Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros
tuto je to s tou rukavicou http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/hlie...
a co sa ti deje nieco?
@katuska54 uz mas po poradni ?🙂
@slavka_a_maros tusim ma chces predbehnut 🙂
@delica pisala som vyssie 🙂 no doktorka sice na poradni povedala, ze len na spic prsta som, ale v noci uz boli tie cvicne kontrakcie celkom bolestive, tak dufam a namyslam si, ze by to uz aj mohlo prist... Teraz som si dala na vyvolanie porodu pol studentskej pecate 😉
@willy_wonka chcem, ja uz to chcem mat za sebou 🙂 Katku som tam pozerala pred ambulanciami, ale ja som asi slepa alebo podla fotky ju neviem spoznat 🙂 @katuska54
baby, to sa moze stat len mne....manzel bol 10 dni doma, dnes isiel do sluzby a samozrejme, uz ma musi boliet brucho, prvy raz tusim v tehotenstve. No tak ma teraz bracho zavezie lekarke.....si pripadam ako stihacka, vcera tam volam, dnes tam nebehnem....a to mam mat riadnu poradnu vo štvrtok
@delica radsej stokrat zbytocne ako raz neskoro! Len pekne chod a nech ta dobre skontroluju
@slavka_a_maros cokina posobi na vyvolanie porodu nejako?
baby sak mne uz tu potom ten posledny tyzden nikto nenapise, vsetky uz budete mat odrodene a ja nebudem vediet co je kontrakcia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@janka_k neviem 🙂 ale za vyskusanie nic nedam 😀
@delica mna boli podbrusko vzdy ked som dlhsie na nihach, pripisujem to Samkovej vahe,cgudak mija maternica 🙂
ale urcite sa radsej daj skontrolovat... cakam na info
@janka_k no len aby si to nezakrikla 🙂 este nas predbehnes
@slavka_a_maros aj ja by som sa uz rada rozdvojila 🙂 a ty si ako dopadla na poradni?
11 dni - Samko uz mooozes, hopsa von 🙂 alebo cakas na termin? chces sa riadit tak ako lekar povie? Bud autorita,lekar sa prisposobi tebe, tak sup 🙂
@willy_wonka tentokrat to bola 1,5 minutova poradna, lebo sa ponahlala prec (asi rodit) 🙂 vsetko ok, stale len na spic prsta, ani som nemala jej kedy povedat, ze uz mavam celkom silnych tych poslickov 🙂 tak uvidme, ci vydrzim do buduceho tyzdna. Ale u janaca zas naaaaatresk jak svina a nervozne maminy... Naco tam potom chodia?
Kto ma chut na kremovu paradajkovu polievku s cerstvou bazalkou a syrom? Pozyvam, prave zjedeny prvy tanier, mnam 🙂
@slavka_a_maros tak to este na porod nevyzera :-P som zvedava co zajtra povie dr mne 🙂
s tymi mamickami to uz radsej neriesim,skoda slov🙂
@anicka.be paradajkovu polievku som zufalo potrebovala na zaciatku tehu..len mne chuti taka rychla od maminky, a ked mi v jednej restike nalozili tanier plny rajcin so syrom ma chut hned presla...nemam rada ked tam su cele rajciny
ahojte🙂 nevyloucily jste me z junovek,ze? ja si jeste porad neuvedomuju ze jsem mamina.mam ho celou dobu u sebe,nedokazala jsem ho dat ani na prvni noc na novorozenecke abych se vyspala.Osky asi bude trosku citlivka,kdyz si jde prdnout,stropi takovy cirkus😀 a z ciciku ma mazlika🙂
@misza1 Miskaaaa!!! My sme take zvedave na drobca a tvoje zazitky 🙂 nevylucili, si cestna predsedkyna teraz!
@slavka_a_maros ahoj..ja mam tiez dnes po vysetreni od rana hnedy vytok.zacinam trochu stresovat ci uz ho neni moc...no uvidime,inak bolesti ani nic podobne nemam 😒
@willy_wonka tak ja som robila presne taku rychlu! za 5 min skoro hotova 🙂
@misza1 co si pipi? ze vylucit z junoviek! ani napad!
@slavka_a_maros pekne si to napisala 🙂
@misza1 to je krasne 🙂 uprimne v dobrom ti zavidim, aj ja chcem mat to male sidlo uz pri sebe...
uzivajte si tie krasne chvilky 🙂 zevraj masaz bruska a cvicenie s nozickami pomaha lepsiemu vyprdkaniu 🙂
@sana23 no tak asi budeme len cakat, ze co bude. Vraj ak to nie je viac ako menzes, tak je to ok 🙂
@willy_wonka
@anicka.be
@misza1
Prave nastal dolezity zlom, zacalisa riesit problemy deticiek a nie uz len nase boliestky 😀 uz to tu bude len o prdkani, papani a podobne 🙂

@delica aha 🙂 tak teraz asi neskoncila. No viem, ze po vysetreni mozem zakrvacat, aleto si predstavujem ako male mnozstvo cerstvej krvi z nejakej cievky prasknutej alebo coho a toto je skor ako ta zatka, do tmava. No uvidime co bude 🙂