Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka @delica no to som aj ja hovorila, ale mamca povedala, ze so mnou mala najlahsi porod... 😀 ako tretie dieta 🙂 preto sa bojim, ako nas drobec este narastie... dnes dr. spominala cisarak, co by som bola nerada... predstavovala som si to inak 😖
@willy_wonka ahoj teraz pozeram ze ty mas termin az o 8dni a v nedelu ides do nemocky.Ti budu porod vyvolavat?Ja mam termin za 7dni a este vo stvrtok idem na poradnu tak uvidime co a ako.V kazdom pripade ti prajem aby ti porod rychlo zbehol 🙂
@katuska54 s tymto tvojim nasadenim sa na 600nedeli neminieme 🙂
@willy_wonka no nevyzera to tak ☹ mm isiel teraz na pivko a hovorim,ze" moc nepi,keby som zacala rodit" a on ma schladil,ze ty rodit este nebudes 😉 takze sa nestretneme 😒
@erikasofiina ahoj 🙂 ano, idem s vyvolavackou, mam to naplanovane. Dakujem, ja ani neviem co mam cakat. Dr mi slubil,ze ma dlho trqpit nebude..ale kolko je "dlho" na casovy interval netusim ☹
@katuska54 to ti povedal iba preto, aby si mohol dat pivko 🙂)
@willy_wonka aj som sa ho pytala ake cicusky ide nahanat 🙂 zacinam mat depky...tie hormony 😠
@willy_wonka no aspon to budes mat za sebou 😉 mne minuli tyzden odisla zatka a som otvorena na jeden prst mam stale vecer tvrdnutie bruska ale stale nic malemu sa nechce vonuku...doktor mi v utorok povedal zeby to vikendu vydrzat a ja som mu povedala ze ja este budem prenasat 😀 malemu sa nechce vonku 😀 on vie kde mu je najlepsie 🙂
@willy_wonka neboj,Ty to dáš,veď sa poctivo pripravuješ 😀 Beriem si z Teba príklad a idem cez víkend robiť upratovanie,nech pomôžem tomu otváraniu... 😀 Keď už je hlavička v panve,tak nech čo najskôr vykukne 😀
@katuska54 ale no, nevymyslaj hluposti 🙂
@willy_wonka ja nevymyslam,to tie hormony...jezis keby si videla moj ksicht..taka som vyhadzana..takto som nevyzerala ani ked som bola pubiska 😀 ja som nikdy nemala akne a teraz 😠 des a hroza 😠
@janka_k no ja som si aj brucho poctivo olejovala, ale asi to je fakt dane geneitkou, Na bruchu nemam nic, len tie stehna a boky...brrrrr. Ale nevadi mi to nejak, len ma to uz dost taha.
Inak mne brucho kleslo, ale tak, ze nemam ho az kdesi dole, ale ked si lahnem, tyzden dozadu som mala maternicu az pri rebrach a teraz sa mi tam daju 3 prsty, medzi maternicu a rebra. Ale zboku to neni vidiet, len pupok mam uz nizsie.
@katuska54 😀 no dúfam,ja som si hovorila,že 25.5.by bol pekný dátum,ale tak z toho asi nič nebude.Ale ešte skúsime sexík a možno bude zajtra prekvapko 😀 Inak také stavy ako Ty s manželom aj ja chytám niekedy 😉 Som mu minule vyčítala,že je celé dni preč a stále mu pípa telefón,ešte aj na záchod s ním chodí a stále sa hádame (čo je ale spôsobené mojimi hormónmi samozrejme) a že mám z toho zlý pocit 😅 No hormóóóóóny
My mame toto http://e-shop.jablotron.sk/index.php?zobraz=pro.... A o tych homeo veciach tiez niekto nieco pisal, tak toto som o tom docitala http://www.predporodnapriprava.sk/index.php?loc...
@slavka_a_maros a kde budes kupat? v kupelni ci v izbe? lebo ak v kupelni, nemas problem osprchovat...ale fakt je, ze uplne staci cista voda na to kupanie zatial, mydlo obcas...a ja sa dobrovolne priznavam, ze som vlhke utierky pouzivala aj doma, neumyvala som ho vodou zakazdym, tak na striedacku, nechcela som ho prevlacat ako take maca do kupelne prevesene cez ruku 😝
baby, ja som taka krava, tak som sa dnes ponahlala na stretko s dulou, ze som utekala na bus a skydala som sa...nie uplne, ale zle som skocila na 1 nohu, boli jak fras, dufam, ze mi nerupla nejaka kosticka lebo nemozem ani stupit na nu poriadne a na druhej som si urobila dieru na kolene...tak si ma viete predstavit ako som potom isla, krivajuc s brusiskom...ale autobusar pockal 😀

@willy_wonka
@delica ja vam taaaak zavidim,ze to budete mat zasebou...ja uz som neviem kolko dni non-stop na nohach a mala sa drzi ako kliest..dnes ma brutal boli lono..ani postavit som sa nevedela,ked som si cupla..mm hned pribehol a dvihal ma.