icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

martinaj
autor
11. jún 2016

Baby tak ja teraz trochu vytok aj s jasnou krvou.... berem duphaston 3x1 od dnes...... drzte palce..... musim vydrzat minimalne do zajtra 😢 sme mimo domu. Bublinka to musi zvladnut....💓

ritamama
11. jún 2016

@martinaj hlavne oddychuj vela! nohy hore a no stresssss!!!!

martinaj
autor
11. jún 2016

@ritamama snazim sa....

lucka261177
11. jún 2016

@martinaj matka ale čiarky máš silne na teste ? Neskúšala si? Vsade sa piše ze jemne krvácanie môže byt ja som tak mala letela na Pohotovost a len zilka bola prasknuta

butterfly333
11. jún 2016

@lucka261177 ahoj ja som dnes rano skušala ten pepino z DM a ta druha čiarka je ledva vydiet no včera poobede som robila mamatest a je tam paradna čiarka tak čo to nechápem žeby zlý test??BT mám stale vysoko 37,2

martinaj
autor
11. jún 2016

@lucka261177 netestujem uz tyzden... ja som tak bola predchadzajuce 2 tehu a vzdy to dopadlo rovnako. Lieky mam vsetky, tak nechcem aby sa vo mne zbytocne sparali.... v pondelok idem aj tak....

ritamama
11. jún 2016

@butterfly333 za posledne obdobie nemala som dobre skusenosti s DM pepino testom(slaba ciarka, aj kontrolna!). Skor Dr max, tie su paradne ciarocky 😎
A ako krvacanie? uz verim, ze nic! 😎

martinaj
autor
11. jún 2016

Mne sa to dnes aj snivalo, ze som potratila..... ale bublinka urcite vydrzi 💓 je moja, musi byt bojovnicka

butterfly333
11. jún 2016

@ritamama no ked sa utriem len vtedy ☹

baby213
11. jún 2016

@luciadobrov odpadnem!aka nahodicka 😉 svokrusa bude mat co robit hehe. Si statocna ze si to vydrzala neoovedat, palec hore 🙂

kotatko1232
11. jún 2016

@butterfly333 Pri prvom babu co som cakala som aj ja spinila asi tyzden .a tiez iba ked som sa utrela som mala krv a teraz mam skoro 3 rocni dcerku 🙂...to sa ti asi este stale uhniezduje...neznervoznuj sa uvidis bude dobree.len vela odychuj kedze deticky mas uz velke tak mozes odychovat 🙂

butterfly333
11. jún 2016

@kotatko1232 dakujem verím že to tak bude ja som toto mala už 6x teda pri každom tehu verím že toto bude v poriadku.

baby213
11. jún 2016

@martinaj
@butterfly333 baby ja viem ze je to tazke, sama mam pocas dna pochybnosti ci je vsetko ok,ale netestujem sa uz,zbytocne starosti si potom robite a zle myslienky privolavaju zle stavy.Takto nie 😕nastartujte sa a naplnte pozitivnym myslenim a dobrou energiou pre fazulky vo vasich bruskach nemoze byt naozaj nic lepsie.Mam nutkanie ist k doktorovi o tyzden skor ale este by nebolo vidiet srdiecko a to by som potom stale len na to myslela 😑A to nechcem,musime byt v pohode, klude a verit 👍😎

butterfly333
11. jún 2016

@baby213 ak nekrvacaš a nemáš problém tak možeš aj neskor k dr no ja som už 4x potratila teraz zas krv atak je jasne že sa bojím no verím že bude všetko ok,v ktorom tt si

martinaj
autor
11. jún 2016

@baby213 ja 2x a zacalo to vzdy krvacanim...... ono sa to sem tam lahko povie..... ale jasne, treba klud, len ako?

zaba9
11. jún 2016

@butterfly333 Neviem ako u Teba,ci si to mozes sama dat 3x. Mne to rovno dala takto,a ze to budeme postupne znizovat. A takisto ako martinaj si picham clexan od hematologicky. K tomu len kys.listovu a femibion. Sono mi robila,ale bolo vidno len dutinku. Objednana na dalsie vys.som o 10 dni,cize bud.piatok. Musime verit,ze teraz nam to uz vyjde. Drzim palceky. Ja zatial mam bolesti prs,a zaludok cely den jak na vode.

butterfly333
11. jún 2016

@zaba9 a ja nič ako by som ani tehu nebola a to mi bývalo v tehu vždy zle tak neviem verím že je všetko v poriadku.

kotatko1232
11. jún 2016

@butterfly333 tak ale 4x si potratila.a 2 deticky mas.nebod sa uvidis vsetko bude ok...hlavne sa neznervoznuj!!!!

zaba9
11. jún 2016

@butterfly333 musi byt vsetko ok.uz to musime dat. Ved len co tu tak sledujem,tak sme hned 3,co sa po potratoch konecne podarilo. Tak uz to musime dotiahnut do stastneho februara.

lenkamatus
11. jún 2016

Caute baby pridavam sa ku vam....ocakaveme nase druhe dietatko a veeeeelmi sa tesime....

zuzuk22
11. jún 2016

@lenkamatus gratulujem 🙂

baby213
11. jún 2016

@butterfly333 ja som pravdepodobne v piatom.Jasne netreba to zas brat na lahku vahu a samozrejme nie bez liekov na udrzanie tehotenstva, hlavne ked uz mas nedobe skusenosti ale naozaj sa nesmies stresovat,byt smutna ani v depke lebo si len pohorsis a neprospeje to ani tebe ani dietatku.Drzim silno vsetky palce nech je to OK.

zuzuk22
11. jún 2016

Moje prve jedlo 2 marhule co som stihla dnes ziest o 10h su uz o pol 11 v zachode

zuzuk22
11. jún 2016

Moje prve jedlo 2 marhule co som stihla dnes ziest o 10h skoncili uz o pol 11 v zachode ...😰😰

lucka261177
11. jún 2016

@zuzuk22 skus iba suche veci po malych sustach aj na silu kedze nemas asi chut.trebars suchy rozok.a to ze si jedla prvy krat o 10 je tiez zle.skus mat pri posteli jedlo a kym vstanes si dat par kuskov

zuzuk22
11. jún 2016

@lucka261177 dakujem skusim . ale aj vcera napr som sa sla napit cistej vody pobede ze uz som dlhsie nepila a co som vipila pol pohara maleho o chvilu som utekala grcat a mala som pocit ze islo von raz tolko vody ako dnu .....😥

zuzuk22
11. jún 2016

@lucka261177 alebo aj hrasok zo zahrady zboznujem tak som pred 2 dnami sla si trochu naoberat a o chvilu mi bolo uz tak zle a slo to von....😓

lucka261177
11. jún 2016

@zuzuk22 skusaj po trolinke naozaj trbars ten suchy rozok ono niekedy nezaberie naozaj noc stupajuce hcg sposbuje pocit nevolnosti na zaludok nieie uúlne prebadane preco to niekomu vadi a niekomu nie mne nieje tentokrat nic.aj vodu pi po duskoch hlavne nesmies byt hladna aj ked mas pociot ze vsetko vyvratis.samu ma zaujima ci nieco z toho zaberie.mne az v 7 measiaci pomohlo jest v posteli rozok a vyhla som sa ranemu vracaniu.ak nic nepomoze snad to coskoro prestane aspon.a o babatko sa neboj ono nieje este s tebou spojene este je vo vaku a cerpa si z neho vyzivu ktoru potrebuje.

butterfly333
11. jún 2016

keby že mne tek zle som štastná vedela by som aspon že je všetko v poriadku ☹ ☹ ☹

lucka261177
11. jún 2016

@butterfly333 ved vies ze to nemusi byt pravidlo.ja mam zanmu ktora nevedela roky otehotniet nakoniec umelym caka babatko tiez na niekolky pokus az tiez si picha do bruska injekcie aj berie cipky na udrzanie od zaciatku ma kadejake problemy straca imunitu pa zapaly ale babatko sa drzi dnesna doba dokaze zazraky ver ze ta budu spravne medikovat a babatko sa udrzi.silno tomu uver 🙂