icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

lienkapp
14. máj 2012

@sammy
@kikusik88 ďakujem baby ste ma ukľudnili 😀

jarus21
14. máj 2012

S radosťou s k vám pridám, po dnešnom vyšetrení som videla malinku bodku 🙂, cca 5tt.

zuzula2401
14. máj 2012

@jarus21 mooooc gratulujem, dufam že to po piatku napíšem aj ja 😀

cristi
14. máj 2012

@zuzula2401 ahoj,samozrejme,uz si tam 😉

selavi
14. máj 2012

pridávam sa k vám aj ja, od dnes to mám oficiálne potvrdené 🙂

kikusik88
14. máj 2012

@zuzula2401 ja som mala 2.4 ale ovu az na 23-24dc cize dost neskoro...uvidim ci ten termin ostane ci dr. posunie 😉
@oriesokm mysli pozitivne, ved hcg pekne stupa 🙂

koriatko
14. máj 2012

@oriesokm ahoj, v ktorom tyzdni, resp. DC ti brali to hcg? Len pre info, lebo mne dnes brali a neviem z akeho cisla sa mozem tesit...

oriesokm
14. máj 2012

@kikusik88 dakujem ti, snazim sa mysliet pozitivne 🙂 zaroven aj tebe drzim silno palceky

oriesokm
14. máj 2012

@koriatko ten prvy krat mi brali na 34 dc a druhy krat na 34. Ale hodnoty su u kazdej zeny rozdielne a to myslim riadne rozdielne. urcite daj vediet ako si dopadla s maraniami.
Uvidime ako mne dopadne kontrola v piatok, tesim sa aj bojim. dufam, ze sa vam budem vsetkym moct pochvalit

oriesokm
14. máj 2012

@koriatko som sa kopla v cislach :D druhy krat samozrejme 36 dc :D

koriatko
14. máj 2012

@oriesokm jasne, ze cisla su dost rozdielne, aj tabulky, co som pozerala maju velmi siroke rozpatie... Aj ja som velmi zvedava, dufam, ze bude vsetko v poriadku a ja sa budem tesit :D Ked bude vsetko OK, tak 9.1. by som mala mat termin.

oriesokm
15. máj 2012

@koriatko velmi ti to prajem, urcite daj vediet ake mas merania. ja tiez dufam, ze ja tento krat dopadnem lepsie ako prvy pokus. ak by vyslo vsetko dobre, tak ja by som mala mat termin 14.1. 🙂

simcatko11
15. máj 2012

@cristi ahoj supnes ma do sukromky...dakujeeem

koriatko
15. máj 2012

@oriesokm ahoj, tak vysledky boli dobre, hcg 2924 :D ale na sono ma objednala az o tyzden, takze este tyzden trochu v strachu a potom by som sa uz rada len a len tesila 🙂
Aj ja ti velmi drzim palce, tiez som si uz vselicim presla, takze viem ako sa bojis. Neboj bude to dobre a aj ty sa budes vytesovat 🙂

oriesokm
15. máj 2012

@koriatko jeeej, velmi sa tesim s tebou, mas krasnu hodnotu. Urcite o tyzden bude vsetko dobre, to sa nemusis bat 🙂 toto je super spravicka, velmi si ma potesila.

anitka22
15. máj 2012

ahojte baby 🙂 tak aj ja viem uz 10 dni ze cakame babo, zatial nam to povedali len testiky a graf ale verim im 🙂 hrooozne moc sa tesime 🙂 k dr som objednana na 22.5. a to mame akurat 2. vyrocie svadby, tak budeme mat krasny darcek 😵 poslednu mrchu som mala 7.4. a teda dufam ze uz aj srdiecko by sme mohli vidiet o tyzden 🙂 jaj uz nech to je, to cakanie je hrozne 😉 zle mi nie je, hlavka ma trosik dnes boli, ale to mozno ani nie z tehu, prsia sa mi zvacsili comu sa moc tesim 😀 ale su troosicku citlive ale v pohode 🙂

zuzula2401
15. máj 2012

@anitka22 gratulujeeeem 🙂

cristi
15. máj 2012

@simcatko11 ahoj,vitaj medzi nami 😉

kikusik88
15. máj 2012

taak este dnesny, 21 dpo 🙂

lienkapp
15. máj 2012

Baby je nutné brať tie vitamíny pre tehotné? Ja beriem E , B-komplex, C a kyselinu listovú samozrejme 😀 všetko zvlášť tabletky. Stačí aj to alebo si mám kúpiť napr. calibrum 😒

koriatko
15. máj 2012

@oriesokm dakujem, ze sa tesis somnou 🙂 ved aj ja dufam, ze vsetko bude v poriadku, uz ked mi to v utorok povedia, tak budem veeľmi šťastná. Ty kedy ideš na sono? Potom daj vediet, co a ako 🙂
@kikusik88 krásny testik, gratulujem 🙂
@anitka22 gratulujem... ja som mala mrchu 5.4. a tiez idem o tyzden na srdiecko, tak sa uz neviem dockat 🙂
Inak mne nie je vobec vobec nic, ani jeden priznak. Pri synovi ma aspon boleli prsia a teraz nic...

oriesokm
15. máj 2012

@koriatko ja idem v piatok na sono, som zvedava, idem tam s malou dusickou, no ak je vsetko ok malo by byt vidno aspon nieco miniaturne 🙂 a neboj, v utorok budes mat same dobre spravy 🙂

koriatko
15. máj 2012

@oriesokm neboj, aj u teba bude vsetko ok, uvidis, budes sa tesit z peknej fazulky 😉 budem na teba mysliet a cakat, na dobru spravu...

mucinka27
15. máj 2012

Awojjj kočky ,budeme robit v januari????no super 🙂

19monika75
15. máj 2012

ahoj ties sa k vam pridam posledna mrcha 7,5 dnes hcg890 a mala 5 🙂 milimetrova bublinka na sone neviem sice kedy vidno srdiecko ale neviem sa dockat inak vam vsetkym drzim peste 🙂

mucinka27
15. máj 2012

19minika awoj ja som bola dnes na sone a som 6+3tt a srdiečko už bije 🙂))

luluapali
15. máj 2012

@mucinka27 ahoj, ja som dnes 6tt+5 🙂
Ahojte maminy, pridávam sa k vám. Zatial termín podľa tehotenstvo.academy 2.1.
Ja som od minulej stredy na PN kvôli stresujucej práci a robím troška z domu. Už máme prvú fotečku, videli sme mihotať sa srdiečko a ďalšia kontrola 5.6. 🙂
Príznaky žiadne. Troška únava, bolia ma prsia, zle mi nie je...a vy ako?

anitka22
16. máj 2012

@luluapali ahoj pridaj sa 🙂 ako je to na vysetreni? co vsetko sa dialo? mne az na to ze sa mi zvacsili prsia nie je vobec nic 🙂 sice ma obcas pobolieva brusko, docitala som sa ze sa pomaly roztahuje maternica tak dufam ze vsetko ok 🙂

mianc
16. máj 2012

Ahojte kočky, ja som si dnes robila testík, a boli tam II 🙂 ešte neviem presný termín ale tak podľa mňa ten január, možno začiatok februára.. 🙂 ešte stále tomu akosi nemôžem uveriť.. ak chápete čo tým myslím.. 😅 joooj.. ale veľmo sa tešííííííííím! 🙂

anikag
16. máj 2012

Ahojte pridávam sa 🙂 v pondelok // a termín cca 13.1.2013 🙂 Tešíme sa 🙂