Termín pôrodu január 2016
Ahojte ,je tu niekto uz ajs tymto terminom?
Harriet13 ten krem na ekzem, Myslis aky krem, mas nejaky specialny ? Mne celkom zabera cicaplaste od La roche posay... Len veru treba to dlhodobo.
Ahojte dievčatá. Ak čakáte dievčatko, tak Vám ponúkam balík oblečenia na zimu. Aj moja dcérka je zimné dieťatko a je to kompletná výbava, ktorú som použila. Takže by ste veľa ušetrili pri kupovaní nových vecí :D https://www.modrykonik.sk/market/baliky-oblecen...
@dominkam Ahoj mne a veľmi dosť keďže sa nesmú aplikovať kortokoidy teda hormóny veľmi sa mi to zhoršilo strašne ma to svrbí a často to skončí katastrofou až do krvi... Je to hrozné teraz používam iba niveu na tvár a Excipial mi tiež nijako teraz nezaberá preto som si skúsila objednať iba mydlo na pleť s bambuckým maslom na premastenie som zvedavá inak je čisto na prírodnej báze. Už som čítala viac krát že sa atop. mamičkám zhoršil exém alebo rozšíril. A v akom slova zmysle sa ti zhoršil ?
@dominkam Ahoj mne a veľmi dosť keďže sa nesmú aplikovať kortokoidy teda hormóny veľmi sa mi to zhoršilo strašne ma to svrbí a často to skončí katastrofou až do krvi... Je to hrozné teraz používam iba niveu na tvár a Excipial mi tiež nijako teraz nezaberá preto som si skúsila objednať iba mydlo na pleť s bambuckým maslom na premastenie som zvedá inak je čisto na prírodnej báze. Už som čítala viac krát že sa atop. mamičkám zhoršil exém alebo rozšíril. A v akom slova zmysle sa ti zhoršil ?
Prosim o pridanie do sukromnej skupiny. Dakujem 🙂
Tak baby u nas to bol najprv chlapcek a x chlapceka sa to zmenilo na dievcatko 🙂 tak budeme mat asik dve baby 😀 Este ma caka morfologicky ultrazvuk v Martine,tak hadam tam ma uz povedia na 100% co cakame
@monulik0209 ahoj ides k mudr grochalovi?? Do martina? Ja idem v piatok 😊 uz sa tesim
@radka816 dnes nie,musim tam este volat,lebo vcera mi to nikto nezdvihal
Monikamarmon ja som tot mavala iba na rukach a teraz to mam hlavne nà bruchu a prsiach, Pocuj ked sa nemozes prestat skriabat, mne pomohol nà brusko obyc detsky puder aby sa to zosusilo a potom som si davala ten krem id la roche posay, co som pisala vyssie a az potom excipial. Pocuj ja nezijem na sr a ako tak vidim vam vsetkym zakazuju kortizon. Mne tu traja lekari povedali ze mozem, ked mam ozaj krizu. Ze sak snad si nedoskrabem bradavky dokrvi. A tak som si aj natrela pekne na tenucko. Ked bolo najhorsie.
Excipial je len na premastovanie ak nie si prave v krize, inak na ekzeme strasne stipe. Este je dobra kozmetika Aderma - ja pouzivam olej na umyvanie Exomegat, ale chcem vyskusat aj telove mlieko. Len vsetko je to z lekarne a tym padom drahsie. Ale ten cicaplaste od là roche posay sa naozaj oplati kupit.
@monikamarmon Prepac som tu nova a moc neviem ako tu odpoved adresovat tebe😂😂😂
@dominkam Viem viem mne robieva dobre ale teraz ma po ňom strašne svrbí pokožka. Mám ekzém v zhyboch na tvári atď.. Ja som skúšala na ruky vzorky nič nepomohlo iba mi to hneď z červenalo a pálilo takže som si to tak doškrabala a ešte sa mi to zhoršilo. Neviem pred tým som si to natrela advantanom a mala som pokoj opálila som si to na slnku a do zimy som mala pokoj. Teraz ale neužívam nič iba niveu a to mydlo skúšam. Mne vôbec tieto prípravky z lekárne nepomáhajú neviem ale ďakujem za radu už som skúšala všetko aj prírodné maste, konopné meste, nič proste telo si tak zvyklo na hormóny ktoré som užívala prostredníctvom tých mastí že už nepríma nič iné ak hej tak iba krátkodobo. Nevadí pohoda ja som tu tiež dva dni 🙂 A ten cicaplaste ti pomáha že ti ekzém zmizne alebo ti len uľaví od svrbenia ?
@dominikam @monikamarmon ja používam http://cutishelp.com/ , konopnú masť, alebo aj krém a pomáha fakt., síce to trvá dlhšie, ptedtým som mala belogent, len to sa v tehotenstve nemôže, ale to pomohlo za 1 deň.
A keĎ najviac svrbí, pretriem si to kvapkami florsalmin- šalviová tinktúra, chvíľu štípu, potom to vysuší a natriem krémom, rozhodne neškrabať len sa to viacej rozšíri.
@dominkam No hej na rukách v zhyboch aj na brušku ale iba ako keby také škvrny to je tým že sa tam teraz viac potíme tak sa robí ekzém myslím si hej hej aj mne predpísala masť o obsahom koridorov ktoré sa nevstrebávajú do tela tiež som si tým potrela pár krát bradavky tiež sami urobil ekzém a zmizol zatiaľ ale je mi jasné že nie na dlho no mne tiež povedala že je to pohode dermatologička ale keď som bola u gyn. tak tam mi to zakázali že hlavne v prvom trimestri nie. Keď som na začiatku ešte nevedela že som tehotná tak som si veselo potierala na veľké plochy potom som hneď prestala. Práve že ja to mám suché stále iba na bradavke mi to mokvalo.
@harriet13 Každej pomáha niečo iné treba skrátka nájsť niečo čo pomáha u každej je to inak. Mňa doktorka zvozila že akosi môžem dávať niveu a predpísala mi excipial krém na tvár a na druhý deň som mala celú chrastavú tvár. Ďakujem vysadila som to hybaj zase na niveu a pohode. Takže treba skúšat ako hovoríš. Každopádne každej držím palce. Lebo ten kto si to nezažil sa mu ľahko hovorí neškriab si to je to horo...
@bambulka2016 pridana,link je na prvej stranke
Preco sa neda normalne pisat tu? preco su vytvorene tie sukromne skupinky pre vip? je tu niekto, kto nie je v tej sukromnej skupine s chce pisat?
Aj ja poprosim pridat do sukromnej skupiny, dakujem 🙂
@monikamarmon @harriet13 presne asi kazdemu zabera nieco ine, o tej konopnej som pocula, len tu to nezozenem a nechcem aby mi to posielali postou, lebo si pomyslia na poste ze pasujem neviem co 😀 Mne zabralo ten od la roche posay vola sa to presnejsie Cicaplaste Baume 5, a teraz nà bradavky zabera aj Bepanthen pomadde - ten je aj pre novorodencov na ritku 😉 skus sa ked tak popytat v lekarni na vzorky a uvidis. Vela stastia baby 😉
@kateri29 Pridáte prosím aj mňa mám termín na 27.1.2016 🙂
@dominkam ďakujem pekne aj ja držím palce ten Bepanthen ti pomáha už po podaní kortokoidu keď sa to zmiernilo ? či si si to natierala na čerstvý ( mokvajúci/ suchý ekzém )
Ďakujem
@monikamarmon ten bepanthen az po zahojeni trosku, lebo ma stipe, najskor vzdy cicaplaste ked je to take cerstve fajn svrbiace a potom na obnovenie koze bepanthen. Aj na brusko som len cicaplaste davala a preslo tak teraz uz excipial na cele telo, inak na tvar ma napadlo este obyc krem marina
To mi tusim pomahalo davnejsie, ale teraz chvalabohu nemam nic na tvari
@monikamarmon pridana
@kkatuskaa__ ahoj aj ja mam termin na 9.1.16 ale asi pojdeme skor...
@cakameasidvojicky kto rodi v ruzinove zaciatkom januara????
@cakameasidvojicky ja sa chystám do Ružinova , pozerám že máš rovnaký termín ako ja 🙂

Harriet13 ja to mam na bruchu, prsiach a rukach. Prave skusam experiment s kokosovym olejom lebo kazdy ho ospevuje. Tak uvidime 😉