icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

lucka261177
9. jún 2016

ahojte nove kocky 🙂 ja aj moj muz chceme Miu a chlapec Marco.dnes som si pre istotu urobila test ci stupa hcg a kolajnice ako svet 🙂 takze ja budem cakat az do toho 24 na fotecku babatka.pre tie co uz nosia tehu veci tak maju v lidli.

luciadobrov
9. jún 2016

@lucka261177 ahoj lucka, vcera som tam bola a nic som nenasla len nejake teplaky

jennyfer12
9. jún 2016

@nikamo17 kup si probiofix su to len probiotika nijako tebe ani miminku neublizia a upravia ti crevnu nepohodu. Mam ich odskusane su najlepsie z probiotik.

martinaj
autor
9. jún 2016

Ja vobec neviem mdna sle nebranime sa ani menam po nas 😂.
Inak baby moje chute presedlali z masa na sladke 😂 som zavisla na vianocke s maslom a jahodovym dzemom 😅😋

martinaj
autor
9. jún 2016

Baby mate nejaky hlien? Ja mam uz druhy den taky divny, priesvitno do zlta.. zacinam sa bat

lucka261177
9. jún 2016

@luciadobrov no leginive teplaky alebo tale cosi a tricko mali zeby bolo tolko tehuliek ze sa vypredali? 😀 ono mas este cas ved to maju stale dokola to iste 😀 .
@martinaj ja nemam ziadne chute praveze mam pocit ze jem tak sama od seba zdravsie veci a na sladke nemam akosi chut ja sa celkovo citim akoby lepsie nez pred tehu 😀 aj taka svieza vobec nie unavena no nech len to takto pokracuje dalej 🙂

lucka261177
9. jún 2016

@martinaj hlien je znakom tehotenstva 😉 chrani to pred vstupom bakterii moze byt taky hutnejsi 😉 klido pido baby 🙂

martinaj
autor
9. jún 2016

@lucka261177 ale mal by byt bezfarebny, nie? On mi prisiel zlto mozno trochu do bledohneda...

lucka261177
9. jún 2016

@martinaj bezfarebny je plodny hlien tento by mal byt kremovy farbu nestudujem ak nemas ziadne problemy svrbenia a podobne nemas sa naozaj coho bat.pripadne pre svoj pokoj vygoogli 🙂

butterfly333
9. jún 2016

Baby máte take nafuknute brucho??Ja som jakv piatom mesiaci 😕

jennyfer12
9. jún 2016

@butterfly333 som na tom uplne rovnako 😉

butterfly333
9. jún 2016

@jennyfer12 prave som to tu na MK čítala že viacero bab to má už v 6tt maju brucho jak v 5mesiaci a hlavne tie čo už čakaju druhe či tretie a viac.tak asi to je v pohode zajtra idem ku gyn tak verím že je všetko ok ja nemám žiadne tehu príznaky.Ako ste na tom ostatné?už vraciate??

martinaj
autor
9. jún 2016

@butterfly333 ja mam take 😂

lucka261177
9. jún 2016

a mate take bruska aj rano ked sa zobudite?lebo ja ked uz idem spat a co to pojem popijem troska ma ponafukuje tiez ked sa uvolni a nevystriem mam brusko ale rano nemam iba tak mierne nafuknute ale to je uplne normalne.ono to zase nieje pravidlo ze druhorodicky hned maju velke brucha aj ked ta maternica uz vie co a jako nieje tomu tak u kazdej maminky.

butterfly333
9. jún 2016

@martinaj dnes som už skončila v praci zo zdr,dovodov a som išlacez vratnicu a ta pani že čo to bude?? 😕 😕 😕 a ja že prosím??no že čo to bude či dievča alebo chlapec ,ja tak blbo som sa cítila v duchu si hovorím ved som ešte len 6tt tak som jej povedala že neviem.Ved ešte ani naši to nevedia mama som zvedavá čo povie,vaši to vedia???

martinaj
autor
9. jún 2016

Ono je to sranda. Ja som plnostihla ale brusko sa uplne zagulatilo, uplne tehotenske je. Clovek konci 6tt, snazi sa to nikomu zatial nehovorit, ale vsetci to vidia 😂

martinaj
autor
9. jún 2016

@butterfly333 si ma predbehla a napisala som to co ty 😂

butterfly333
9. jún 2016

@martinaj ved to ani ja to nejak neviem schovat no čo už hlavne nech je všetko v poriadku. 🙂

ritamama
9. jún 2016

@butterfly333
@martinaj
dievcata. dajte foto. som velmi zvedava, ake mate bruska. Ja som bola pred 4 mes. tehotna, maternica nie je este stiahnuta uuuuplne a tak pod pupkom citit, ako by som mala "tvrdsie" brucho(asi sa uz roztahuje maternica), ale ze by som vyzerala, ako v 5.mesici. to nie 😀

martinaj
autor
9. jún 2016

@butterfly333 presne, hlavne nech je vsetko oki 😊

martinaj
autor
9. jún 2016

@ritamama ja sa nefotim 🙈🙉🙊😂

ritamama
9. jún 2016

@martinaj skoda 😒

martinaj
autor
9. jún 2016

@ritamama ja som tucko 😔

butterfly333
9. jún 2016

Baby dnes som bola po obchodoch a tak som zbadala tehu rifle no a otázka keby kupim napr teraz tak potom dajme tomu o tri mesiace musím kupit dalšie ??lebosa mi zda že to saneda prisposobovat tak ako bude brucho rást kedže tam ako je pás je ta latka.

martinaj
autor
9. jún 2016

@butterfly333 ja som kupila tiez minuly tyzden, boli za dobru cenu. Ja nosim uz tehu oblecenie. Nechcem aby ma tlacilo brucho a este si donho picham injekcie, tak nech nemam modriny. Proste si to uzivam od zaciatku, aj brusko (slaninu😂). Mm ho stale pusinkuje 😍 verim, ze si to budeme uzivat do februara 💞

butterfly333
9. jún 2016

@martinaj no verím aj ja že to tak bude.Uvidím čo zajtra u gyn.musiš si pichat??

martinaj
autor
9. jún 2016

@butterfly333 drzim velmi palce ✊😍 urcite to tak bude

ritamama
9. jún 2016

@martinaj prosim Ta! aj ja som, ale brusko urcite ze budem fotit, ked mi zacne rast🙂

lucka261177
9. jún 2016

@butterfly333 tie latky byvaju take kratsie a dlhsie tie kratsie su ked mas mensie brusko tie dlhe aj na velike brusko len treba dat pozor ked si kupis napriklad rifle a priberies aj na nohach mozes ich neobliect z toho dovodu takze asi by som hladala take leginy radsej ale ak vies ze si udrzis tu vahu a budes mat len brusko tak to bude rast s tebou lenze ono ak nemas naozaj brusko to ti nebude drzat ja som skusala uz vela nohavic aj v H*M ze ked budu zlavy cez net aby som vedela ake cislo a v mieste pod bruskom sa vlastne zacina ta latka cize tebe to nema co drzat proste to pada a v lete to ani v rifloch nebude pohodlne skor by som take volne saty volila a vybrala si pohodlne veci az v septebri.

ritamama
9. jún 2016

@butterfly333 podla mna to budes vediet zvacsit na bruchu. Treba to vyskusat. Moze sa ale stat, ze za par mesiacov ked priberies aj na nohy, zadok nejake kila, tak vo vseobecnosti budes potrebovat vacsie cislo