Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros ja som si vobec nevsimla, ze to nemam vyplnene, uz som to tam dala...cakamae druheho chalana 🙂
ja som neumyvala zakazdym, aj vlhke utierky boli v kurze, len sa snazim kupovat take, ktore maju co najmenej bordelu v sebe...a mydielko mame weledu kupenu, postaci vsak aj cista voda vacsinou 🙂
Dnes ste nejake nudne 🙂
@anicka.be vtacie mliecko, uz mas po?🙂
idem si spravit ako taku pedikuru...teda aspon sa o to pokusit 🙂
@willy_wonka ty si sikulka ked to zvladas sama 🙂 ja uz tri mesiace chodim oddychovat na pedikuru, jedine co zvladnem je ich obcas sama prelakovat
@slavka_a_maros sak dobre na nej vyzeras 🙂 no neviem, chcem taku kde ma je menej vidno a neviem najst vhodnu aby mi ju neblokli a bola som tam tak dalej
@willy_wonka tak to drzim palce na tu pedikuru, ja som to uz nedala a musela som vyhladat profesionala... 🙂 este najst niekoho, kto mi oholi nohy 😕 nchcem ich tam na porodnom stole popichat...
@janka_k no ved to 🙂 nechcem vas tu klamat, mala by som dat realnejsiu 😀 ale na tychto prtavych fotkach by som nazivo aj tak nikoho nespoznala
@willy_wonka prepac 🙂 ja sa bavim na Tobinovi, ten dobre trepe od rana....a idem zas na poradnu, poslednu u mojej gynekologicky, som zvedava ci a ako maly narastol
@janka_k zatim jsem mela jen ukazku ale prax nee...
jinak me pred chvili zastavila primaeka z novorozeneckeho a rekla mi ze zitra domu urcite ne:( ja se na to vyseru... porad rikali ze jasne on jen kvuli zloutence by nemusel jit... a ted zas ze musi vic pribrat:( ja si jdu asi koupit slaninu a nejaky urychlovac mlika at pribira jako das😀
Fuuu, narocne 🙂 a hlavne komicke
@misza1 daj si sunar 🙂 z toho by ti mohol pribrat 🙂
Ja sa velmi nudim 🙄
@katuska54 co robis,kde si?🙂 uz aj ty rodis?
@willy_wonka tancuj 😀...a uzivaj si, ze sa nudis lebo od nedele uz tento pocit nezazijes tak skoro 🙂
@willy_wonka nechce vas predbehnut,nebojte sa 😀
@slavka_a_maros este sa nemoze ponahlat na svet,lebo fakt nema meno 😀
@willy_wonka bola som u zubarky 🙂 uz len kadernicku musim niekedy navstivit a mozem ist rodit 😀
a pedikuru dat urobit..musim povedat mamine nech objedna tu jej znamu..pride mi domov a nemusim sa nikam trepat 😉
@willy_wonka bola som u nasich a mamina na mna kukla,ze brusko este nepadlo..takze to bola ocista asi z gulasu 😀
@katuska54 takzr z gulasu?🙂 no dobre, tak este nebudes rodit...
Baby z BA, poradte pedikuru. Dakujem 🙂
@willy_wonka vidis, to je napad, uz som si davno nedavala simpsons maraton 😀
@katuska54 aha, tak cakas, ze ked ju uvidis, rozhodnes sa? 🙂
@misza1 cau mamina 😉 ako casto v noci kojis? Aj sa vyspis?
@slavka_a_maros je to kultovy serial, osobne mi nevadi,ze to pozeram dookola :D aj family guy je pecka. Alebo american dad :D
@willy_wonka no niektore diely poznam naspamat 🙂 viac som na tom frcala na intraku, teraz uz nebol cas, ale tiez sa nudim takto na materskej 2v1, tak si to asi zopakujem 🙂
@slavka_a_maros zopakuj, len ti to prospeje, ja uz mam prichystany externy hdd so simpsonovcami do porodnice. mozno naivne mysliet si,ze na to budem mat cas.... :D
@willy_wonka beries pocitac? 🙂

@slavka_a_maros Ja tiež budem používať klasické detské mydlo, neskôr prejdem na tekuté.Tak ako pri mojich dvoch loptošoch.Pokakanú riťulu pod vodu, na pocikanie vlhčené utierky. 🙂 Inak chalani sa ľahšie prebaľovali aj keď sa vyšprtkali, to sa tiež dalo vlhčenými.Ale babuľky majú nakakané všade 😀