icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

cristi
14. jan 2013

@mary86 ahoj,skoda,ze si ma neoznacila,bola by si pridana pri prvej ziadosti 😉 sem chodim len vtedy, ak mi svieti upozornenie...vitaj v nasej skupinke 🙂

cristi
14. jan 2013

@mimi2589 ahoj,si pridana tiez 😉

chrumka18
14. jan 2013

Ahojte ja mam tiež termin 30.1 presne na moje narodky a vidim že asi všetky to už chceme mat za sebou. Tiež odratavam dni 😀

mary86
15. jan 2013

@cristi ďakujem 🙂 a veru neoznačila som si to až teraz uvedomila...

kika46
17. jan 2013

Ahojte, ja tiez cakam a cakam, mala by som to rada za sebou. Este k tomu som aj ochorela... 😒

lupena
30. jan 2013

ahojte baby. chcem sa opýtať ako sú na tom vaše deti. koľko bývajú hore? môj malý stále len papá a spinká.. už mi to príde niekedy divné, že sa naje a hneď odpadne. Je pravda, že je narodený 36+2 a mal aj žltačku.. bol pod svetlom tri dni... a vlastne ju stále má, ale už neni silná.. spávajú aj vám deti stále?

blackcat8885
31. jan 2013

Je tu niekto ešte 2v1?

katuska782
1. feb 2013

@blackcat8885 ahoj ja som stale 2 v 1 cize z januarovky bude februarovka... ☹ v utorok idem do poradne a vraj sa dohodneme na termine vyvolavania.. ☹ snad sa malinka umudri a pojde von sama...

blackcat8885
1. feb 2013

@katuska782 Tak ja mám poradňu v pondelok a tiež sa dohodneme na vyvolaní ked sa nič nezmení.Snad si to detičky rozmyslia 🙂 Drž sa 🙂

ericka88
1. feb 2013

@blackcat8885 este aj ja som 2v1...pondelok pojdem do nemocnice lezat ale ze co bude dalej to neviem...

blackcat8885
1. feb 2013

@ericka88 Tak sa drž,myslím,že mne dajú najneskôr v stredu vyvolávačku to už budem 9dní po termíne

ericka88
1. feb 2013

@blackcat8885 no ja som zas mala vcera posladny termin..takze zatial v podstate prenasam len 1 den,ale uz som cely tyzden mala kontrakcie,zacali byt aj pravidelne ale vsetko preslo a dnes mi nic neni...normalne som sklamana..a za tyzden som sa dalej ani neotvarala..aj ty sa drz nech sa ti vypyta cim skor 🙂

katuska782
3. feb 2013

@ericka88 no ja som na tom tak isto...kontrakcie a niekedy naozaj dost silne kazdy den a ked idem na poradnu doktorka mi povie ze nic viac sa nepohlo..a este mi dodala ze sa ma pripravit min na 12 hod porod co ma naozaj povzbudila ☹ ...ale vraj ked mam EPI tak to bude dobre...proste ani sa somnou nejako nebavila...ked som jej povedala,ze som pribrala 26 kg a som cela strasne naliata a opuchla tak mi povedala ze kluidne si to mozme vymenit ze mozem namiesto nej pracovat......takze som zvedava ci uz naozaj zacne nieco riesit alebo mi v utorok povie ze este tyzden......juuuuj ale to nech si ma nezela...))) drz sa a dufam ze si to skoro tie nase deticky rozmyslia...lebo moje kamartky co mali tzermin az po mne uz vsetky porodili a tej mojej babe sa nejako proste nechce..) 🙂

ericka88
3. feb 2013

@katuska782 ako pises o doktorke dost surova je,ja som od jedneho lekara odisla lebo aj poplatky bral hrozne a ani nekomunikoval bohvieako somnou...tento lekar ma aspon povzbudil ze mi asi daju vyvolavacku,ak nestihnem prist skor do porodnice 🙂 ale nevyzerame nato...tento vikend dokonca som bola aj "akcna"nech sa viac otvorim ale necitim ziadne bolest,no semtam kus krize a dost...no ja som pribrala 12 ale teraz niekedy sa sotva hybem.neviem si predstavit ako by som bola natom keby viac..ty utorok idem este na poradnu?ja uz zajtra do nemocnice ale ktovie dokedy ma len tak tam nechaju :( ze aspon mi budu robit testy a ctg a neviem co este.. ja zas mam jednu znamu co sme mali spolu termin,tiez ma uz maleho..a ostatne maju az daleko po mne ale mam pocit ze ich pockam a rodime spolu :D

katuska782
3. feb 2013

@ericka88 no ja som skusala vsetko naozaj mozne aj korene napoje aj schody aj sex ale nic..(( ja este mam ist v utorok na poradnu a tam mi povie moja doktorka kedy mam nastupi do nemocnice.....stale sa sledujem kvoli malinkej ci je vsetko v poriadku a to je hrozny stres..malunka je dost akcna dost sa hybe a ked je zrazu klud aj pol dna hned sa vylakam

ericka88
3. feb 2013

aj moja je akcna,tiez niekedy pol dna klud ale potom zacne take kopat ze mam pocit ze sa az vykope sama 🙂 ja okrem tych korenenych napojov a schodov tiez skusala vsetko mozne..ajked idem k mame tak na 2.poschodie musim schodmi ist ale nebeham po nich hore dole 🙂 si mala len ten jeden termin?ja som mala 3..podla PM 29.1.,prveho ultrazvuku 25.1. a druheho 31.1...
@katuska782

katuska782
3. feb 2013

@ericka88 ja som mala tiez 25.1 potom 27.1 a posledny bol 1.2 a stale nic..vidim ze aj ty cakas dievcatko mozno tym babam sa nejako nechce..ja som prvu tiez prenasala a isla som az po 10 dnoch na vyvolavacku ale tie bolesti uz by som to nechcela zazit...... ☹ odpustili mi plodovu vodu dostala som cipku a hned som dostala kontrakcie kazde 2 min a trapila som sa 12 hodin co som sa nemohla otvorit..nakoniec s nastrihom ale i to tak ze o 5 min 12.. ☹ a to bola malinka mala len 2850 g ..tato druha babula ma byt velka v 37 tyzdni mi ukazoval ultrazvuk 3800 g..tak sa aj toho obavam ze ci nakoniec nebude cisarak.. 🙂

ericka88
3. feb 2013

@katuska782 tak skoro narovnako mame aj terminy 🙂 ja neviem mozno tie baby vedia kolko starosti ich caka v zivote tak to predlzuju este 😀 aj mne s malym dali vyvolavacku ale to som bola na 4 otvorena,ale dlho som sa netrapila,o 4rano dali tabletku,neskor infuziu a o pol 2 bol na svete...maly mal 3580g a malu mi piatok povedali na 3830g...ach jaj to tiez bude sranda vytlacit hlavne ked este s tym chcu cakat 🙂

katuska782
4. feb 2013

@ericka88 jaaaj uz nech to mame za sebou......kazdu noc mam problem so spanim nedokazem zaspat svrbi ma cele telo amko keby som mala osipky...) aj ti zavidim ze uz ides zajtra do nemocnice....malinka sa zase dnes tak strasne hybe ze si myslim ze mi vyskoci z bruska..) snad je v poriadku lebo sa docitam vzdy take veci ze sa potom len kontrolujem.. 🙂 prajem Ti aby si to mala co najskor za sebou mozno ti daju hned zajtra vyvolavacku ...potom daj o sebe vediet...drzim palce-- 🙂

katuska782
12. feb 2013

@ericka88 ahoj tak ako ste dopadli?? ja som hned v utorok zostavala v nemocnici a v stredu rano o 6 sa nam narodila krasna babula..bohuzial akutnym cisarakom lebo mala 4500 g a ja mam uzku panvu..uz sme doma a naozaj je to uzasne a som strasne stastna ze uz to mam za sebou 🙂

ericka88
12. feb 2013

@katuska782 ahoj mne dali vyvolavacku az vo strvtok a o pol 6vecer sa mi narodila moja babika,mala 3740g a 51cm...vcera nas mali pustit domov ale kedze som mala este kus placenty vo vnutry tak mi dali oxytocin,co nezabral a dnes rano ma este cistili...este kus sa mi toci hlava z toho ale som rada ze sme uz v poriadku doma aj my 🙂

katuska782
12. feb 2013

@ericka88 TAKZE SOM VLASTNE PORODILA SKORSIE AKO TY.. 🙂 to som necakala... 🙂 zavidim ti ten normalny porod..ja sa este asi dlho budem liecit po cisarskom..ako sa vola mala ,..nasa je Nadine..nezvycajne meno sme vybrali ..Nadine DINKOVA...)

ericka88
12. feb 2013

@katuska782 Nezvycajne ale velmi pekne znie 🙂 my mame Klaudinku...ako som rada ze sa narodila prirodzene ale ovela tahsi porod bol ako so synom...este sa aj ja liecim,este ma tiestehy bolia ale uz je to na dobrej ceste 🙂

katuska782
12. feb 2013

A MAS AJ MLIECKO? my sme mali problem po cisarskom mi neskoro pristupilo a bohuzial malej nestaci kedze je taka velka...musime prikrmovat... ☹

bbett
18. feb 2013

Ahojte kocky,ako funguje vasa sukromka? Rada by som sa pridala,ak je to mozne,my mame totiz tiez krasneho januaroveho chlapceka.Dakujem...

elise
18. feb 2013

@bbett napiš @cristi

alexor
18. feb 2013

mozem sa pridat? mne sa narodil 24.1. chlapcek Maxim (o mesiac skor) a sme zo Ziliny

cristi
18. feb 2013

@bbett ahoj,radi ta privitame v nasej skupine januaroviek 2013 😉 a srdecne gratulujem k babetku 🙂

azmuk
23. feb 2013

Ahojte, chcem sa spytat, su tu nejake baby z BA, ktore ste chodili na predporodne kurzy ? Mate nejake referencie? Dakujem 🙂

natali444
29. mar 2013

Ahojte, mne sa narodil chlapec na Novy rok, takze som tiez januarovka, aj ja by som sa pridala do skupinky, pripadne ak je tu nejaka mamicka z Ba, nech mi napise, rada sa s niekym aj stretnem, kedze nepoznam nikoho s malym babatkom.