icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

liwqa
3. dec 2012

Ahojte 🙂 aj ja sa chcem pridat prosim 🙂 termin mame 26.1....

tinka_14
3. dec 2012

Ahpojte, mozem sa pridat? Termin mam na 28.1.

katren32
3. dec 2012

@sisinka29 konecne som nasla niekoho kto ma termin ako ja 🙂 1.1 ale tiez mam pocit ze to bude skor.

sisinka29
4. dec 2012

@katren32 no málo mamičiek je na tento termín asi. uvidíme, ale tak to vyzerá, že skôr 🙂

luboslavaf
5. dec 2012

Zdravím Vás všetky....
chcem sa spýtať či je tu niekto, kto sa chystá rodiť v Trenčíne koncom januára.
Ja mám termín 23.1.
Začínam mať dosť strach, bo doktorka ma stále straší, že bábätko je maličké.
V 32 tt. malo cca 1400g, ale čo robiť, aby pribralo ???

denanika
5. dec 2012

@luboslavaf ja budem rodiť v Trenčine ale už začiatkom januára a neboj keby to bolo s tebou zlé tak ta pošle do nemocnice, tiež som tam ležala a bolo tam vela mamičiek čo mali malé bábetka, zlé prietoky a podobne tak si myslím že keby bol niaky problém tak ta asi nenechá doma trápiť sa nad tým.

janus32
6. dec 2012

@luboslavaf Ahoj,tie rozmery vôbec nie sú presné🙂mne tvrdili pri malej,že bude mať okolo 3,5kg a ked sa narodila,tak mala 2760g 😀 a ešte mám super zážitok z posledných dvoch poradní-kedže chodím aj na rizikovku.Môj doki mi hovoril v 30tt,že malý má cca 1700g a v 31tt som bola na rizikovke a tam povedali,že má cca 1500g-tak sme sa asi scvrkli 😅 ja by som sa vôbec nestresovala kvôli váhe 🙂

katusa166
6. dec 2012

ahoj mam termin 10.1.2013, najde sa tu prvorodicka, ktora planuje porod v ruzomberskej porodnici?

naty1987
Odpoveď bola odstránená
janus32
7. dec 2012

@katusa166 Ahoj,popros cristi-zakladateľku,nech ťa zaradí do súkromnej témy,myslím,že tam máme z tvojho okolia maminky-čakateľky🙂

ssslnieckooo
7. dec 2012

@katusa166 ahoj ja neplanujem, ale mam istu ruzombersku porodnicu. Potrebujes nieco vediet? 🙂

katusa166
7. dec 2012

@ssslnieckooo
ahoj, ja som z Oravy tak neviem ci budem stihat prist do Ruzomberka ci to skor nebude v Trstenej, ale velmi rada by som stihla, lebo som pocula dobre ohlasy na Ruzombersku porodnicu a vlastne som tam aj bola na obhliadku a mam z toho dobry dojem, opytat sa akurat chcem ci aj doktory a personal su tak v pohode ako prave ta jedna co nas nemocnicou sprevadzala , a ako je to s dokrmovanim? nosia babo k prsniku alebo ho nakrmia oni aby bolo tichucko?

nikol4588
10. dec 2012

@cristi
ahoj mohla by si ma prosim zaradit do sukromnej temy? dakujem

shelly13
11. dec 2012

Dievčatá, je tu niekto, kto má termín 7.1?

denanika
11. dec 2012

@shelly13 áno ja 🙂

ninus29
16. dec 2012

ja to zhrniem všetko do jedného 🙂 termín mám koncom januára, keďže môj doktor mi napísal 22.1. a doktor, ktorému chodím na sono 1.2. 😎 vyberme si 😀
s váhou je to horšie...ja som doteraz pribrala nejakých 15 kíl... nech robím,čo robím....čo už, hlavne,že sme zdraví 🙂 drobec má teraz v 33.TT nejakých 2140g

ochechula4
17. dec 2012

@sylvelia
VÁŽENÉ MAMINY, najmä však budúce maminy, ktoré máte termín 7.1.2013 PROSÍM SPOZORNITE emoticon

Televízia Joj pripravuje veľmi pekný formát o mamičkách, tehotenstve, jednoducho o radostiach a starostiach mamičiek a ich bábätiek. Mám pre Vás jednu zaujímavú ponuku. Ak si to čítate práve Vy.., áno kľudne aj Vy emoticon)), ktorá spadáte do termínu pôrodu +- 7.1.2013 prosím Vás nebojte sa ma emoticon a napíšte mi mail na kepazova@joj.sk a ja už Vám o peknom projekte a o tom, o čo ide poviem viac emoticon.. Som redaktorka TV JOJ, moje meno je Alexandra Kepazová a na tomto projekte budem spolupracovať. Nejde o žiadne negatívne záležitosti a podvody, práve naopak konečne niečo pekné, milé spojené s poradenstvom, na ktorom bude spolupracovať veľa významných lekárov a pod. Veľmi pekne Vás všetky, ktoré táto prosba zaujala alebo viete o nejakej kamarátke s týmto termínom, veľmi pekne Vás prosím, čo najskôr mi do vyššie uvedenej pošty (kepazova@joj.sk) napíšte do predmetu len SUPERMAMA a kľudne mi zatiaľ stačí ak priložíte len emailový kontakt. Ak s tým nemáte problém mobil samozrejme poteší - pretože tak sa veci vysvetľujú ľahšie a šetrí sa aj čas emoticon. Pekný deň prajem. Alexandra Kepazová.

ochechula4
18. dec 2012

@shelly13
VÁŽENÉ MAMINY, najmä však budúce maminy, ktoré máte termín 7.1.2013 PROSÍM SPOZORNITE emoticon

Televízia Joj pripravuje veľmi pekný formát o mamičkách, tehotenstve, jednoducho o radostiach a starostiach mamičiek a ich bábätiek. Mám pre Vás jednu zaujímavú ponuku. Ak si to čítate práve Vy.., áno kľudne aj Vy emoticon)), ktorá spadáte do termínu pôrodu +- 7.1.2013 prosím Vás nebojte sa ma emoticon a napíšte mi mail na kepazova@joj.sk a ja už Vám o peknom projekte a o tom, o čo ide poviem viac emoticon.. Som redaktorka TV JOJ, moje meno je Alexandra Kepazová a na tomto projekte budem spolupracovať. Nejde o žiadne negatívne záležitosti a podvody, práve naopak konečne niečo pekné, milé spojené s poradenstvom, na ktorom bude spolupracovať veľa významných lekárov a pod. Veľmi pekne Vás všetky, ktoré táto prosba zaujala alebo viete o nejakej kamarátke s týmto termínom, veľmi pekne Vás prosím, čo najskôr mi do vyššie uvedenej pošty (kepazova@joj.sk) napíšte do predmetu len SUPERMAMA a kľudne mi zatiaľ stačí ak priložíte len emailový kontakt. Ak s tým nemáte problém mobil samozrejme poteší - pretože tak sa veci vysvetľujú ľahšie a šetrí sa aj čas emoticon. Pekný deň prajem. Alexandra Kepazová.

lenush123
25. dec 2012

@cristi ahoj mam termin 12.1.2013 rada by som sa k Vam tiez pridala 🙂

cristi
25. dec 2012

@lenush123 ahoj,si pridana 🙂

mojitosca
31. dec 2012

@cristi ahoj, mozes aj mna pridat prosim, termin mam 14.1. 🙂 dakujem

ninuska8
31. dec 2012

@cristi aj ja by som sa chela k vam pridat🙂

miroslava44
31. dec 2012

Ahojte baby, tak ja som mala termín 29.12., ale máme tu už nový rok a moja malinká ešte stále v brušku a nechce sa jej vonku. Tak sa k vám pridávam 😀

martinailova
2. jan 2013

😉 😵 🙂

cristi
3. jan 2013

@mojitosca
@ninuska8 pekny den prajem tehulky,samozrejme ,ze vas rada pridam do nasej sukromky,budeme sa tesit 🙂

luboslavaf
4. jan 2013

....prosím Vás čo je to tá súkromná diskusia? Môžem sa tam pridať?

lobos
4. jan 2013

@cristi ahoj...rada by som sa pridala do sukromnej diskusie...termin mam dnes 4.1.2013...dakujeem 😉

cristi
4. jan 2013

@luboslavaf ahoj,sukromna skupina znamena,ze do nej mozu prispievat svojimi prispevkami len jej registrovane clenky...nie je pristupna sirsej verejnosti...zaregistrovat nove clenky moze len zakladatel skupiny....a to som prave ja 😉
@lobos ahoj,si pridana 🙂

luboslavaf
4. jan 2013

@cristi Vďaka za odpoveď. Môžeš ma teda pridať ? 🙂

cristi
4. jan 2013

@luboslavaf 🙂 ano,mozem... 🙂