icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
25. máj 2013

@willy_wonka ale dnes aj vela odpocivaj nech mas zajtra dost sil

janka_k
25. máj 2013

@hobit jaj vcera som tu uz nebola, ale najlepsie na zotavenie vyvrtnuteho clenku je dat si nan lad na dve hodinky, tak skus mozno pomoze

delica
25. máj 2013

@willy_wonka no a este vraciam, to ich musim upozornit, ze urcite budem vracať :D. Kristi, ale ved ta cievkovali, milion krat si mala doktorove prsty v suske a aj utz, toto je len jedna dierka navyse...tak to ber. Pre nich to nic nie je. Si povedz 3 minuty hanby a cely zivot pokoj / to sme si hovorili pred skuskami na vysokej/ ,a je to tak, ani si na to nespomenies, len teraz sa toho bojiš.
http://www.najlekaren.eu/titulka/4138-balonik-n...

grelu
25. máj 2013

@delica myslím, že podľa toho, či je miesto na 4tom...tam majú prednosť asi baby, ktoré rodia prirodzene a mozu sa hneď starať o babo. Sekcia je pooperačný stav a je tam zvysena starostlivosť o rodicku
Ale oni potom zvyknú tie baby, ked ich postavia presunúť z 5teho na 4te..ked sa uz mozu starať o babo.
Ja by som pravdupovediac uprednostnila po sekcii 5te poschodie...po sekcii ma žena čo robiť so sebou a nie to este behať s krpcom...tých 24 hodín ozaj pomôže

janka_k
25. máj 2013

@delica
@willy_wonka
a na druhy den sa v sprche vycikat pred sestrickou ( po tom co odstrania cievkovanie) to neviem ako zvladnem pred cudzim clovekom tiez

grelu
25. máj 2013

@willy_wonka
@delica no predsa len budete mať rozrezane brucho...tie čreva treba rozhýbať postupne...si predstavte, že by ste dostali fazulovy privarok 🙂

janka_k
25. máj 2013

@delica
@willy_wonka
alebo si dajte cipok, sak v niektorych nemocniciach iba to davaju, v ruzinove nedavaju klystir ale cipok, alebo ten YAL

delica
25. máj 2013

@grelu no jasne :D. Tusim dnes navarim fazulovicu, ak budem kojit, tak si ju dlho neuzijem :D.
No a na 5. sa lezi na tej chodbe, ako si lezala ty, kym ta neprelozili tam, ako som lezala ja?

janka_k
25. máj 2013

@delica no presne som citala ze jest zacnu davat az ked su vetry, tak som si povedala ze este ze som tolko pribrala pocas tehu a mam nejake tukove zasoby, aspon to skor vsetko schudnem 🙂 🙂

grelu
25. máj 2013

@delica áno...to je v podstate pooperačné

willy_wonka
25. máj 2013

@janka_k dnes mam toho dost na plane, ale vacsinu spravi mm, ja budem komandovat :D

@delica tanicka na skusky si chodila s hanbou?🙂 a nie so strachom?🙂 mas pravdu, naposledny ma dr vysetroval,ked bola vo vnutri dalsia pacientka,tej sestricka krv brala a s tym som nemala popravde absolutne ziadny problem, ale na prdel sm hakliva :D
@janka_k ake cikanie pred sestrickou? boze baby, to mi nerobte!!!'

@grelu privarok pobavil🙂 ja mam z nemocnicnej diety strach, od kedy mi tam dali krupicovu kasu na slano!!!' fuj...

delica
25. máj 2013

@willy_wonka no ked som tam isla s tym, ze nic neviem a idem len fabulovat, aj som sa hanbila niekedy :D.
Mozno ta krupicova kaša bola vlastne zemiakova kaša v prašku, to je dobry hnus, fuj.
No tak si skus dat čípok doma, ked je to pre teba take neprekonatelne a ma ta to stresovat, ved ti povedala sestricka, ze si to mas rozmysliet.

janka_k
25. máj 2013

@willy_wonka to mi sestra vravela ale to je z ruzinova, ze na nadstandarde bola snejakou po sekcii a na druhy den jej prisla pomoct sestricka vstat a osprchovat ju a ona musela cikat v sprche
ale niektore veci kontroluju aj po normalnom porode, kym sa v nemocnici nevykakas domov ta nepustia, teda ja som tak aspon pocula a to zas maju problem po normalnom porode tiez, kedze tam su zasite a pod. od stresu z toho urcite aj strasne zapecene, ale ze da sa vypytat aj cipok a ked to zvladnes mozes ist potom domov.

willy_wonka
25. máj 2013

@delica pocuj ale ty sa s tou ocistou stopni,ved budes uplne vycivena.....

grelu
25. máj 2013

@willy_wonka no hej...ono to tam niekedy chuti inak ako vyzera 🙂..ale pravdupovediac ja som si menila občas obec so spoluleziacou, lebo tie dietne jedla boli lepšie🙂)...teda mne viac vyhovovali...ono na treti deň je to uz normálna strava 🙂

janka_k
25. máj 2013

ja dnes o 5 hore, nemohla som spat, ale potom som este zaspala tak neskor, to ma maly asi uz uci na novy rezim s kojenim 🙂 🙂

willy_wonka
25. máj 2013

@delica no to prrr, mne zemiakova kasa v prasku od maggy chuti :D

willy_wonka
25. máj 2013

@janka_k teraz priznavam, ze niekedy je lepsie nevediet co nas caka....

hobit
25. máj 2013

@janka_k ja nemam vyvrtnuty clenok, v priehlavku mi nieco ruplo
@willy_wonka nahodou, niekedy tie kasicky co mali baby po sekcii vyzerali chutnejsie ako nase normalne jedlo, to bolo furt nejake maso bez chuti na vode s prilohou 😖

delica
25. máj 2013

@janka_k aj ja som hore od 5,30 :D ale vidim to, ze o 10.00 asi zalahnem naspat
konecne som odcitala sadomasoknizku - 50 odtienov sivej, pojdem nieco pozehlit a uvidim, co si dnes pocnem

janka_k
25. máj 2013

@willy_wonka jasom tiez stale vravela ze najhorsi je stres z toho ze neviem co ma presne caka, ale pre mna to je lepsie takto ked to viem, aspon sa uz na to psychicky pripravujem.

fu, a gyn vysetrovanie pred inou pacientkou, to robia bezne? no to neviem ci by som sa zdrzala a nepovedala im nieco

delica
25. máj 2013

no ved kazda z nas ma svoje obavy, ktore su pre nu zavazne a ina by nad tym mávla rukou 😀 @willy_wonka neboj, ja tiež rozmýšlam nad vecami, s ktorými sa neviem akosi stále zmieriť

janka_k
25. máj 2013

@willy_wonka Kristinka a EPI mas zaplatenu uz vopred?
aby si nedopadla ako mamicka z druheho odstavca, som sa pobavila 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mariosmykal/...

misza1
25. máj 2013

@willy_wonka kasli na klistyr,kup si glycer. cipky dej si ho dnes vecer a zitra mas ciste strevo🙂
ja jsem bohuzel nestihla ani jedno ale ver mi ze mi to bylo uplne jedno,ted se trosku stydim...😅

misza1
25. máj 2013

nas andilek🙂

janka_k
25. máj 2013

@misza1 Osky je fakt krasnucky, a idete domov?

willy_wonka
25. máj 2013

@hobit vy ste divne, ak mas na mysli take mlete maso co davaju na antolskej, tak to mi chutilo :D

@janka_k zajtra ju zaplatime, ale pribeh ma z chuti rozosmial, nastastie mm nie je fajciar...ale panko z pribehu bol teda riadny streser :D
@delica teraz ma mm utesoval, tak mi je lepsie 🙂 na chvilku... 🙂 aj ja som od 5:30 hore,uz ma zas zacina lamat...
mam uplne rozhadzanh spaci rezim, zajtra doobeda im tam zaspim....

@misza1 tie cipky mi uz baby radili,pozriem sa na to 🙂 miska, ved si bola cel cas pod dozorom v nemocnici a nepripravili ta?🙂

misza1
25. máj 2013

@janka_k dakujem🙂

nevim porad cekam na vysledky...

janka_k
25. máj 2013

@misza1 no ale super ze uz nemusi do solarka ze ste pekne spolu, vyzera spokojne 🙂

willy_wonka
25. máj 2013

@misza1 aky rozkosny ňufačik ma, po tebe?🙂