zbytočne trápenia co by bolo keby a ci náhodou niečo .... Atd. Mam 38 rokov a naozaj je to oficiálne tak nazvané v tomto veku. Silnejúcim čiarkam gratulujem rizikovým maminkám posielam veľa pozitívnej energie príznaky zatial len prsia a občas kríze k doktorovi v 8 týždni

gurags
3. jún 2016

@lucka261177 ahoj, zacala som pred 2dnami spinit tak som tusila ze bude zle. Aj pasik zoslabol. Bola som u lekara, hcg bolo nizke a vecer sa stustilo krvacanie :(

lucka261177
3. jún 2016

@gurags tak to ma mrzi ☹ snad to prejde aspon bez komplilacii ked uz to takto dopadlo.drzim palce nech sa ti dari v zivote 😉

ritamama
3. jún 2016

@gurags velmi ma to mrzi. Drz sa a zelam Ti uspesny bud.mesiac😀. Aspon nemusis urobit pauzu v snazilkovani, ako je potrebne po kyretaz. 😉

martinaj
autor
3. jún 2016

@gurags 😔 drz sa a nech najdes co najskor //

luciadobrov
3. jún 2016

@lucka261177 ale ved 38 neni az take strasne! Keby si bola prvorodicka tak dobre no nepoviem ale si uz druho,takze podla mna je to v pohode. A s tym trapenim mas asi pravdu ako ma byt tak bude, nic s tym nenarobime.vidim ze maleho mas tiez 8 rocneho, aj moja ma 8. Teraz v maji mala a mladsia mala zase teraz tiez v maji, 4. 😉

luciadobrov
3. jún 2016

@gurags velmi velmi ma to mrzi, pajem vela sil

martinaj
autor
3. jún 2016

@lucka261177
@luciadobrov aj ja mam osemrocnu doma 😊 a este sestrocneho 😉

lucka261177
3. jún 2016

@luciadobrov ved ja viem ze to nieje vela ja som to aj takto planovala 😉 ja len hovorim ze sa to tak odborne nazyva. 🙂 viem len ze sa odporuca po 35 si dat urobit take podrobnejsie testy co aj planujem kvoli genetike.ja sa citim na 20 😀 no to uz sme tiu tri ktore maju 8 rocne dietatko len kazda o mesiac neskor alebo skor.

luciadobrov
3. jún 2016

😀 no tak to nas tu je teda asi viacej 😀 baby a teraz radte ako sa zajtra vyhovorit, preco nepijem? dcerka ma dnes meniny a zajtra jej pridu vynsovat 😕

luciadobrov
3. jún 2016

@lucka261177 no veru aj ja sa citim na 20, len teda u na tolko akosi nevizeram 😉 a aj planujes nejake vysetrenia? alebo uvidis co povie dr?

lucka261177
3. jún 2016

@luciadobrov ja mam v okoli teraz asi 4 tehulky v mojom veku vsetky isli na takzvane skriningove testy ktore odhalia geneticke poruchy a hlavne na sto pro vylucia downovsyndrom ktory vekom stupa pravdepodobnost.takze na ten pojdem urcite aj ked teda je velmi drahy.poradit preco nepijes neviem lebo ja som to oznamila celemu svetu 😀 uz po meskani prveho dna kedze vsetci vedeli ze sa snazime tak aj hned cakali a nutili ma si kupovat test.ja na tie povery ze sa to nema hovorit neverim ked sa ma nieco stat stane sa aj ked nepoviem.ze beries ATB trebars?ze si pila nedavno a nesadlo ti tak nechces ved co je koho do toho preco ty nemas chut pit? 😀 😀 jaj ja sa tak tesim ze mi nic nieje ze ti neobjimam misu normlane niekedy zabudnem ze som tehotna a zdviham syna 20 kiloveho a potom sa zbadam 🙂 mne to asi akosi nedocvaklo bez toho vracania poriadne ze je to uz naozaj 😀 😀

martinaj
autor
4. jún 2016

Tyzden meskania dnes ... 😊
Ta ciarka asi nikdy nebude ako kontrolna 😁😕 nevadi to?

lucka261177
4. jún 2016

@martinaj pozerám ze prečo si o 5 ráno uz hore ? 😳😳😳ja som dnes ledva vstala opil deviatej tak sa mi žiada spat dlho a ráno zase bez nevoľnosti to je úžasne no a čo sa týka čiarky možno musíš len ísť do HR TAM majú asi viac farbiva v testoch ako spomínala ritamama 😄

butterfly333
4. jún 2016

@lucka261177 nemávaš zatial žiadne nevolnosti nič??

martinaj
autor
4. jún 2016

@lucka261177 ja neviem spavat v noci 😂 ale cez den by som. Ale aj tak o 5tej je super, vacsinou vstavam o 2hej 😂

lucka261177
4. jún 2016

@butterfly333 nie absolutne nic ja som roky bola presvedcena ze uz dieta mat nebudem kvoli tomu ako mi bolo zle to bolo nieco strasne predstava tehotenstva u mna vyvolala take spomienky ze ma naplo 😖 potom ta tuzba mat zdrave dietatko stale silnela a ja som sa rozhodla ze si budem velmi velmi zelat aby mi nebolo zle tak som si zelala 🙂 no a zatial sa mi to plni. 😉 ja by som to nezvladla psychicky aj vychovavat autisticke dieta aj mat nevolnosti a ine problemy suvisiace s tehu.aj tak sa mi neda byt kvoli diagnoze syna uplne v klude denne mame napate situacie tak sa ten hore asi nadomnou zlutoval a doprial mi aspon nech nevracam 😀

butterfly333
4. jún 2016

@lucka261177 ja zatial tiež v pohode možno ma to ešte len čaká no ja som pri oboch tehu vracala až do piateho mesiaca a to som mala obe tehu rizikove cele som musela ležat vobec som nechodila občas v nemocnicia trocha doma ale musela som ležat a aj ma pri oboch zašívali a tak som sa teraz stále modlila aby toto tehu ak sa podarí aby bolo bez problemove aby som nemusela ležat a aspon chodit trocha von ale ak bude treba tak budem ležat len nech je to malé v poriadku.

lucka261177
4. jún 2016

@butterfly333 treba si li zazelat a vsetko sa cloveku moze splnit.malokto tomu veri ale je to tak 😒 hlavne v nesebeckych zelaniach to plati.obidve potrebujeme byt v klude aby bolo dietatko zdrave.velmi ti prajem aby si si uz nemusela prejst tym co predtym 🙂

butterfly333
4. jún 2016

@lucka261177 dakujem si zlatá prajem nám krasne a zdrave pohodove tehulkovanie.

lareina
4. jún 2016

Baby už tyzden ma veľmi bolí v podbrušku, v noci ma to občas aj budí, najviac bolí keď sedím, najmenej keď stojím.... A dosť sa mi aj zväčšilo uz bruško a to som len asi 6 tt, uz ani nohavice, v ktorých som pred dvoma týždňami veselo behala nemôžem.... Termín k doki až za týždeň 😕 Myslíte, že všetko ok?

jennyfer12
4. jún 2016

@lareina ja som na tom rovnako ako ty...mavam bolesti dost vyrazne hlavne v praci ale pomohlo mi na to magnezium.beriem zatial 1tabletku denne. Brala som ho aj pocas celeho prveho tehotenstva. Na bruchu uz nemozem spavat ani vela nohavic uz nemozem kvoli tomu.

lucka261177
4. jún 2016

Ja teda dúfam ze si budem užívať plne prsia bez bruska cele leto😆mne sa voľne veci začali žiadať uz dávnejšie cize rifle s tesne veci akosi vôbec nenosím mam jedny aladinky s tie milujem dokola ich nosím a v lete si šaty budem užívať a postupne v sekaci nakupujem na zimné bruško nohavice jedny mam uz v šatníku to som ani tehu nebola a som ich nasla v sekaci 😆rozhodla som sa užívať si bruško tento krát mam vyhliadnuté kadejaké zábavne trička tak uz sa neviem dočkať

lucka261177
4. jún 2016

Napríkad takéto 😀

luciadobrov
4. jún 2016

@lucka261177 to je zlateeeee 🙂

luciadobrov
4. jún 2016

Baby v lidly mavaju dobre tehu veci, neviete ci nieco take teraz neplanuju?

lucka261177
4. jún 2016

@luciadobrov to sa stale objavuje dokola to iste ale výhodne veci su Ah v H&M dokonca online este lacnejšie teraz nohavice za 15 euro