icon

Termín pôrodu júl 2012 v Prešove

mia44
8. máj 2012

Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂

katkapresov
29. jún 2012

@katusik153 kati ja som este uzamknuta,akurat krcok sa zacal skracovat.v stredu mam druhe ctg a potom poradna..konecne sa po mesiaci dozviem ako nas maly podrastol a pribral 🙂).

dasaa
29. jún 2012

@katusik153 to vazne si otvorena na 2 prsty ?Mne sa zda ze je to v pohode ale uz coskoro moze to prist na teba.Daj vediet ako si dopadla na gynde. 🙂

mia44
autor
30. jún 2012

@dasaa Uz mi vcera odtiekla hlienova zatka, tak dufam, ze cim skor to pride. Od zajtra uz moze kazdy den 🙂 dneska je skaredy datum :D
@katusik153 normalne je byt otvorena na 2 prsty v 37. tt?? :D no neviem..ja niesom este asi otvorena. Mne robia teraz kazdy tyzden CTG iba. Na gyndu uz nechodim. Tak neviem, ako zistia, ci niesom otvorena.
A ty si z Presova?? 🙂

katkapresov
30. jún 2012

@mia44 ahooj.tak to ty zachvilku porodis ak to uz zatka odtiekla.ja len lezim.ked chodim strasne tlaky mam zospodu...

dasaa
30. jún 2012

@mia44 jeeej tak to uz len treba cakat kedy to pride. 🙂 Drzim prsteky

katusik153
30. jún 2012

@dasaa ano🙂 a v poho dam ty vediet,,fu ale tqk trisku sq bojam ty sa nebojis? 😕

katusik153
30. jún 2012

@mia44 no zevraj ano,,v pondelok idem na gyndu tak uvidim co povie,,a na CtG som bola uz aj ja minuly pondelok..a nie niesom z Presova ale z Medzilaboriec🙂

katusik153
30. jún 2012

@katkapresov ja teraz v pndelok idem tiez po 2 krat na CTG a na vahu som aj a zvedava vies minuly tyzden som sa jej nato opytala a ona nato ze nema na somariny nema cas,,fu a ze gynekologika,,az ma to zaskocila ved to je jej povinost ma stym oboznamit vsak? 😨

dasaa
30. jún 2012

@katusik153 zatial nad tym nerozmyslam ale urcite ked sa o tom uz budem rozpravat s dr.tak sa urcite budem trosku bat.V pondelok idem za svojim porodnikom tak som zvedava ako nas rozhovor dopadne 🙂

katkapresov
30. jún 2012

@katusik153 to je presne o tom,ze ked clovek nemy dohodnuteho lekara,tak kazdy na teba sere a nikto nema cas..je to smutne,ale realita,,,

katkapresov
30. jún 2012

@dasaa dasi a ktoreho porodnika si si vybrala??

mia44
autor
30. jún 2012

@katkapresov @dasaa tak to dufam,ze uz pojdem cim skor 🙂urcite vam tu napisem,ked bude nieco nove 🙂 dneska som uz pripravila izbu pre maleho,tak ho ocakavam 🙂

dasaa
1. júl 2012

@katkapresov vybrala som si dr.Simu 🙂

dasaa
1. júl 2012

@mia44 som starasne zvedava ci uz to prislo.A inak ako sa mas?Zajtra ides na CTG do monobloku a o kolkej si objednana?

mia44
autor
1. júl 2012

@dasaa Neprislo to. Som plna ocakavania. Zajtra nejdem na CTG. Zajtra idem na kardiologiu, aby mi lekarka povedala, ci moje srdce zvladne normalny porod alebo budem musiet ist na sekciu. CTG mam az v piatok. A chodim do starej na nho.
Citim sa ako taky slon :D horuco mi je neskutocne. V noci nemozem spat. Strasne nieco :/
A ty ako sa citis?? 🙂

mia44
autor
2. júl 2012

@dasaa @katkapresov Tak a mam po radosti. Rozhodnute- sekcia. Tak som sa tomu chcela vyhnut.. No nic. Aspon ho budem skor mat pri sebe.

katkapresov
2. júl 2012

@mia44 moja niesi v tom sama..a v tomto teple ja sim aj za sekciu,hlavne nech uz babo mame pri sebe 🙂.a uz ti povedali aj termin?ja sa moj dozviem v stredu..

mia44
autor
2. júl 2012

@katkapresov Ja sa bojim toho. Neviem preco, ale mam strach..Idem zajtra rano do nemocnice objednat sa. Tak uvidime. Ale 4.7. je celkom pekny datum 🙂

katkapresov
2. júl 2012

@mia44 moja ja sa tiez bojim strasne...ale zvladneme nic neboj..a tento tyzden to uz buded mat za sebou urcite..hlavne daj vediet co a ako..

mia44
autor
2. júl 2012

@katkapresov Hned ako zajtra pridem z nemocnice, napisem ti.

dasaa
3. júl 2012

@mia44 ahoj neboj bude vsetko v poriadku.ani sa nenazdas a budes mat drobceka pri sebe. 🙂.Daj potom vediet kedy pojdes na prijem .
.Babenky @katkapresov @mia44 vcera som bola na ctg-cku a cakala som pol hodky bo mali porod a potom som lezala hodinu myslela som ze ma porazi strasne dusno bolo a este aj vsetky dvere boli zatvorene 😖.Rozprvala som sa s porodnikom ohladom mojej alergii a povedal mi ze musim mat papier co mam ci alergiu alebo nabech na astmu aby sa vedel zariadik moj porodnik ci pojdem normalne rodit alebo cisarsky..Tak hned som isla k svojmu alergologovi.Vysetril ma a dal mi odporucanie na cisarsky.Uz tento piatok idem zase na ctg-cko a hned ma aj vysetri porodnik a som zvedava na com sa dohodneme.

katkapresov
3. júl 2012

@dasaa no baby vidim ze vsetkych nas caka cisarsky...ja idem zajtra na ctg a za potodnikom,tak dom zvedava kedy mi da termin,ale pocitam ze az okolo 20teho,lebo sa chysta na dofcu a ja som teraz 37tt,takze este mam cas.dasi daj vediez jak ste sa dohodli

mia44
autor
3. júl 2012

@katkapresov
@dasaa Tak dievcata, dneska som od 8 rana do 2 cakala v nemocnici na to, co mi lekar povie. Hroza.
Tak zajtra sa mam hlasit na prijem. Takze zajtra alebo vo stvrtok budem mat konecne Alexa pri sebe 🙂 Mrzi ma, ze na musim ist na tu sekciu, ale uz to budem mat konecne za sebou 🙂
Ako ste na tom vy??

katkapresov
3. júl 2012

@mia44 jeej tak ty budes zachvilku mamkou 🙂).super,hlavne sa drzte,zvladnes urcite.ja si na moj termin musim este pockat...akurat balim veci a ideme do presova,zajtra ctg,vobec sa mi nfchce.dnes ma cely den napina a v novi vobec nespim,,,hroza

dasaa
3. júl 2012

@mia44 jeeej moja to je super.Mne zacali boliet krize a picha ma sem tam zo spodu ked sedim je to v pohode ale ked chodim och joooj.Tak som volala kamoske co robi v nemocnici koli comu mam take problemy tak mi povedala ze uz to moze prist kedy kolvek.Ja len dufam ze mala vydrzi az do piatku aby ma moj porodnik mohol este vysetrit a aby sme sa mohli dohodnut.
Budeme na teba mysliet a drzime ti prsteky.Potom nam daj vediet ked prides domov. 🙂 🙂 🙂 🙂

dasaa
3. júl 2012

@katkapresov jasneee dam vediet len ci vydrzim dovtedy.No chcela by som aby mala este pockala do piatku. Zacali ma boliet krize a picha ma sem tam zo spodu ked sedim je to v pohode ale ked chodim och joooj.Tak som volala kamoske co robi v nemocnici koli comu mam take problemy tak mi povedala ze uz to moze prist kedy kolvek.Ja len dufam ze mala vydrzi az do piatku aby ma moj porodnik mohol este vysetrit a aby sme sa dohodli.

katkapresov
3. júl 2012

@dasaa dasi abi nehovor..celu noc mi tvrdli brucho a tiez ked som sa na chvilku postavila tak som mala straxne bolesti zo spodu.a dnes mi svokra povedala zd mi spadlo brusko..tak som dakt zvedava ze co zajtra na vysetreni.

dasaa
3. júl 2012

@katkapresov zajtra daj vediet ako si dopadla.Len si davaj pozor na tu neskutocnu horucavu 🙂

mia44
autor
4. júl 2012

@dasaa
@katkapresov
Takze, system v Presove je unikatny. Pridem na prijem, robia mi vysetrenia, na CTG mi vyskakovali kontrakcie a o 10 mi povedia, ze im je to luto, ale nemaju pre mna miesto, tak musim ist domov :D no povedzte mi, ci je toto normalne :D Tak mam prist na prijem znova v nedelu, ze v pondelok sa bude robit zakrok. Ja som zvedava, ci sa v nedelu miesto pre mna najde :D Och :/

katkapresov
4. júl 2012

@mia44
@dasaa no baby konecne doma..od osmej do jedenastej som bola v monobloku.ctg super,kontrakcie na bode mrazu.cakala som hodinu lekara.robil sono,maly je stale zadockom,tak v utorok zasa si vsetko zopakujeme.zatial sme sa na sekcii nedohodli,ze uvidi v utorok...maleho meral ze ma 3kila plus minus 200gramov,ze nevyzera to na ziadneho valibuks..ale to sono v nemocnici riadne predpotopne 🙂)).a MIA po tvojej sprave neviem ci sa mam smiat alebo plakat.cize keby to na teba prislo nahodou skor,tak ta ma odrodit priatel doma asi podla nich...ale moja,zbytocne sa nerozculuj.,ťradsej v tychto teplach bud doma ako v nemocke