Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
S radosťou s k vám pridám, po dnešnom vyšetrení som videla malinku bodku 🙂, cca 5tt.
@jarus21 mooooc gratulujem, dufam že to po piatku napíšem aj ja 😀
@zuzula2401 ahoj,samozrejme,uz si tam 😉
pridávam sa k vám aj ja, od dnes to mám oficiálne potvrdené 🙂
@zuzula2401 ja som mala 2.4 ale ovu az na 23-24dc cize dost neskoro...uvidim ci ten termin ostane ci dr. posunie 😉
@oriesokm mysli pozitivne, ved hcg pekne stupa 🙂
@koriatko ten prvy krat mi brali na 34 dc a druhy krat na 34. Ale hodnoty su u kazdej zeny rozdielne a to myslim riadne rozdielne. urcite daj vediet ako si dopadla s maraniami.
Uvidime ako mne dopadne kontrola v piatok, tesim sa aj bojim. dufam, ze sa vam budem vsetkym moct pochvalit
@cristi ahoj supnes ma do sukromky...dakujeeem
@oriesokm ahoj, tak vysledky boli dobre, hcg 2924 :D ale na sono ma objednala az o tyzden, takze este tyzden trochu v strachu a potom by som sa uz rada len a len tesila 🙂
Aj ja ti velmi drzim palce, tiez som si uz vselicim presla, takze viem ako sa bojis. Neboj bude to dobre a aj ty sa budes vytesovat 🙂
ahojte baby 🙂 tak aj ja viem uz 10 dni ze cakame babo, zatial nam to povedali len testiky a graf ale verim im 🙂 hrooozne moc sa tesime 🙂 k dr som objednana na 22.5. a to mame akurat 2. vyrocie svadby, tak budeme mat krasny darcek 😵 poslednu mrchu som mala 7.4. a teda dufam ze uz aj srdiecko by sme mohli vidiet o tyzden 🙂 jaj uz nech to je, to cakanie je hrozne 😉 zle mi nie je, hlavka ma trosik dnes boli, ale to mozno ani nie z tehu, prsia sa mi zvacsili comu sa moc tesim 😀 ale su troosicku citlive ale v pohode 🙂
@anitka22 gratulujeeeem 🙂
@simcatko11 ahoj,vitaj medzi nami 😉
Baby je nutné brať tie vitamíny pre tehotné? Ja beriem E , B-komplex, C a kyselinu listovú samozrejme 😀 všetko zvlášť tabletky. Stačí aj to alebo si mám kúpiť napr. calibrum 😒
@oriesokm dakujem, ze sa tesis somnou 🙂 ved aj ja dufam, ze vsetko bude v poriadku, uz ked mi to v utorok povedia, tak budem veeľmi šťastná. Ty kedy ideš na sono? Potom daj vediet, co a ako 🙂
@kikusik88 krásny testik, gratulujem 🙂
@anitka22 gratulujem... ja som mala mrchu 5.4. a tiez idem o tyzden na srdiecko, tak sa uz neviem dockat 🙂
Inak mne nie je vobec vobec nic, ani jeden priznak. Pri synovi ma aspon boleli prsia a teraz nic...
Awojjj kočky ,budeme robit v januari????no super 🙂
ahoj ties sa k vam pridam posledna mrcha 7,5 dnes hcg890 a mala 5 🙂 milimetrova bublinka na sone neviem sice kedy vidno srdiecko ale neviem sa dockat inak vam vsetkym drzim peste 🙂
19minika awoj ja som bola dnes na sone a som 6+3tt a srdiečko už bije 🙂))
@mucinka27 ahoj, ja som dnes 6tt+5 🙂
Ahojte maminy, pridávam sa k vám. Zatial termín podľa tehotenstvo.academy 2.1.
Ja som od minulej stredy na PN kvôli stresujucej práci a robím troška z domu. Už máme prvú fotečku, videli sme mihotať sa srdiečko a ďalšia kontrola 5.6. 🙂
Príznaky žiadne. Troška únava, bolia ma prsia, zle mi nie je...a vy ako?
Ahojte kočky, ja som si dnes robila testík, a boli tam II 🙂 ešte neviem presný termín ale tak podľa mňa ten január, možno začiatok februára.. 🙂 ešte stále tomu akosi nemôžem uveriť.. ak chápete čo tým myslím.. 😅 joooj.. ale veľmo sa tešííííííííím! 🙂
Ahojte pridávam sa 🙂 v pondelok // a termín cca 13.1.2013 🙂 Tešíme sa 🙂

@sammy
@kikusik88 ďakujem baby ste ma ukľudnili 😀