icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no jasne vsak uz s tym raz rokovali len nejako im to nepreslo tak dufam ze ich to zase nenapadne o tom rokovat.

hubenourova
1. mar 2013

@martoska tak je to predsa len istota, a uz dvakrat od porodu som tam bola hospitalizovana, nie je to nic moc,ale da sa. Ohladom dr. som sa ja uz asi rozhodla,ale este uvidim, este mam cas. nechcem sa este teraz zaoberat porodom, to je pre mna priskoro.

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 mali by si uvedomoit, ze ked ju zrusia, tak sa im tym zase len zvysi nezamestnanost,lebo este viac ludi bude pracovat na cierno. To je cela ich nedomyslena politika.

delica
1. mar 2013

@katuska54 sme s partiou na pizzi,tak nekukam

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova tomu ver o tom by sa dalo diskutovat donekonecna 🙂..nekazme si tehulkovanie s nasimi deturencami krasnymi dobrymi zdravymi 🙂...uz aby tu boli ze?ty mas kedy termin?

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 no asi tak, je to zbytocne...aj by som chcela aby tu uz bola,a na strane druhej si chcem este pouzivat moju Hanku. termin mam 30.6. A ty?

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no jasne ja budem mat toto prve takze sa moc teskam 🙂...ja podla knizky mam 28 jun ale podla sona uz 23 jun heh takze tak.volako 🙂...aj my budeme mat dievcatko sofiu vy uz mate vybrate meno?

danielle
1. mar 2013

@katuska54 ako je mozne, ze mozes mat neobmedzene vychadzky? ´tak ti zavidim... ☹ aj ja som uz na PN a mam len vychadzky 2h doobeda a 2h poobede. ked som sa na tie neobmedzene pytala, sestricka mi povedala, ze neobmedzene mi dat nemozu, keby ma chceli prist skontrolovat z poistovne... nerozumiem, co uz chcu u tehotnych kontrolovat...?!

martoska
1. mar 2013

@zuzka444 my sme mali ten istý termín ako ty pri prvom a nakoniec mám doma júlovčiatko 🙂

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 my este nemame meno vybrate, sice Hanka jej uz vybrala,ale ja este nie som rozhodnuta a manzek sa priklana k inej variante.

zuzka444
1. mar 2013

@martoska ano?heh no.uvidime zevraj dievky sa rodia skor tak uvidime aj ja aj moja segra sme sli o 2 tyzdne skor 🙂...tak radsej by sla skor ako neskor 🙂...

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova jaaaj a ake mate vybrate?mne sa pacilo stela ema sara sofia ...ale nakoniec sme ostali pri sofii 🙂..

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 Hanka mala byt do 7 mesiaca tehotenstva Sofia,ale potom sme to zmenili. Hanka chce Elisku a mm Klaru. Ja nemam ani nic voci tymto menam,len este to nie je stale take nadsenie ako pri Hanke, tak som si bola ista.

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no jasne to vela spravi priatel si uz zvykol.na sofiu aj ked sa s nou vyprava heh uz len sofia sofia heh tak sme nehali sofiu 🙂...nasi chceli zuzanu po mne ale aj nad tym som rozmyslala ale presne toto ma tak.nadchlo sofia 🙂...heh..ja chcela stelu hrozne moc ale svokra si zacala vymyslat ze ako si z nej budu robit srandu prezyvky tak reku to by mi este chybalo aby si jej babka z nej robila srandu...tak sme dali sofiu 🙂

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 mne sa Klara velmi paci,len je velmi to koplikovane na vyslovnost, hlavne pre male dieta. Ale vela znamych mi vravi, ze to moze trvat tak do 4 rokov a meno je uz na cely zivot, tak preco nie. Ale este uvidime.

zuzka444
1. mar 2013

@hubenourova no jasne prosim ta neboj najdes to prave meno a dieta sa meno nauci rychlo hovorit...uvidis 🙂..moja kamoska dala dcerke meno cynthia a v pohode sa naucila hovorit meno 🙂

hubenourova
1. mar 2013

@zuzka444 ved ja sa nebojim, ja si myslim, ze to ma cas.

zuzka444
1. mar 2013

no ved jasne casu je este dost 🙂...
@hubenourova

ingrid16
1. mar 2013

@hubenourova ved ani ja by som sa nestazovala, keby som mala neobmadzene vychadzky. 🙂 ide o to, ze napriklad minule som musela odviest mamu na pohotovost. . sem tam musim proste niekde odskocit. alebo sa chcem ist prejst vtedy, ked sa citim dobre. pride mi to take blbe , tie vychadzky. a niekto ich ma neobmadzene a niekto vobec. tu na SK sa robia same somariny.

hexina
1. mar 2013

@hubenourova
@martoska ahojte aj ja som z ke 🙂 a ja planujem rodit v saci u Dosedlu..to je taky moj predbezny plan...🙂)

hubenourova
1. mar 2013

@hexina ahoj a uz vies, co cakas? a kedy mas termin?

zuzka444
1. mar 2013

kks zboznujem ked si nejaka mamicka u mna rezervuje vec a pivie ze do tyzdna posle peniaze a nakoniec ani nereaguje na spravu co jej napisem..kks..ked tak poviem narovinu ze to nechcem alebo mi to nevychadza ved pockam neni problem..ale toto sa nerobi...

zuzkad85
1. mar 2013

@silsil mne povedali, že od 18.00 predchádzajúceho dňa nejesť, piť len minerálku alebo vodu z vodovodu. Ráno o 7.00 som nabehla k lekárke, zmerala mi tlak, zobrala krv, dala vypiť sladenú vodu, povedala som svoju váhu. Tak som čakala v čakárni cca 2 hodiny, potom zase mi vzali krv. Hýbať sme mali povolené len na záchod, alebo keby mi bolo zle, tak som jej mala zaklopať na dvere. U mňa to prebehlo v poriadku, mne tá voda dokonca aj chutila, som asi divná :D....Výsledky sa dozviem od môjho gynekológa na najbližšej poradni o mesiac.
Nemaj strach, všetko prebehne v poriadku aj u Teba 🙂

hexina
1. mar 2013

@hubenourova dievcatko 🙂 termin mam 22.6 a ty?

hubenourova
1. mar 2013

@hexina aj my dievcatko a termin mam 8 dni po tebe 🙂

jankastubka
2. mar 2013

ja som sa vcera vylakala. Po velkej potrebe som mala slabe krvacanie z posvy, tak som hned zalarmovala manzela a utekali sme na urgent. Tam to bol zazitok, lebo nikde popisane, ze kde vlastne ten urgent je. Na 1 posch. nas poslali na 2e a tam sa pytali, ci rodim, a ja ze nie... a ze ci som v termine... a ja ze ten mam az 6.6.... a hned medzi dverami chceli vlozku, ako keby som ju mala v kabelke... 😠
Napokon ma poslali naspat na prve, lebo som vraj omylom prisla do porodnice... Na prvom sme cakali nejakych 15 min. a potom prisiel doktor. Napokon to dobre dopadlo, povedal, ze vsetko je v poriadku, ze to asi len praskla nejaka cievka.
Tak este v pondelok pre istotu kontrola u mojho lekara.

qtinka77
2. mar 2013

@jankastubka Juuuj, no to si musela mat tep 350 a tlak 200/150... :o( To by aj mna velmi vystrasilo...ale som rada, ze vam to dobre dopadlo - daj si radsej par dni takych leharo, nepretazuj sa, len kludne lezkaj s nohami hore.
Drzim palce!

marilliana
2. mar 2013

@silsil ja idem buducu stredu na to a tiez mi povedali len rano nalacno a napit sa vody.

zuzka_1985
2. mar 2013

@katuska54 Ahoj, katuska, ja mam termin 20.6. a planujem rodit na Antolskej. Na pripravu sa objednava u p. Jezikovej na tel. c. 02/68673403 v case 7:15-7:45. Zoberie ta najskor v 28. tyzdni. Ja zacinam s pripravou az 30.4. (utorok) o 15:00. Marec uz vraj ma plny...Tak vyskusaj ;)

marilliana
2. mar 2013

@katuska54 a treba sa tam ozyvat cim skor 🙂