icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

maaackaa
25. máj 2012

@oriesokm a ty o tri dni budes mudrejsia..hned mi daj vediet :D co a ako a dakujem za podporu ... velmi pekine

kikusik88
25. máj 2012

ahojte kocky, tak my sme vcera boli na prvom sone 🙂 sme 7 tt najskor mu tam vysocil termin 7.1 a neskor az 14.1 tak neviem ktory plati...28.6 mame prvu poradnu a tri dni pred tym odbery 🙂 tesiim sa bolo aj kranse srdiecko a tiez mi dr foto nedal a ani sa nepytal ci chcem..nabuduceuz budem 12 tt cize budem pytat 🙂 juj vsetko je v poriadku tesim sa

maaackaa
25. máj 2012

@kikusik88 jeej kikusik to je super..gratulacia to ma velmi tesi...

kikusik88
25. máj 2012

@maaackaa dakujeem 😉

karinkaeich
25. máj 2012

kocky, pridajte sa k nam do sukromnej skupiny. staci napisat @cristi, nech vas prida

maaackaa
25. máj 2012

@kikusik88
kikusik... ja mam prvy ultrazvuk 31. a neviem sa dockat..lebo lekar mi na tom sone nic nepovedal...a ani krv nebral..tak som zvedava.. a kde tu ma bolia vajecniky tak som z toho trochu mimo..neviem sa dockat veru 31.5. koksoooo 😀

maaackaa
25. máj 2012

@karinkaeich
joooj ved ja ani neviem ako to tu funguje..jedine co viem je davat odpovede... no nejak sa tu este nevyznam :D :D no dakujem... si velmi zlata...

kikusik88
25. máj 2012

@maaackaa neboj aj mna obcas cosi zaboli alebo pichne, ale asi je to normalne, ved sa tam cosi robi 😉
verim ti ze sa tesis, ja som este na sone nebola toto bol prvy tak som sa nevedela dockat. ale ked budes pocut to srdiecko tak budes v siedmom nebiiii drzim palce nech je to v poriadku

maaackaa
25. máj 2012

@kikusik88

jeej Kikuš ani nevieš ako sa s tebou teším..a dakujem ti velmi pekne za podporu.. si velmi zlata... no mas pravdu trosku sa nam meni to nase telicko...a to je super..treba si len zvyknut.. a tesim sa velmi na ultrazvuk..a dufam, ze bude vsetko v poriadku..to je najdôlezitejsie... uz aby mi lekar potvrdil, ze je vsetko ok..to budem stastna tak ako si ty dnes :D :D

lenulik15488
25. máj 2012

@megies777 takže predtym ti vobec zle nebyvalo ano 🙂? No mne zatial nieje vôbec zle ale sem tam mavam troška zavraty... Hovori sa, že zle nieje pri chlapčekoch ale to si nemyslim, že je pravda sesternica ma 2 a tehotenstva obe jedna velka katastrofa 🙂 ty mas co chlapčeka a dievčatko alebo 🙂?

megies777
26. máj 2012

@lenulik15488 no práve ja mám dve baby, takže asi to ozaj nebude pravda 🙂 . A sestra má chlapčeka a vracala prvé tri mesiace jak svadobný pes... Do tretice by som prijala chlapa, ale ono je to jedno, hlavne nech je to v poriadku. A u teba tie nevoľnosti ešte kľudne môžu začať, ale neprajem. Radšej pokojné tehotenstvo 🙂

persseffona
26. máj 2012

ahojte kočky tak aj my sme našli // podľa PM by sme mali byť v 5tt, ale k doktorke idem až 11.6 tak dovtedy hádam vydržím a všetko bude tak ako má. Ešte sme nikomu nevraveli čakám na to potvrdenie od doktorky a potom potešíme rodinku 🙂

mia117
26. máj 2012

@persseffona gratulujem 🙂

mia117
26. máj 2012

@megies777 ahoj aj ja mam od vcera taketo stavy, zaludok ako na vode a bala som sa ze vsetko co zjem vyvratim, a ani ja som pri prvom nemala taketo zaludocne problemy, ale asi kazde tehu je ine..

lenulik15488
26. máj 2012

@megies777 No to je pravda je jedno čo to bude hlavne nech je to zdravé to si asi každá z nás budúcich maminiek praje 🙂 A s tými nevoľnosťami to asi bude nejaky blud čo sa týka pohlavia u každej ženy je to podla mna individuálne 🙂 No k dvom babám by sa ti už aj chlap doma hodil to je pravda 🙂 tak snad vyjde držim prsty :D

kikusik88
26. máj 2012

@persseffona gratulujeem 🙂
@maaackaa no neboj dockas sa aj ty a budes taka stastna ze budes chciet vsetkym vyzvonit ze cakate miminko 😀

lindana
26. máj 2012

Ahojte, no ja som ani nesnivala, ale je to tak, zatial mi dva testy potvrdili, ze budeme mat mimi. Este neviem, ci budem januarovka alebo februarovka, zatial to vychadza na 4.2., ale rada by som sa pridala k Vam 😀

oriesokm
26. máj 2012

@lindana gratulujem a vitaj medzi nami 😉

megies777
26. máj 2012

@mia117 no a napríklad dnes vôbec nič, celý deň sa prežieram. Rozmýšľam čo je lepšie, či nič nejesť zo strachu, že všetko pôjde von, alebo jesť bez prestávky celý deň... Veď takýmto tempom budem mať ochvíľu predpôrodnú podobu 😀 Čo máš prvé chlapčeka, či dievčatko?

lenulik15488
26. máj 2012

@lindana gratulujem 🙂 vitaj a snad budeš januarovka :DDD

olienka12
26. máj 2012

ahojte kocky, ako rada by som sa k Vam pripojila 🙂 snad buduci tyzden testik ukaze dialnicu 🙂

mia117
27. máj 2012

@megies777 mam chlapca, bude mat 8 🙂 ja som este nachladena od minuleho tyzdna, do toho ten zaludok , tak sa necitim zrovna najlepsie ☹ ty mas ake deticky?

megies777
27. máj 2012

ja mám baby. Jedna má 10 a druhá 8. Ani neviem čo nás to napadlo, ale tak snáď to bude dobré. Dievčatá už trochu pomôžu okolo bábätka 🙂 Ty si chcela taký veľký rozdiel, či sa Vám nedarilo?

megies777
27. máj 2012

@mia117 ja mám baby. Jedna má 10 a druhá 8. Ani neviem čo nás to napadlo, ale tak snáď to bude dobré. Dievčatá už trochu pomôžu okolo bábätka Ty si chcela taký veľký rozdiel, či sa Vám nedarilo?

sandricka2011
27. máj 2012

@kikusik88 ja zijem v Rakusku a za 1.ultrazvuk som si cvakla 33eur 😖 Obrazok som samoska dostala aj bez opytania,ale za tu cenu ma mohol ujo doktor aj domov odviezt :D

mia117
27. máj 2012

@megies777 ja som chcela najskor neskor, ale zhodli sme sa , ze uz by to bol moc velky rozdiel a tak sme skusali a postastilo sa nam 🙂 urcite ti baby pomozu, hlavne dievcata, su take starkstlivejsie, urcite sa uz na miminko tesia, ci? moj synak uz sa moc tesi a verim, ze aj on my pomoze 🙂

megies777
27. máj 2012

@mia117 my sme už pôvodne nechceli ale teraz nás to nejako pochytilo, že sú už baby trochu väčšie a spomíname na tie časy keď boli malé mimčá. Tak sme si povedali že ešte jedno 🙂 Tešia sa veľmi, len dúfam že všetko dobre dopadne. Dievčatá sú starostlivejšie ale mám kamarátku, ktorá má 10 ročného syna a teraz bábätko - no on sa ide z neho zblázniť. Vkuse pestuje, vozí... Určite aj tvoj synáčik pomôže. Tak nech ti vyjde párik 🙂

megies777
28. máj 2012

babulky počula niektorá z vás, že v tehotenstve by sa nemalo jesť pikantné? Ja práve na to mám neskutočné chute 😝

simonkazga
28. máj 2012

@megies777 v zásade by si nemala žiadne extrémne pikanté jedlá, lebo to stimuluje maternicu. Ale s mierou sa smie všetko

megies777
28. máj 2012

@simonkazga 🙂 snažím sa to samozrejme obmedzovať.. no niekedy sa neovládnem ale tak snažím sa aspon aby to nebolo prehnane pikantné 🙂