Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
@hyperkonik Ahoj ja som na tom rovnako. A čudujem sa lebo prvé tehlu kovanie bolo super upravila sa mi strava muselA som jesť každé 3 hod A kaleráby aj 3 ks do dňa to bola moja čokoláda 🙂. A teraz som taká vyčerpaná unavená no cítim sa ako keby ma niekto riadne zbil na ulici. A celý deň mi je zle, hlava má boli aj brucho síce nechodím do práce som doma s 2r synom ale fakt nevládzem A čosi variť to je pre mňa utrpenie keďže nemám na nič chuť A var. Fakt nič mi nechutí ani ovocie A ani zelenina :(
Ahojte kocky tak aj sa sa k vam pridavam.z // ciarockami. Ten horny bol robeny v utorok a spodny dnes rano. MS mi meska 9 dni. Potichucky sa tesim. Ale asi ue este moc.skoro ist k dr. Kedze podla kalkulacky som 5tt+6. A strasne ma bolia bradavky a mam bolesti vbpodbrusku ako pri ms bojim sa co to moze znamenat. Mam 29 rokov a byde to moje prve mimi.
@montynka131 neboj všetko je v poriadku tak ako má byť 🙂 mala som to presne rovnaké 🙂
Dakujem za upokojenie. Mna to doma akosik neboli ale v praci katastrofa kedze robim na linke a cca 50 kilovou strehou na auto mozno viac
@montynka131 ahoj, chcem ti pogratulovat tehulka 😉 kludne chod ku dr. ja som bola 2-3tt ked som isla prvy krat, od vtedy chodim kazde dva tyzdne. zajtra by som mala byt 9tt a inak tiez mam 29 a bude to moje prve mimi 🙂 Takze sa tesim spolu s tebou =)
@dendulka4444 tak sa mozeme tesit spolu ja priblizne pocitam ze som v dakom 5-6tt kedze posledna ms bola 20 oktobra
@diablikovci najhorsie je nejest, ale ked sa potom clovek premoze a kazde dve hodky nieco male zobne, tak to nie je take zle. Zistila som, ze mandarinky sa daju, aj zeleninova polievka a mozzarella a postupne sa snazim repertoar rozsirovat 🙂 . Zial, nie vzdy to ide, raz do tyzdna mam 24 h sluzbu a nemozem vtedy jest ako by som chcela...dufam ale, ze po Vianociach mi uz nocne skoncia, lebo je to celkom narocne.
A gratulujem k novym prirastkom do bruska a do skupiny 🙂 !
Ahojte zienky, my mame teda druhu kontrolu za sebou, dostali sme knizku a videli sme srdiecko 🙂 Vsetko je tak ako ma byt. Som si vydyychla, drzte palce 🙂
Aj ja chcem ist do sukromky!!! Tam povypravam ;)
@laskykvet ahoj kedybsi mala poslednu ms? A v kolkatom.si tyzdni
@montynka131 ja som podla ms v 8+1tt a doktor mi dnes podla velkosti drobca povedal ze je to 7+6tt.
@montynka131 20, okt.? ja som mala naposledy 27.9., tak to aj vychadza.. 🙂 no a ako sa citis? uz si bola u dr.? pridali sa aj nejake dalsie príznaky, ci? Mne sa tak zvecsili prsia ze sa radujem aj ked mi je zle hehe =) skusam co mozem jest, ale zatial je toho biedne malo z coho mi nepride zle a uz sa tesim opat k dr. ked uvidim toho špuntíka ako zas narastol =) mam ist o tyzden v utorok. A ako v praci? Zvladas to?
@dendulka4444 ahoj no u drz som nebola pojdem bud buduxi tyzden alebo ten dalsi pebo nechxem aby sa to v praci este prevalilo. Mne zatial zle nebyva oen ma boli podbrusko a krize neskutocne. Ja mam kolegynku v praci ktora je moja butlava vrba a vie o tom takze ak by som nezvladala na linke vezme to za mna ale uz sa neviem dockat k dr. Dnes som robila znovu testik pre istotu a jasne syte kolajnice
Ahojte kocky. Tak dnes som bola konecne u lekarky a vsetko je nastastie v poriadku. Uz bolo vidiet plod aj akciu srdiecka. Podla utz som 7+4 tt a male ma 1,30 cm takze taka mala fazulka. Termin porodu je zatial 15.7.2016. Tak sa moc tesim a vsetkym vam drzim palceky.
Ahojte baby, budúce maminky. Mam 29 rokov, mesiac mi meska menzes, test pozitívny, Buduci tyzden idem k lekárovi. Najpv som mala rapídne zvacsene brusko jak 4 mesiac, teraz mam zas ploche. Podľa vypoctu som v 8 tt. Zle mi bolo iba raz, minulu sobotu ( stres ) Bojím sa ci je vsetko ok. Aj vam sa po case zmensilo bruško?
@hyperkonik ahoj, tak som bola u doktora, ale zatial ziadna aktivita..mam prist o dva tyzdne.. Dufam,ze potom bude uz vsetko ok
@meggie07 v akom tyzdni teraz si ?
Podla ms 6tt, podla utz 5-6tt @hyperkonik
@meggie07 tak ber ako relevantny ten ultrazvukovy. Ja ho mam ako o pat dni mladsie tehotenstvo a tie som bola prvykrat v 5 tt a olo vidno len ze je tam vacok a ze je v maternici. Potom som bola o 11 dni neskor a uz bolo vidno embryo a pri troche fantazie srdecnu akciu 🙂 takze nemusis este stresovat, krpec ma cas na toto 🙂
@meggie07 ja som si robila test v 5 tt podľa PM a boki negatívne potom v 6tt podľa PM a tiez neaktívny a potom som mala ešte jeden doma tak hovorím že kus im a to som bola V 7tt.. a šup dve čiarky 🙂. A bola som na usg a vypočítali že to je 7tt+5 a uz bolo vidno aj srdiečko 🙂.
@shakes sranda že ja mám 7tt+5 a termín vychádza na 10.7. :D
@nakupnemaniacky1986 mne lekárka povedala o tom brušku že to ako telo chráni bábo pred nárazom a pod. Tak že sa zvykne takto nafúknuť I ja mam take 🙂. Neboj sa mne pri prvom vôbec nič nebolo len musela som jesť pravidelne a plno zeleniny teraz pri druhom mi je tak zle a pomáha mi skládke 🙂 tak že to je obrat O 360st. 🙂 neboj sa bude všetko dobré.
baby pridate ma do skupiny?dnes uz som videla srdiecko tak sa mozem pridat aj aj
No u nas to vyzera ze buduci tyzden navstivim lekara dufam ze mi povie radostnu spravu a aj bude nieco vidiet a pocut
Baby pridate ma do sukromky dnes som bola u dokyho
@diablikovci ahoj tak potom neviem ako tie terminy porodu davaju.mozno podla poslednej ms. ja som mala 09.10. poslednu. inak citim sa presne ako ty. vsetko ms napina nic nemozem ani citit,ked otvorim chladnicku je to peklo. stale by som spala prs sa nemozem ani dotknut. uplne ine ako pri prvom tehu, to mi nic nebolo. uz len cakam kedy to prejde lebo v robote byt v takomto stave je nic moc.
Ahojte. Radim sa k Vam aj ja 🙂 termin porodu 27.7. 🙂
@diablikovci
@shakes pozrite stranku tehotenstvo.academy.sk tam si zhruba vypocitate termin.. Pekny den.

@meggie07 jneboj sa, vsetko bude ok 🙂 . Ja som bola vcera na usg na uz bol vidiet mrnous aj so srdecnou akciou. Dr hovoril, ze baby sa skor vylakaju, ked im je zrazu moc dobre 😀 . Potom daj vediet, ako si dopadla.