icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

kikusik88
23. máj 2012

@januliatko1985 jeeeej velmi ta tu vitam tesim sa s tebou 😉

kikusik88
23. máj 2012

@miskadusko myslim ze to moze byt tym ze si tak schudla...aj ja som drzala dietu a dala som dolu 7 kil a hned sa nalepilo..myslim ze to bolo prave tymto 😉

magre
23. máj 2012

Ahojte, pridavam sa ku vam...🙂 Termin 2.januara a jeden drobec uz doma 🙂 Aj vy ste z toho take v strese ? 😲 Mam pocit, akoby to bolo zase prvykrat 😀 Zatial som pribrala pol kila, zjem vsetko, co predo mnou neutecie na strom... Nevolnosti celodenne, hlavne ked sa nenajem 😀

megies777
23. máj 2012

@magre ahoj, presne tak aj ja sa cítim ako by to bolo po prvý krát 🙂 . A nevoľnosti okrem tých čo píšeš aj ty, keď sa nenajem nemám žiadne. keď to takto pôjde ďalej, v januári budem ako slon africký 😎

miskadusko
23. máj 2012

@kikusik88 no, našťastie (pre mna ) sa "odhlasujem " z tejto vašej kráásnej témičky. Mrcha prišla takže sa to vyriešilo samo a asi tak ako to malo byť . tak vám prajem kráásne tehulkovanie iba zdravíčka vela a žiadne nevolnosti. kočky a užívajte si to ,lebo nikdy človek nevie či sa to ešte zopakuje 😉

kikusik88
23. máj 2012

@miskadusko aha tak ak si takto spokojna tak aj tebe veela zdravicka a krpcom tiez 🙂

miskadusko
23. máj 2012

@kikusik88 dakujem pekne, si milááá 🙂

ivnik
23. máj 2012

pridáte aj mňa do súkromky. ďakujem ste zlaté 🙂

maaackaa
23. máj 2012

Ahojte dievčatá.. Tak i ja som si v nedeľu robila paar testov ktoré vyšli s dvomi paličkami... V pondelok som bola u gynekológa kt.mi urobil akurát sono ukázal mi malú ciernu bedecku, opýtal sa ma či mám nejaké ťažkosti a dal mi termín o necelé dva týždne na ultrazvuk.. Som šťastná a pevne verím, že toto všetko naozaj znamená to, že budem mať bábätko.... Veľmi sa teším...

maaackaa
23. máj 2012

@oriesokm
mišiatko koho to tu vidím :D :D

magre
24. máj 2012

@megies777 Akoze, ked si pozries moje fotky, tak pri Miskovi som nebola nejaka velka, aj ked som sice pribrala 17 kil, ale obavam sa, ze teraz budem tiez presne ako Ty pises... Slonice 😀 Len nech nie sme aj tak dlho tehotne 😅

oriesokm
24. máj 2012

@maaackaa hihi, no caveees, kto by to povedal, ze sa tu stretneme mojka 🙂 tak ty tiez 6ty tyzden? tesiiim sa

megies777
24. máj 2012

@magre tak to by ma určite trafilo. Ja dúfam, že to nebude ani tých 40 týždňov. prvé dve som rodila v 38. týždni a aj to už som mala vyše hlavy všetkého 🙂 . Ty si odo mňa o 2 týždne popredu, už si bola u lekára?

magre
24. máj 2012

@megies777 Akurat vcera sme robili normal poradnu, nemam pravidelny cyklus, tak sme museli urcit tyzden podla sona. A dalsiu uz mam normal o tri tyzdne. V 8. tyzdni je v tehu knizke napisana prva poradna, tak chod buduci tyzden 🙂 😉

smoulinka178
24. máj 2012

Ahojte....rada by som sa k Vam pridala ,kedze termin mame na 11.januar :D

megies777
24. máj 2012

@magre ani ja nemám pravidelný cyklus, takže som sem termín napísala len tak orientačne. Tiež presne uvidím až podľa sona. Chystám sa na budúci týždeň v piatok, už sa neviem dočkať 😎

nadezda4
24. máj 2012

ahojte baby, tak to vyzera, ze sa k Vam pridavam aj ja 🙂 aj ked som zatial u Dr. nebola, ale test bol pozitivny...
@magre a my mame takmer rovnake deticky

nadezda4
24. máj 2012

@cristi pridas aj mna do sukromky? dik 🙂

nadezda4
24. máj 2012

@magre
@megies777
ja mam tiez nepravidelny cyklus, dala som termin podla PM, ktovie, napokon sa narodi mozno az vo februari 😉
aj dcerka sa totiz oproti "oficialnemu" terminu podla PM narodila o tyzden neskor

magre
24. máj 2012

@nadezda4 Jej, super, ze nie som sama taka odvazna 🙂 Lebo mam take zmiesane pocity, ci to nie je skoro a ako to zvladnem, kedze mi nema okrem mm kto pomoct... 😒 Ale chcela som, aby vyrastalli spolu a ja som mohla ist do roboty a uz neprerusovat. A keby bol uz Misko samostatny a velky, asi by sa mi do dalsieho baba uz nechcelo 🙂

magre
24. máj 2012

@nadezda4 este pozeram, ze si aj presovcanka, ci niekde z okolia si? Lebo ja tiez 🙂

nadezda4
24. máj 2012

@magre noo ja som to neplanovala az tak skoro, priznam sa, trochu ma ta sprava zaskocila... viac-menej sa este len spamätavam 😀 dozvedela som sa to len predvcerom vecer. tiez mam zmiesane pocity a aj sa trochu bojim, hlavne dufam, ze to zvladnem v pohode, pri prvej som 10 tyzdnov bola mimo, neustale vracanie, bolo mi strasne zle, dufam, ze teraz uz to bude ine, predsa len dcerka je este mala, aj ked uz chodi

magre
24. máj 2012

@nadezda4 No, aj nam sa kus skor smyklo 😀 A neviem si predstavit posledny trimester a potom prve mesiace... Dufam, ze to nejako v zdravi prezijeme 😀

nadezda4
24. máj 2012

@magre priamo z Presova nie, skor z okolia, aj ked teraz uz byvame isty cas v KE, inak vy ste to planovali?

nadezda4
24. máj 2012

@magre 😀 😀 😀 ved aj nam 😀

nadezda4
24. máj 2012

@magre ved to, a ja tiez neviem, do kedy mozem nosit dcerku na rukach, ona sa tak rada vala po mojom bruchu, skace po mne...

nadezda4
24. máj 2012

@magre vcera si bola prvykrat u Dr? uvazujem, kedy vlastne ist, pri prvej som bezala prakticky hned, ale teraz rozmyslam, ci treba az tak skoro

karinkaeich
24. máj 2012

kocky sup sup napisat @cristi, nech vas prida do nasej sukromky. cim viac nas bude, tym lepsie 🙂 urobime potom "statistiku" 🙂

gitusa23
24. máj 2012

ahojte 🙂 pripajam sa ku Vam 🙂 termin 5.1. 🙂
Pevne verim, ze na kontrole 4.6. doktorka povie iba pozitivnu spravu. Nasadila mi Duphaston, ale verim ze to bude OK a ostanem tu s Vami v januarovkach 🙂

gitusa23
24. máj 2012

Baby, ja viem, ze to bude zniet hlupo, ale ja tomu nerozumiem, viete, ked sa hovori, ze v tom a tom tyzdni je babo uz take a take.....
no, proste, ktore tt mam brat do uvahy? to sono, alebo podla menzesu?
sono mam 6 tyzdnov a menzes 8 tyzdnov.