icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

horalocka
9. máj 2012

Ahojte mamicky, rada sa k Vam pridam....Bola som dnes u svojej dr. a ta mi potvrdila tehotenstvo. 🙂 Termin este neviem presne, ale podla ms vychadza na 3. januara, takze by som mala byt v 6. tyzdni...Bude to nase druhe mimi... 🙂

simonkazga
10. máj 2012

@ivana132 ani nehovor. Však kuk na hodiny a ja sedím v obývačke a rátam minúty do jedenástej. Bože, už aby to bolo za nami a lekár povedal, gratulujem všetko je v najlepšom poriadku. Držím palce! Určite napíš, ako si dopadla.

simonkazga
10. máj 2012

@horalocka gratulujem! 😀 Vitaj medzi nami! Prajem krásne a bezproblémové tehu.

ivana132
10. máj 2012

@simonkazga Ja som tiež nevedela zaspať. Bola som v CAR, lebo my sme mali IUI, a tam ten ultrazvuk nie je nic moc, navyše som čakala hodinu, lebo lekárka mala nejakú súrnu operáciu, tak sa potom ponáhľala a len sucho skonštatovala, že všetko je v poriadku, vidi srdečnú akciu a mám prísť o 3 týždne. Až som zostala taka obarená, že aj tešiť som sa zabudla. Ale už mi to postupne dochádza 🙂 Držím veľmi palce!

matulienka.d
10. máj 2012

@ivana132 a v ktorom si tt tehu, keď už ste počuli aj srdiečko???? no ja idem o pol 12 k dr na prvé vyšetrenie, tak tiež trošku stresujem.....

simonkazga
10. máj 2012

@ivana132 fantastické, gratulujem. Mňa to len o hodinu čaká, tak hádam bude aj u nás všetko v poriadku.

ivana132
10. máj 2012

@matulienka.d Som 6tt+1, nepočuli sme, ale lekárka videla. Ja som na tom monitore vela nevidela.

zora256
10. máj 2012

Ahojte maminky!
Tak vyzerá,že predca patrím kvám😀,hoc mám hrozný strach ako zvládne dve malé deti sama,nuž nie som sama,len väčšinu dňa vždy som len smalým a potom z dvoma budem,keďže moja mama a svokra pracujú a aj mm jeden týždeň je na ranej a druhý na poobednej,viem sú maminky,ktorým muži cestujú a pracujú aj mesiac sú preč a sú samé,nuž ja si neviem predstaviť ako to zvládnem,i teraz som stále unavená,lebo malý zaspáva pred 22 vnoci a budí sa jesť okolo pol noci a 4 ráno a potom už veľa krát o pol 7 vstáva☹A ja sa poriadne nevyspím☹som hotová,len veľmi dúfam,že druhé ude dobrým spáčom vnoci,lebo ma porazí:-/Viete toto bábo nebolo plnované,leďže mi lekár nedával,žiadnu šancu pri polycystických vaječníkoch na otehotnenie prirodzene,nuž a stalo sa,chceli sme až o 3-4 roky,take nás to zaskočilo a akosi to neviem spracovať 😔 .Veľmi som chela dve deti,len sväčším vekovým rozdielom,a nie tak skoro,veľmi dúfam,že je zdravé a dievčatko a že mi nebude bývať zle keďže ma dosť malý zamestnáva a sám nevie chodiť a ani loziť,takže ešte je moc namňa naviazaný,len dúfam,že mm zvládne oneho starostlivosť keď pôjdem rodiť.Ako to zvládate vy?koľké dieťatko čakáte a je tu niekto s 18mesačným rozdielom?Náš bude mať toľko keď sa drobec narodí.

zora256
10. máj 2012

Gratulujem vám všetkým tehulkám a prajem bez problémové tehulkovanie🙂

koriatko
10. máj 2012

@zora256 ahoj, neboj sa, zvladnes to, teraz na zaciatku mas sice strach a vela otazok, ale postupom casu sa ti to nebude zdat take hrozne. Este ta caka 8 mesiacov, kym sa male narodi a za ten cas to bude aj s tvojim syncekom inak, bude mat uz rok a pol... Sice to bude narocne, lebo este ta bude aj on velmi potrebovat, ale s odstupom casu ocenis, ze su deticky tak skoro po sebe. Ja to poznam podla svojich znamych, ktore mali deti s takymto rozdielom, tiez boli najprv "v soku" a teraz ked su trochu vacsie, nevedia si to vynachvalit. :D Takze si uzivaj tehulkovanie a tes sa, ze sa to aj napriek tvrdeniu lekarov tak lahko podarilo. Mozno o tie 2-3 roky, kedy by si to chcela ty, by to nechcela "priroda" ;)

govinda
10. máj 2012

ahojte 🙂 Takže dnes som bola na kontrole na usg a potvrdili mi akciou srdiečka 😵 Termín mi ponechali rovnaký - 1.1.2013 😀 , takže patrím k januárovkám 😉

horalocka
10. máj 2012

@simonkazga dakujem, podobne aj tebe 🙂

deda
10. máj 2012

Ahojte, tak dnes návšteva u lekára na jednotku, drobček má 0,61cm, akcia srdiečka bola...tehotenská knižka vypísaná, ďalšiu poradňu a odber krvi budem mať 15.06. Ešte mi stihol spraviť aj cytologiu. A termín pôrodu mi zmenil z 1.1. na 2.1. ale ked to bude ako Tomáško o pár dní skôr tak to bude ešte decembrové. Ved uvidíme

govinda
10. máj 2012

@deda no tak to aspoň zatiaľ máme rovnaký tp 😀 Aj keď aj mne lekár dnes povedal, že to môže byť aj skôr aj neskôr a som si tým vedomá, tak uvidíme 😉 . Ja mám lekára na dovolenke, tak som bola u zastupujúceho a k svojmu mám ísť o týždeň a až ten mi vypíše tehotenskú knižku, tak teda dúfam, že o týždeň bude všetko ok 🙂

deda
10. máj 2012

@govinda necháme sa prekvapiť...môj Tomáško bol o 4 dni skôr ako som mala termín ale ved uvidíme ako to víde...hlavne nech sú naše detičky zdravé

govinda
10. máj 2012

@deda áno, najdôležitejšie je, aby boli drobci zdraví 🙂

zora256
10. máj 2012

@koriatko Ahoj!
Ďakujem za názor,ja to tak aj cítim,ako píšeš,nuž len nechápem,prečo mi testy vychádzajú negatívne,keď u lekára pred 2 týždňami vyšiel slabunko pozitívny a aj ms mi mešká,ale dnes sa už cítim na ms,tak uvidím,nuž som moc zvedavá,kedy sa dozviem či som tehu 😔 ,a ak dorazí ms,kedy skutočne otehotniem,len dúfam,že ku koncu roka,len a nie hneď,pretože nechcem mať bábo vzime,ale aspoň na jar alebo leto,keď malý bude mať aspoň 2 roky.teraz som začala brať Duphaston na úpravu cyklu sním som otehotnela aj prvý krát,tak lekár navrhol jeho užívanie už teraz🙂.

Prajem baby všetkým tehulkám bezproblémové tehulkovanie a šťastné bábätká a rodičov🙂

zora256
10. máj 2012

@govinda Gratulujem krásna snímka drobčeka🙂Prajem všetko len to dobré vám obom🙂

matulienka.d
10. máj 2012

ahojte, tak ja to mám tiež potvrdené od dr., termín mi stanovil zatiaľ podľa sona na 11.1., akcia srdiečka bola tak som rada 😉 21.6. idem na všetky odbery a tehu knižku ak bude všetko v poriadku /klop, klop, klop/ 🙂

janica81
10. máj 2012

Ahojte buduce maminy...

tak dnes som aj ja bola u dokiho...podla sona mi povedal,ze to vyzera na 5-6 tt..... ale ze viac po sone o 3 tt, takze sa k Vam velmi rada pridam a podelim sa s Vami o priebeh tehu a spolocne s Vami sa bude tesit na malicke mimi...Tak vsetkym este raz zelam hlavne vela vela zdravia 🙂

zuuzika
10. máj 2012

@matulienka.d ahoj u teba uz bilo srdiecko? mas taky termin ako ja a to som len na zaciatku 6tt, az v pond. idem k dokine. Ved srdce je az v 7tt ci nie?

janica81
10. máj 2012

@zuuzika nooo prepac ze ja odpovedam, ale mne tiez doki dnes povedal, ze je vidiet pekne vytvoreny gestacny vak, cize tehu tam je, ale srdiecko a zivotaschopnost plodu mi presne potvrdi az o 3 tt to by mohol byt asi 9 tt

zuuzika
10. máj 2012

@janica81 ja idem v pond k dokine s tym ze mi spravi odbery,hcg a ostatne a iba potvrdi, teda dufam, ze nejde o mimomaternicove tehu. Srdiecko az o dva tyzdne...A gratulujem ti,ja sa nenormalne vytesujem, dlhsie sme sa snazili.

janica81
10. máj 2012

@zuuzika noo u nas...sme druhe mimi chceli ale este sme si tak rok davali, ale nakolko mi zacalo by nejako cdne od zaludka (co mne nikdy nie je, mozem aj klince jest) spravila som si testik a prekvapko jak svina 🙂 ale tesim sa velmi, dufam ze vsetko pojde hladko ako pri Nelinke...a zachvilkus a bude tesit zo surodenca 🙂

kikusik88
11. máj 2012

ahojte babulky....tak som medzi vamiii

delissavt
11. máj 2012

Ahojte dievcata, tak ja by som sa k vam tiez velmi rada pridala 🙂 v utorok som si nasla dve ciarky, z coho som bola velmi prekvapena, ale aj nadsena zaroven 🙂 len mam strach, aby som nemala mimomaternicove tehotenstvo ako v novembri :/ som strasne z toho strasne nervozna.....

mia117
11. máj 2012

Ahojte aj ja sa medzi vas pridavam 🙂 🙂 v utorok som si nasla na tt dusika a vcera mi to potvrdila dr. z krvii 🙂 🙂 som veeeelmi stastna, tak ako vy ostatne 🙂

ivana132
11. máj 2012

@simonkazga Tak ako si dopadla?

simonkazga
11. máj 2012

@ivana132 bohužiaľ nie tak, ako som dúfala. Mimi je o 2týždne menšie než by malo byť podľa termínu poslednej MS. Budúci piatok nás čaká ďalšie sono na "kontrolu vitality", či nám bude srdiečko biť. Bojim bojim

delissavt
11. máj 2012

@cristi mozem sa aj ja k vam pridat do sukromnej skupiny? 🙂