Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@kavaapalma keby som to vedela nejak zariadit, nevaham 🙂
@delica ja viem,verim ti.
@kavaapalma jaj som zabudla ze maly je KP, no tak to bez potom do nemocnice skor ak by to nahodou prislo, nie ze to nechas na domaci porod
@janka_k jasne,ze nie... ako som uz pisala paci sa mi datum 28.5 aj vtedy mam poradnu,tak uvidime...
baby,kupujete nejaký monitor dychu?Ja som pozerala Snuza Halo.Nemáte nejaké skúsenosti?Myslím,či to vôbec kupovať...Ja som ani velmi nechcela,ale zvažujem to...
@bebuska1 ja som porodila dcerku v roku 2011 a tiez som zvazovala ale nekupila som,teraz cakame druhe a tiez nekupujem si myslim ze to je zbytocnost ked dieta sa narodi zdrave a v poriadku...
@bebuska1 dnes sme kupili angelcare, najskor som chcela tu snuzu, ale to uz je na nic, ked sa babo zacne pretacat na brusko 😒
Mam dalsiu otazku ohladom starostlivosti pre uz maminy 🙂 kupanie: ked pozeram mudre video navody, tak vzdy okupu babatko vo vanicke aj s nejakym pripravkom a potom ho vyberu, osusia a hotovo 🙂 no ale mne to pride take cudne, ze na nom zostane ta pena a neoplachuje sa to potom v cistej vode... Ako ste to robili vy? Dakujem 🙂 @hobit @jankastubka
@bebuska1 ny sme kupili snuzu halo,(ked budeme mimo postielky) a do postielky sme kupili angel care 401 :D
@janka_k akurat na tu tasku pozeram, budem ju musiet vybalit a znova si prejst co tam mam... :-/
@slavka_a_maros ja este babo nemam takze netusim. Ale tak snad ho od toho mydla oplachnes v tej vode co je vo vanicke, nie? Aspon nas tak ucili na priprave.
@jankastubka aha, tak som sa sekla, som myslela, ze mas 🙂 no ved to, ze v tej vode vo vanicke je potom to mydlo, tak to uz nie je cista voda, ci?
@slavka_a_maros ja budem kupkat len v cistej vodicke,pri prebalovani vlhcene obrusky... neverim na zaciatku ani obycajnemu mydlu...
pre @delica ceregy
@kavaapalma a to je slane ci sladke? nic mi to nehovori
@kavaapalma aj ja tak chcem zacat, mam potom taky prirodny gel na telo a vlasky, tak preto sa pytam 🙂 aj pri prebalvani doma budes pouzivat obrusky? To mi radili v umyvadle umyt ritusu 😉
@kavaapalma mnam, vyzera to sladko 🙂
@kavaapalma perfektne🙂 aj moja babka take robila 🙂
@slavka_a_maros hej aj nad tym som rozmyslala,ze umyt ritulku namiesto obruskami cistou vodou so zinkou...
@willy_wonka
@janka_k ano je to sladke,robi sa to z kysleho mlieka
@slavka_a_maros tak ale toho mydla tam zase nebude tolko. V pomere k vode urcite staci oplachnut tym.
@slavka_a_maros a nevychádza to tak akurát časovo?To riziko tam je tuším do 6.mesiaca a vtedy sa bábo začne pretáčať,či?
@slavka_a_maros ak som to dobre pochopila z tých videí,tak ak umývaš bábo mydlom,tak ho mydlíš mimo vody a v tej ho len opláchneš.Ak používaš penu do kúpeľa,tak tá sa neoplachuje.

@delica ja by som si nedovolila ta obehnut 😉 a nemohli by si nasi drobcovia vymenit polohy? Predsa len by som radsej normal rodit. A ty tak ci tak ides na cisarak.