Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@janka_k ahoj,no mame se fajn🙂 v noci jsem zaspala na kojeni byla pro me i sestricka ani te se me nepovddlo vzbudit... no ostuda😅 ale nevadi.vecer ma zas testy a podle toho ucidime kdy jdeme domu ale modlim se ze zira;)
papkame ukazkove jsem se dala na homeopatika a caje a prsa mam jako profi dojka 😀
mm vcera zapijel no podle toho jak jsem ho videla muzu tvrdit ze Osky bude zdravy jako ripa😀 svagr spal na balkone, kamos progrcal cestu do Ba... a Osky dostal hokejovy dres (na dospelace) s prijmenim a cislem 8 po dedovi🙂
@kavaapalma ja tu mama voju homeopatku, mam to od nej a este aj ine nejake....ako vyzeraju poslickovia? ja som to pri Tobinovi nemala...a teraz mi uz 2 dni tak vselijako, ako keby sa maly vrtal hlavou dolu 😅
@kavaapalma posli tych poslickov aj ku mne 🙂 ja ani neviem, ci by som to spoznala, brucho mi tvrdne od piateho mesiaca a kramove bolesti mam celeeee tehotenstvo 😠
@misza1 profi dojka 😀 to ma teda fakt pobavilo. Tak nech testy dobre dopadnu!
@slavka_a_maros tak presne tak to mam teraz ja a vystreluje mi to az do stehien... tlaci ma to dole a citim taku tupu bolest v rozkroku,ak sa to da tak nejak opisat,ale to len obcas...
@hobit a skoro celu noc tvrdne bruso,co uz aj drobec je nervozny,nejak to citim a stale sa puci,nech ho hladkam... vcera vecer ho tato hladil,ale na opacnej strane,kde nebol a behom par sekund sa mu rovno otrcil pod ruku a cely cas,kym ho hladil tam bol vypuceny... uz mam obvod 115cm...
@kavaapalma aj mne sa strasne puci poslednou dobou, mam pocit, ze ani nespi 😒 tak snad ta to uz dlho trapit nebude a bude drobec na svete
@kavaapalma takze este nerodis, ale coskoro budes 🙂 a my uz sme si mysleli ze rodis, no ale tych par dni do juna by si este mohla vydrzat 🙂
@slavka_a_maros ale ved este mas cas, neponahlaj sa, vydrz aj ty do juna 🙂
@willy_wonka no co taska pobalena? ja mam zbalenu len tak na polovicu zatial
@slavka_a_maros
@janka_k no bude to tak natesnotku si myslim,niekde na prelome,necham sa prekvapit... mm mi hovori,lebo ma dnes sluzbu,nieze sa rozhodnem dnes rodit,lebo kto ho vystrieda v piatok a na nocnej? Takze som dostala prikazom,dnes nie 😀 😀 😀
@janka_k @kavaapalma ale ked ja uz chceeeem! A chcem a chcem a chcem 😀
@slavka_a_maros tak to si prejednaj s bambulkou,ona je hlavná a kedy sa rozhodne prist je len na nej,ty sa mozes len prisposobit 😉
baby, prajem vam bezbolestny porod a zdrave deticky ... len som tak nakukla, rodila som v juni 2011, uz sa pripravujeme na oslavu 2. narodenin
@slavka_a_maros tak vies co, ked ma prijmu ja budem na teba moc, moc, moc mysliet a privolam ta do porodnice 😀 , ked tak chceš :D
@delica tak sa pridam aj ja a
@slavka_a_maros potiahneme ta so sebou 😀 ... dnes mi je veseleeeeeeeeeeee a to som bola uz 3x na velku 😀 zeby som vela jedla?
@slavka_a_maros ty si super, obdivujem tvoju odvahu, ja som stale trochu v strese ako to cele bude
@hobit arnica montana sa to vola.
beham po nete a studujem a priemerom po odteceni zatky by sa mal zacat porod do 3dni,tak to by som mala zajtra ist nato,alebo im naburam statistiky 😀
A co ked nebudem mat take silne bolesti,ze nebudem vediet,ze su to kontrakcie,co pak? Lebo stale si opakujem kol dokola,ze lahko,rychlo a bezbolestne.
@kavaapalma tak budes mat krasny porod doma 🙂 🙂 🙂
aaaa tak ty hormony po porode jsou jeste horsi nez behem tehu...
ted jsem malem vybrecela ocean... na novor. ma sluzbu nejaka pica a tak me vydeptala... byla jsem kojit,dala jsem normalni davku co ma Osky dostat at muze pod lampu a ona zacla jaky byl zly minule sviceni, nejhorsi ze vsech miminek, az pujdu domu mam si koupit sunar,ze ho nejsem schopna plnohodnotne nakojit normalne jsem nebyla schopna slova bulila jsem asi pul hodiny...
ta kdyby delala na psychiatrii tak tam maji uplne prazdno,kazdy by spachal sebevrazdu.
pritom dneska jsem se bavila se znamou co tam dela a chvalila me ze na to ze je predcasnak tak jsme se pekne rozbehli...
doufam ze nas opravdu zitra pusti:(
@misza1 no ta to je nalpa jedna sprosta ta sestricka a to nerada nadavam,ale ona si zasluzi...tak je tam predsa od toho,aby ta povzbudzovala a pomahala ti a nie dudrala... moje nervy,odomna by dostala kvapky,ja by som jej svoje povedala a keby bola mudra,tak by som sa na nu aj stazovala...
@misza1 Miška, všade sa najdu ludia, ktori su zli a neprijemni a jednoducho si musela na taku piiiip nadabit aj tam. Zas ani taky predcasnák nie je, keby bol, tak by bol v inkuboši, čo nie je, len má žltačku a to vraj detičky mavaju. Hlavne neplac a hovor si, ze vsetko bude dobre a zajtra idete domov, nech aj deda s babickou z Ciech si vnucika uziju rovno doma 🙂. Dobre to bude, neboj, nikto by ti nebol daval falosne nadeje z lekarov, ze ta pustia, keby si tam mala byt dalsi tyzden.
@kavaapalma
no počkaj, nepredbiehaj ma :D:D:D.
No pekne sleduj,ci nemas tych poslov pravidlenych, tak sa poslovia zmenia na kontrakcie, co chcu vytlacit babo von. No a kedze mas indikaciu na cs, tak šup do porodnice hned, ako spozorujes tu pravidelnost, nie ze budes cakat ze kazdych 5 minut a nozicky vonku
@misza1 ale ved ked mas vela mlieka a maly normalne pije tak to ide predsa dobre, sak on zase nemoze kilo pribrat za par dni, a mensi jasne ze moze byt kedze sa narodil skorej ako na termin. a to si nevsimaj, to kazdy povie inac aj na inych oddeleniach, tie hormony, ach jaj, az mam obavy, ale neplac bude to dobre, a zajtra uz mate klud doma
a sunar nekupuj ked mas vela mliecka, nepocuvaj ju
@janka_k ja som akurat kamoske tento tyzden pisala, ze sa ani nebojim nejak bolesti a komplikacií pri porode, ale skor toho ludskeho faktoru, ktori ma caka na tom novorodeneckom :-/:-/. Ze tam niekto bude po mne ziapat a nebudem to schopna nejak riesit s chladnou hlavou, ze sa pod vplyvom hormonov zrutim alebo vyziapem sa na nich tiez......ach jo.
@delica ale nedrazdi 😉 teraz som sa napukala s granadirom a mama dopekava ceregy,tak este tie dotlacim,mozno zbieram silu 😀 Drobcek je dnes cely den culy akoby ani nespal,furt kopka,puci sa,alebo stikuta a hlavku ma celkom hore az pod rebrami mi tlaci...
@kavaapalma tak dobre, nejdes rodit, to mam dnes aj ja takto, az na to, ze mam narvate nozicky pod rebrami a vlníme sa, vlníme...a ja teda rodit nejdem.
A maly sa tak natahuje, esteze je ta maternica dost pruzná.
Inak aj ja som taka žravá dnes, teraz som zjedla rohlik s maslom a paprickou a mam chut na nanuk, uz som muzovi povedala, ze zajtra donesie melon a jahody, Len ja som nemala to "črevné čistenie" ako ty :D, tak neviem, čo ma to chytilo.A idem vygooglit tie ceregy, co ides dat :D.
ok jdu tam zas jak na sichtu hadam si vybere jinou obet. ja jsem papula ale nebyla jsem scjopna ji cokoli rict...
jinak padnute brisko neni 100%... me jepadlo vubec ikdyz jsem byla v zaverecne fazi ze tam byli uz i vsihni dr tak jsem ho mela pod zaludkem.

@jankastubka ja to mam pripravene, ale este neberiem, ono sa to berie aj po porode na lepsie hojenie...