Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros akorad to koukam na nete a -25% na detsky tovar, tam se nevztahuje na mlika a plienky, ale 25% produktovy joker, ten je omezeny ze -25% na 1 vyrobek,
@misza1 no ja som mala prave ten kupon na detsky tovar, takze produktovy joker mozes vyuzit aj na plienky🙂
@slavka_a_maros ufff, ted uz se jen rozhodnout jake:D
@misza1 ja mam zatial tie Pampers newborn 2. Este kupim nejaky jeden balik 1, ale to chcem ist do Rakuska kupit, aby som mohla porovnat, ked vsetci hovoria, ze to su tie vyrobene v Nemecku (u nas predavaju z Polska)
Aj ja mam termin Jun ale az koncom🙂)) Mne sa najviac osvedcili Huggies newborn su absolutne skvele, fakt odporucam, aj kamosky si chvalili. Potom sme skusali kadeco aj prepacte za vyraz "trapne" pampersky, kde reklama a cena daleko prevysuju kvalitu a skoncili sme pri tych z DM. Su naozaj super, lebo Huggies vacsie uz nie su take dobre ako tie newborn. NO nekupujte vela, lebo babo rastie ako z vody a co potom s nimi🙂))) Zatiaaaal
@suez tak mozno kupim Huggies🙂 na Pampers si nepotrpim, kupila som, ked boli v akcii. A tiez nechcem vela kupovat na zaciatok, lebo neviem, ci na to babo nejak nezareaguje alergiou a potom mozem vyhadzovat...
no fajn, nič iné mi k šťastiu nechýbalo, len herpes na pere 😠 ☹ 😠
stale sa liecim a moc to nepomaha ☹ mala uz je dost na nervy zo mna,ked stale smrkam 😒 ale dnes som sa potesila velmi dobrou cenou za kocik 😉
taaaak a obdobie jahod mam uspesne za sebou xi a sup na obdobie krupicovej kase :D...heh som zvedava ake bude potom nasledovat obdobie 🙂
@katuska54 joj, to ma mrzi,uz aby ta ta choroba opustila.. a kedy idete pre kocarik?🙂
@willy_wonka dnes som ho zaplatila a nasi nam ho prinesu na dalsi tyzden...lebo ta kamoska byva mimo ba a nasi pojdu prenho,ked pojdu na zahradku 🙂 ale som kukala na tu fa ked mi ju poslala....za tu cenu aj dva by som kupila 😀
@katuska54 ak to nieje tajomstvo,prezradis mi ?🙂
@willy_wonka 390€ za novy concord fusion 😉 a uz si nasla zavinovacku na zavazovanie?
ahojte baby, co hovorite na tu postielku? http://www.perinbaba.sk/drevena-postielka-paula... nasla som tu tu stranku a celkom sa mi pozdava aj tvar aj cena..chcela by som taku aby sa dal odsrubovat uplne jeden cely bok z postielky aby sa to dalo dat k posteli...myslite, ze sa to bude dat? alebo neviete o postielke kde by sa to dalo ale nech je jedna z lacnejsiiich diik 🙂
@katuska54 tak to je naozqj krasna cena🙂 nie, nenasla, asi budem musiet objednat na suchy zips, ale tie zevraj vela nevydrzia...
@willy_wonka ja som dnes kukala na perinky a videla som na predeti.sk ale chcem to vidiet aj nazivo...alebo sa opytam kamosky ci tam maju a nemusim hladat 😀
@willy_wonka aha toto som teraz nasla
http://zavinovacky.heureka.sk/scarlett-rychloza...
@katuska54 fu prejavy neviem ale viem ze to moze velmi uskodit babatku ze moze dojst az k.opuchu mozgu ci co...svagrina to mala velmi zle a.ona robi v nemocke tak o tom vsetko vedela.ale to.by ti doky povedal ze mas malo zeleza a predpisal by ti zelezo uzivat...ja si ho preto preventivne doplnam zihlavou spenatom a tak 🙂....to ti uplne staci ako prevenciu.
@katuska54 ak sa bojis kup.si zihlavovy cajik a pi ho 🙂..ta ti neublizi skor pomoze pretoze detoxikuje krv a telo cize keby mas malo zeleza mas zlu krv a zihlava ti ju precistuje a detoxikuje aj oblicky ktore su hlavne pocas tehu dost namahne a ukadaju sa v nich skodlive latky.preto som zihlavu pila.aj pred tehu kedykolvek..a ako mi doky vravieval mam krv ako.vrcholovy sportovec 🙂.

Ja som už tiež čakala, kedy bude po odstávke, že sem napíšem dojmy z dnešného dňa.
Tak a mám za sebou glukózový test..huráááá :D
Výsledky budú na ďalšej poradni u gynekológa, ozvú sa mi len, ak by boli výsledky zlé. Mne to chutilo ako voda s práškovým cukrom....a dá sa povedať, že mi to chutilo a to nie som veľmi na sladké :D...Najhoršie na celom bolo to, že som musela vydržať nejesť od 18.00 do 9.00 a potom 2-hodinové čakanie v čakárni dalo tiež zabrať, skoro som tam zaspala. Knihu som mala so sebou, ale nevládala som čítať. Spolu so mnou tam boli ešte 3 tehotné. A ani citrón som nepotrebovala (hoci aj tak bol zakázaný). Všetky čakateľky na glukózový test.....je to úplne v pohode dobrotka :D