Termín pôrodu júl 2012 v Prešove
Nájde sa tu niekto z Prešova, kto má termín na júl? Píšte prosím 🙂 🙂
@katkapresov tak to mas pravdu kazdy hovori po asvojom opytaj sa lekara ved oni aj tak budu vediet co bude pre teba dobre 🙂
@katkapresov ahoj tak ja uz mam vsetko vybavene co sa tyka predoperacne vys.A napisal mi ze mala by som mat nie narkozu ale spinal.Ale este vsetko sa moze rozhodnut v piatok.Piatok idem na prijem zatial to beriem v pohode.A ty ako sa mas ? 😵
ahojte kocky, az teraz som sa tu dostala....mala sa narodila 22.6. o 11.45 hod. mala 3650 g a 50 cm. chvalabohu vsetko je ok. Doma bojujeme s horucavamy a hlavne nie vzdy mam dost mlieka :( musime prikrmovat. ale mala je uzasna 🙂 a vy ako ste na tom?
@dasaa no ja dufam ze tajtra sa uz aj ja s mojim lekarim dohodnem..v noci som mala riadne nenstruacne bolesti..nic prijemne teda..ale hadam este tie dva tyzdne vydrzime,lebo krcok zatial drzi..a kde ti robili tie cysetrenia predoperacne??
@vierocka222 jeej gratulujem.rodila si v monobloku?my stale bojujeme.teraz sme 38 tt,takze este si trisku pockame..ale uz sa to blizi,tak sa neviem dockat maleho..tak hlavne pekne papkajte ;)
@katkapresov uz vydrz mozno pojdes aj skor rodit.Ides cisarsky vsak ?bo ked ano tak to ta zoberu skor ako mas termin.Ja som bola u nas na poliklinike na sekcove u doktora Turka.Zobrala ma rano sestricka a vysvetlila som jej ze idem v stredu na cisarsky.Nemala som ziadne odporucanie co pri tom musim mat.Zobrala mi krv a hned som isla do labaku odniest aj moc a tam mi povedali ze o 11 uz bude mat doktor vysledky(za 3 hodky)A hned som utekala do monobloku za dalsim ohladom narkozi ale on ma zobral raz dva bo uz bolo 13 hod a nemal nikoho.Tak dnes som mala lietaci den ale aspon mam vsetko vybavene co som velmi rada bo uz mam pokoj a tak sa mozem venovat sebe a este si kludne skontrolujem veci do porodnici. 🙂
@vierocka222 ahoj rodila si v monobloku?Ak ano chcela by som vediet ci navsteva moze prist na izbu ked budem mat jednolozkovu a ako dlho si tam bola.Ak mas malo mlieka tak vyskusaj kazdy vecer si dat pohar cierneho piva vraj to pomaha.To dokonca povedala doktorka mojej svagriny .Ale podla mna je dolezite ze ste obe zdrave 🙂
@dasaa ci pana,tak dnes si mala pestre doobedie 🙂).a aku koselu si beries na porod?? ja skusim zajtra zistit ako je to s navstevami a tatkom pri porode,ci noze cakat na chodbe.
@katkapresov beriem si nocne kosele na zapinanie v predu mam ich zbalene 4ks aj ked mi povedali ze 2 budu v pohode co si myslim ze ked su take horucavy tak to budu 2 malo.Tiez som sa pytala ohladom otecka tak on bude cakat vonku.Ale opytaj sa a daj mi potom vediet.Tak zajtra ides do monobloku na ctg?Daj vediet ako bolo a co si zistila 🙂
@mia44 ahoj moja.no ako sa mate??verim ze je vsetko v poriadku a maleho uz mas pri sebe ;)).otvy sa nam potom s podrobnostami 🙂
@dasaa no tak ctg za nami.musela som si tam polezat 40 minut,lebo malemu sa nechcelo hybat.a teraz cakam na lekara..jooj a v noci som mala prisernz sen.ze som rodila,pri spinalke som odpadla a zobudila sa na nejakej starej chodbe kde nikto nebol a zabudli mi pichnut protilatku ( krdze ja mam rhnwgativ)...no deees
@katkapresov tak to si mala veru skaredy sen ta co to.Asi aj koli tomu ze o tom rozmyslas.daj vediet ako si sa dohodla z lekarom.
@dasaa no tak az teraz som skoncila..mal sekciu tak sa cakalo..a od 14 do 28 ma dofcu,cize v pripade nudze mam sa pytat na dr.simu ( nieje to tvoj nahodou)??..a ak chcem aby ma odrodil moj tak mam oddychovat a 30.7 nam prist rano aj s taskou.o predoperacnych mi nevravel nic..nic viac som nezistila kebo sa ponahlal na dslsiu sekcii
@katkapresov ano sima ma ma.Tak ti predoperacne vyset.urobia v nemocnici.Je pravda ze ked sa namahas tak ta to moze chytnut skor.Joooj tak ze si cakala tiez nejak posledne ctg cakam a aj na lekara ale ved zase oni za to nemozu.Kontrola dopadla dobre vsak ?
@dasaa dasi kontrola super,krcok drzi,hlavne mam oddychovat..dufam ze do toho 30teho vydrzim..tebe sa to uz krati ;).,
@katkapresov jj rodila som v monobloku, sestricky su tam zlate, akurat co ma dost nahnevalo tak tie sestricky z novorodeneckeho ti vôbec nic neukazu, ani ako kojit, no proste nic a pri odchode podpisujes papier kde je napisane ze si bola oboznamena a poucena o kojeni, hygiene a pod. des....ty budes rodit normalne alebo cisarskym? ja som nakoniec cisarskym a mala som len spinalku a je to super, videla som malu hned ako ju vybrali, bolo to uzasne....tak sa len drzte a nech vam to rychlo zbehne 🙂
@dasaa ano rodila som v monobloku....ak budes sama na izbe tak môze navsteva prist na izbu, v podstate ja som nebola sama a kludne dovolili navsteve prist na izbu....podla toho aka sestricka ale skoro vsetky su tam zlatucke....navstevy dokonca chodia aj mimo navstev. hodin ...ak sa prihlasia u sestricky tak v pohode pustia. a s tym pivom mi poradila aj moja detska doktorka....manzel ma teraz nuti kazdy vecer pit pivo....uz mi lezie krkom :D ale az tak to nepomaha :( uvidime, hadam sa to este trosku zlepsi a ked nie tak budeme na kombinovanej strave...materske mliecko a nutrilon
@vierocka222 ahoj.hej cisarsky,lebo mali je blbo otoceny..tiez chcem spinal.ty si preco rodila cisarskym nakoniec??muz ta cakal na chodbe a ukazsli mu babo?? a mala si na porod nejaku svoju koselu alebo ti dsli len ich nejaku plachtu? 🙂).ked budes mas trisku casu bapis podrobnosti lebo aj mna aj dasu caka cisarsky tak hech vieme co a ako..dakujeeem
@vierocka222 dakujem za info.Tiez idem cisarsy a mala by som mat spinal uz som mala ist naprijem dnes (v stredu)ale zmenili mi na piatok. Tak ze piatok mam prist rano medzi 7-8 hod a hned by som mala ist po par hodinach na cisarsky.Trosku uz mam strach s tej spinal myslela som ze budem mat celkovu narkozu ale zase aspon malu uvidim.Len som zvedava ci to bude platit ten piatok.@katkapresov ti nappisala otazky tiez by som ich chcela vediet ale neviem ci ich stihnem precitat.Kedy ti doniesli babetko po cisarskom ?Prajem pekny dnicek 🙂 🙂
@katkapresov ahoj krati a uz som aj taka nesvoja bo ked si predstavim ze uz dnes som tam mala byt a nic.To je super ze kontrola bola ok.Neboj vydrzis len pekne oddychuj a nenamahaj sa 🙂Na dalsi tyzden ides zase na ctg?
@dasaa hej zasa na utorok som objednana.treba vydrzat no,fakt teraz len lezim a oddychujem...a ty uz mas tu jednotku izbu rezervovanu??vcera ze mali 6porodov za noc tak tsm bude asi plno..
@katkapresov pytala som sa o izbu ale on mi povedal ze to az piatok sa uvidi ci bude volna.Vraj u nich sa neda rezervovat jednolozkova izba.Mali toho dost
@dasaa dasi a tvoj muz ide s tebou rovno rano do monobloku??mna najprv caka este ctg a neviem vobec zd o ktorej ma vezmu na salu...a inac kamoska vravela ze si mam zobrat aj slamky,lebo po cisarskom by sme mali vkuse lezat,tak aby sme mohli pit...
@katkapresov
@dasaa
@vierocka222
Tak len v rychlosti vam pisem, lebo som stale strasne unavena. Pri operacii nastali komplikacie. Placenta bola prirastena k maternici. Skoro som vykrvacala. Az dneska ma dali na normalnu izbu,doetraz som bola na pooperacnej. Som slaba, necitim sa este dobre. Malicky je nadherny. Mal 3200 gramov a 51 cm. Najkrajsie babatko na svete 🙂 dneska som uz zacala kojit. Chcem ist uz domov, aj ked viem, ze tak skoro ma nepustia :( Drzim palce aj vam dievcata. Ked sa budem citit lepsie, napisem vam viac. Pozdravujem 🙂
@mia44 moja ahoj..hlavne ze ste v poriadku.neboj ani sa nebazdas a budes doma.ber to tak,ze kazdy den ti uz bude len lepsie a lepsie..tak pekne oddychuj..
@katkapresov ano pojde ma odprevadit a zoberie mi tasku bo ju mam dost velku ako keby som isla na 2 tyzdne nie kde na dovolenku.Ale neviem ci tam bude do vtedy kym pojdem na salu bo tiez neviem kedy ma zoberu.Dobre vediet ze treba aj slamku 😀

@dasaa Tak uz som v porodnici. Som na sestonedeli, lezia tu so mnou este dalsie 3 zeny a maju deti pri sebe. Stale placu :D cize dneska noc bude pekna 🙂 robili mi vysetrenia teraz..vsetko v poriadku, zavreta som este uplne. keby som mala rodit normalne, urcite by som prenasala. O pol 7 idem este raz na CTG. Zajtra rano o 6 mam byt na porodnej sale, maju mi dat klizmu a ma sa ist na to. Tak ked sa preberiem z narkozy a budem vladat, napisem vam 🙂 Drzte sa 🙂