Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
ahojte babulky ja som sa tu dosť dlho neukázala, mala som príšerné stavy, ale už je to fajn, tak dúfam, že teraz si to čakanie budem už len užívať 🙂
zdravim vas a pridavam sa.. 🙂
zdravím dievčatá, tiež sa pridávam....termín mám 11.1.2013 🙂
Ahojte,, tiež sa pridávam ja mám termín 10.01.2013,, a očakávam svoje prvé bábo 😉
ahoj babaule zacali ste si us pomali aj nieco kupovat na babo alebo stale len okukavate kazdy strasi este nekupuj co ked sa nieco stane ja si myslim ak sa ma nieco stat tak
sa to stane ci mame nieco kupene alebo nie
ahojte maminky 🙂 pridávam sa k vám, termín mám 8 januára a doma mám 11mesačného syna a pomaly 12 ročnú dcéru. trochu sa obávam, ako to s dvoma maličkými zvládnem, ale snáď to pôjde. 😉 je tu nejaká mamina, ktorá ma doma tiež také malé drobča? 🙂
@19monika75 ahoj, ja som aj pri prvom, aj pri druhom kupovala veci asi od 4 mesiaca. dokonca kočík sme kupovali pri synovi keď som bola v 3 mesiaci. naskytla sa dobrá kúpa, tak prečo nevyužiť a hlavne som potom s bruškom nestresovala. samozrejme svokre sa to nepáčilo, že sa nemá kupovať popredu, že to prináša smolu, ale kašlala som na to, presne ako si napísala, ak sa má niečo stať, tak pár kúpených vecí to neovplyvní. 😒 tehotenstvo si treba užívať, tešiť sa s bruška a spríjemňovať si to aj nákupmi pre drobčeka, pokiaľ to stav a financie dovolia, tak hor sa do toho... 😀 😀 😀
@cristi ahoj, môžem k vám do súkromky?
@tintinamartina ahoj,budeme sa len tesit 🙂 si pridana 😉
Ahoj, ja zatial len okukávam, ešte som nič nekúpila...........
to som rada ze som neni sama ties som si us nieco kupila a svokra hnet malovala "certa na stenu " tak som jej vysvetlila ze ak bude mat mudre reci tak tam chodit nemusime nepoviem keby mam 18 ale mam 36 a 3 deti
@tintinamartina ahoj, ja mám doma 9,5 mesačnú dcéru a bábo čakám na 11. január 🙂
@timuss ahoj. Tak som rada,že v tom nie som sama. Budeš riešiť surodenecky kočík?
@tintinamartina asi nie, ale my sme z dediny a bývame na dosť kľudnej ulici, takže ak budem chcieť ísť von bude sa to dať asi tak, že malá pôjde po svojich a bábo pôjde do kočíka...aj tak bude zima v januári, nebudeme tráviť celé dni vonku, a na jar už dcéra určite bude bezpečne chodiť....takže zatiaľ to neriešim, ak fakt bude treba, doriešim potom 😅
Ahojte ,tiez cakame babo v januari 15. a chcela som sa popytat,ci uz si nektora z vas davala z krvi urcit pohlavie?
ahoj, ja mám termín 9.1. a je to naše prvé. Strašne sa tešíme, aj keď si neviem predstaviť ako zvládnem starostlivosť o malé bábätko
@minune
@fajndievca babenky no my sme blizko seba 🙂 Ja momentálne byvam v Trebišove inak pochádzam z Humenného ale svokru mam vo Veľkých Kapušanoch 🙂 takže aj v MI som dosť často 🙂 Ja mam termin pôrodu 20.1.2013 takže sme blizko seba vcelku 🙂 babenko ale vyzera o tyžden popredu čiže nakoniec asi aj spoločny termin budeme mat 🙂
Ahojte baby, aj ja by som sa k Vam rada pridala, termin mam 5..januara a veľmi sa teším je to naše druhé druhé dieťatko, doma máme už chlapčeka Filipka ... ďakujem Dáša

ahoj babule ja mam termin 13,1 ale syn sa mi narodil o27 dni skor a mal4500gr ja som sice prybrala36kg ale to som si mohla dovolit lebo som mala 50kg teras mam80 tak musime len tak striedmo papat nech som neni ako
slon