icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

alenie_
22. sep 2015

@victoriasju myslím, že dieta v tehotenstve je úplná hlúposť, ani sestrička to tak určite nemyslela (keď áno, je to krava).
Dá sa jesť a nepribrať, tak si var zdravé recepty plné živín z ktorých bude čerpať bábätko a Ty nebudeš priberať /resp. nie výrazne/. Z nejakých tučných jedál alebo sacharidov aj tak bábätko nič nemá a Ty musíš byť vo forme na pôrod, lebo naozaj keď veľa priberieš tak nebudeš musieť vládať a budeš sa trápiť. Good luck.

1234lubka
22. sep 2015

@sladkamiki veru ze "tehotenske" 😀 😀 😀

gabuchah
22. sep 2015

@sladkamiki si chudunkaa 🙂 ale myslím že bruško budeš mať, za mesiac už bude viac vidieť 🙂 potom pofot 🙂

gabuchah
22. sep 2015

@alenie_ ty čakáš teraz štvrté? :-O ako to robíš žena, že stále takto super vyzeráš 🙂?

sladkamiki
22. sep 2015

@gabuchah jasné, odfotím 😅

1234lubka
22. sep 2015

kwd ja som stale hladna...sa snazim vyberat si ale 😉 😉 co je v praci naobed zjem...vsetko...zeleninu vacsinou este za kolegov podojedam...pridem domov..30min.cesta peso zo skolky z malym..no vyhladnem tak domaco najdem..veceru navarim... 🙂 🙂 🙂 ale kazde.rano bwzim na bzs 🙂 🙂 pomalou chodzou mam na zastavku 12min...mozno preto nemam nejakyvyrazny prirastok na vahe 😉 😉 ZATIAL.... 😉 😉

gabuchah
22. sep 2015

Buď rada že nepriberas, veď v tehotenstve aj vraj lepšie a rýchlejšie spaľuje 🙂

1234lubka
23. sep 2015

@gabuchah ?? Rychlejsie spaluje??? 😀 😀 topocujem prvy krat 😀 😀 😀 tak priberam ale nyslin ze prijatelne..zacali sme na 64, teraz mm 67.5

sladkamiki
23. sep 2015

@1234lubka to ja tiež som strašne hladná...a zvyčajne prichádza hlad nečakane, proste nie som hladna a zrazu odpadávam od hladu..do práce nosím plnú kabelu jedla 😀 Takže na tom spaľovaní niečo môže byť, lebo podla toho, čo pojem, by som už mala vyzerať minimálne ako menší slon 😀 😝 😅

alenie_
23. sep 2015

@gabuchah niee, pôrod druhý. Ostatné nie sú biologické! To už by asi také brucho nebolo 😉

gabuchah
23. sep 2015

@1234lubka Noo, to som.niekde tuším čítala... A naopak, pri kojeni zasa pomalšie kôli mlieku 🙂 ale mohla som si to zmylit, aj keď podle mňa preto sú ženy tak hladné stále 🙂
@sladkamiki to máš dobré, aspoň sa najes 🙂 ja začala na 69, min týždeň 73 a teraz kukam že 74,5...za pár dní.. A to hltam hlavne ovocie a zdravé papania a nie veľa... Tak neviem, to spaľovanie sa má asi netýka 😀 len aby to takto nešlo ďalej 🙂

gabuchah
23. sep 2015

@alenie_ a čo ty vieš, to záleží od génov aj elascity pokožky 🙂

sladkamiki
23. sep 2015

@gabuchah ja sa velmi, velmi čudujem, že som zatial skoro nepribrala, ked tak zopar gramov...celý život to mám ako na hojdačke. Ale ja viem, že to ešte dobehneeeem 🙂 a hlavne, že bábatká rastú. Pozerám, že máš podobný TP. Ako ste na tom? Myslím s veľkosťou krpca 😵

zuzinabila
23. sep 2015

@nicol_ha neposielali Ta na endokrinologiu?mne byvalo takto strasne zle ,bola som unavena,poslali ma na endokrinologiu a znizena cinnost stitnej zlazy,predtym som ju mala ok,povedali,ze sa jej cinnost narusila tehotenstvom.viem to urcite,lebo pred par mesiacmi mi ju kontrolovali preventivne a bola ok.takze ma teraz nasadili na lieky a vraj mi uz takto zle byvat nebude.dufam..

1234lubka
23. sep 2015

@gabuchah ?? Rychlejsie spaluje??? 😀 😀 topocujem prvy krat 😀 😀 😀 tak priberam ale nyslin ze prijatelne..zacali sme na 64, teraz mm 67.5

veronkarisko
23. sep 2015

@gabuchah v tehotenstve pomaly aby sa vstrebali všetky živiny a pri kojeni rychlo aby sa energia menila. Na mlieko 🙂
Inak ja som.tiež marcovka 10.3. Tp 🙂 uz dlhsie Vas čítam 🙂

24zuzka24
23. sep 2015

Dobry... @veronkarisko ja mam termin 9.3. Pred vami den 😉

1234lubka
23. sep 2015

@gabuchah to asi naopak si citala 😀 😀 kojenie je skvele na chudnutie pretoze je nutricne velmi narocne 😀 😀 vsetky ziviny tuky b12 vsetko sa ti ptemuena.na mlieko pre babetko 😀 😀 a v tehotenstve raz dva priberies lebo telo si robi zasoby keby naaahodou...logicky to sedi 😉 😉 naopak skor nie 😉

1234lubka
23. sep 2015

@sladkamiki to zavisy.aj ako ti spalivalo predtym...ja jem vela..v robote sa cuduju kde to do mna ide ked nevidno 😀 😀 mam rychly metabolizmus...ja ked som hladna proste papam 🙂 a mam radavsetko 🙂

gabuchah
23. sep 2015

@sladkamiki až teraz pozerám, že ozaj 🙂 obe máme 17.týždeň 🙂 ja presne 17+6 🙂 ty máš kedy termín? 🙂
Aké je krpča veľké, netuším, naposledy mi robil sono tuším v 12tom týždni, 9.10.idem a bude robiť znova, tak budem múdrejšia 🙂 potom musím na špeciálne hĺbkové sono do žiliny, tam snáď aj pohlavie povedia 🙂 a ty -vy, ako sto už veľkí? 🙂

gabuchah
23. sep 2015

@veronkarisko ja myslel ze len pomalšia to ide trávením, preto tie zacpy 🙂 a ono je to naopak 😀
Tak to si 16ty týždeň,že? 🙂

gabuchah
23. sep 2015

@1234lubka veruže asi naopak 😀
Tak to aby som prestala zásobovať a dávala ozaj pozor 😀
Keď ja počas kojenia vôbec nechudla, naopak 😀 ale verím, že tentokrát to bude iné 😀

gabuchah
23. sep 2015

@1234lubka lubi, pripominas mi moju sestro -sesternicu, tiež ľubka 🙂 je ako kobylka, nechápeme nikto kde to do nej ide občas a tiez je dlhá asi 173 a ak ma 64kg 🙂
Toto ja nikdy nezažila, si pamätám ešte v puberte, na vianoce keď som si dopriala aj 5kg navyše bolo za 2tyzdne 🙂 a tí nie som zrovna neaktívny typ človeka 🙂

sladkamiki
24. sep 2015

@gabuchah termín máme 7. marca 🙂 V pondelok sme mali 11,13 cm, tak sme hádam už aj trošku zas podrástli 😵 Tiež nám doki už asi povie pohlavie v 20 tt. Bo už aj ja chcem nakupovať 😀 😀

mata0312
autor
24. sep 2015

@gabuchah aj ja som bola v ziline v prenatale a ty kam chodis? 🙂

gabuchah
24. sep 2015

@sladkamiki tak šťastná 7micka🙂 no my sme 3.3.,aj keď mám pocit že to bude skôr občas 🙂
To je už krásna dĺžka, to musí byť zlaté, také na dlaň 🙂 som zvedavý ako sme na tom my 🙂
Veď kľudne nakupuj, zelené žlté, tým sa nikdy nič nepokazí 🙂 ale chápem 🙂 ja som kúpila raz ružové bodycka a keď to bude chlapec, podarujem 😀

gabuchah
24. sep 2015

@mata0312 ja bola u Cisárika ešte na začiatku, presne v čase otehotnenia som dostala kliešťa, zapalilo sa mi to a jedla lieky, na 🍀 nie také aké som mala a nie takú dobu ale strach tam bol, tak som bola u neho na posudzovaní škodlivosti ich účinku alebo či to nemohlo poškodiť plod.. On vlastne odporučil hĺbkové sono v 20tyzdni, aj keď netuším čo to bude zač.. Na skrining som nešla 🙂 a vy chodíte ku komu?

mata0312
autor
24. sep 2015

@gabuchah ja som z pb ale dr mi odporucila utz medzi 11 az 14 a prave v za v prenatale ;) sice som si to zaplatila ale bola som spokojna stalo to za to 🙂 a aj drahy pekne videl.mimi a vieme ze zatial vsetko ok 🙂 rozmyslam aj nad tym sonom medzi 20 az 22 to je asi co spominas 🙂

gabuchah
24. sep 2015

@mata0312 ty si z PB? 🙂 priamo? no ja tiež, ale z okolia....🙂 a ku komu chodíš? nie na kukučínku? 🙂
tak ano, to čo ty spomínaš je prenatalny skreen 🙂 ja to tam akosi nestihla a ani som nechcela, po prečítaní referencií a diskusíí a aj keby vyšli zlé výsledky, nikdy by som nešla na odber plod.vody....:( dokonca ja nie som ani zástancom častého či dlhého sona, musí to bt strašný brut pre to malé.....
toto v 20,tom týždni mám odporučené od genetologa, inak by som asi ani tam nešla, bo v 19tom mi bude robt moj doktor sono...🙂
som rada že vám všetko dobre dopadlo..🙂

1234lubka
24. sep 2015

@gabuchah no to zavisi aky mas metabolizmus...urcite len od toho...mne staci trochu pohyb aide to... 🙂 pri druhom uz by si nemala tolko pribrat 😉