Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@miskadusko myslim ze to moze byt tym ze si tak schudla...aj ja som drzala dietu a dala som dolu 7 kil a hned sa nalepilo..myslim ze to bolo prave tymto 😉
Ahojte, pridavam sa ku vam...🙂 Termin 2.januara a jeden drobec uz doma 🙂 Aj vy ste z toho take v strese ? 😲 Mam pocit, akoby to bolo zase prvykrat 😀 Zatial som pribrala pol kila, zjem vsetko, co predo mnou neutecie na strom... Nevolnosti celodenne, hlavne ked sa nenajem 😀
@kikusik88 no, našťastie (pre mna ) sa "odhlasujem " z tejto vašej kráásnej témičky. Mrcha prišla takže sa to vyriešilo samo a asi tak ako to malo byť . tak vám prajem kráásne tehulkovanie iba zdravíčka vela a žiadne nevolnosti. kočky a užívajte si to ,lebo nikdy človek nevie či sa to ešte zopakuje 😉
@miskadusko aha tak ak si takto spokojna tak aj tebe veela zdravicka a krpcom tiez 🙂
@kikusik88 dakujem pekne, si milááá 🙂
pridáte aj mňa do súkromky. ďakujem ste zlaté 🙂
Ahojte dievčatá.. Tak i ja som si v nedeľu robila paar testov ktoré vyšli s dvomi paličkami... V pondelok som bola u gynekológa kt.mi urobil akurát sono ukázal mi malú ciernu bedecku, opýtal sa ma či mám nejaké ťažkosti a dal mi termín o necelé dva týždne na ultrazvuk.. Som šťastná a pevne verím, že toto všetko naozaj znamená to, že budem mať bábätko.... Veľmi sa teším...
Ahojte....rada by som sa k Vam pridala ,kedze termin mame na 11.januar :D
@nadezda4 Jej, super, ze nie som sama taka odvazna 🙂 Lebo mam take zmiesane pocity, ci to nie je skoro a ako to zvladnem, kedze mi nema okrem mm kto pomoct... 😒 Ale chcela som, aby vyrastalli spolu a ja som mohla ist do roboty a uz neprerusovat. A keby bol uz Misko samostatny a velky, asi by sa mi do dalsieho baba uz nechcelo 🙂
@magre noo ja som to neplanovala az tak skoro, priznam sa, trochu ma ta sprava zaskocila... viac-menej sa este len spamätavam 😀 dozvedela som sa to len predvcerom vecer. tiez mam zmiesane pocity a aj sa trochu bojim, hlavne dufam, ze to zvladnem v pohode, pri prvej som 10 tyzdnov bola mimo, neustale vracanie, bolo mi strasne zle, dufam, ze teraz uz to bude ine, predsa len dcerka je este mala, aj ked uz chodi
kocky sup sup napisat @cristi, nech vas prida do nasej sukromky. cim viac nas bude, tym lepsie 🙂 urobime potom "statistiku" 🙂
ahojte 🙂 pripajam sa ku Vam 🙂 termin 5.1. 🙂
Pevne verim, ze na kontrole 4.6. doktorka povie iba pozitivnu spravu. Nasadila mi Duphaston, ale verim ze to bude OK a ostanem tu s Vami v januarovkach 🙂
Baby, ja viem, ze to bude zniet hlupo, ale ja tomu nerozumiem, viete, ked sa hovori, ze v tom a tom tyzdni je babo uz take a take.....
no, proste, ktore tt mam brat do uvahy? to sono, alebo podla menzesu?
sono mam 6 tyzdnov a menzes 8 tyzdnov.

@januliatko1985 jeeeej velmi ta tu vitam tesim sa s tebou 😉