Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@saskia212 gratulujeeeeem, to je ten najkrajsi zvuk vsak 😀
Tak uz aj ja mam termin u dr. Idem 2.11, uz sa neviem dockat!
Baby a ako je to s tou frekvenciou srdiecka? Nasa bublinka mala vcera 90/min. Zda sa mi to malo...nemate niekto skusenosti? Akosi moc nad tym rozmyslam...
@sasenka04 tak sa tesim s tebou a dava mi to aspon nadej, ze to moze byt aj moj pripad
@vanda12345 ďakujem 😊
@modrykoniar tak to teda 😉
@daisylucky urcite netreba vesat hlavu a co je hlavne treba mysliet pozitivne 😊 vsetko bude v poriadku a tak ako to ma byt 😊
@lucka8787 Videla vo videu na youtube
Ale tiež si myslím, že treba myslieť pozitívne a nestresovať sa. Všetko bude ako má byť 😉
@modrykoniar dakujeeeeem....ako sa citite dievcata? 😵
@hellkaashley aj ja som takto slintala pri prvom ,to prejde 😀
Mama sa mi vzdy smeje ked pridem za nou s otazkou "co ked" alebo "citala som"...🙂 kedysi take veci ako ultrazvuk alebo internet neboli a aj tak som na svete 😀 😀 ma pravdu...obcas sa vela sledujeme 😀
Baby, byva vam zle?
@lucka8787 mne občas ráno...nevraciam ale napína ma. v autobuse a električke mi pomáhajú žuvačky (bez nich by som to asi nedala) a fľaša vody.
Tiez tak podobne..to uz ked citim ze som hladna tak vtedy, kopec slin a je mi grcno.tak sa musim chytro najest :-P 😀 takymto stylom budem zachvilu vyzerat ako velryba 😀
Tak ja sa s vami lucim..zrejme som potratila ..zacala som tak trochu krvacat...idem este k lekarovi na pohotovost...ale myslim ze je koniec
@linda4444 nic nie je stratene..hlavu hore a sup a pohotovost..
@petuskaa12 som v praci..mozem az o 21
@linda4444 oj..ale potom hned na pohotovost..hadam to nebude nic strasne..podobne som ja sla v 6tt a prelezala som si tyzden v nemocke..drz sa a hned daj vediet
@petuskaa12 a uz si mala knizku? Lebo ja zatial nemam lekarom potvrdenu tehotnost.tak neviem ci ma vobec zoberu
@linda4444 to mi je strašne ľúto, že krvácaš ☹ a nemôžeš odísť skôr z práce? Držím Ti palce aby to nebol potrat a aby všetko dobre dopadlo!!!! Daj potom vedieť.
@linda4444 juj :( ,drz sa!

@saskia212 tesim sa s tebou ☺